bazár, predaj, inzercia, predám

Ružový svetrík Tally Weijl

Kategória: Svetre

Predám nový, nenosený bledo ružový svetrík. Značka: Tally Weijl, veľkosť XSS, sadne na XS-S. Je voľnejší. Na bokoch má aplikácie v podobe zipsov. Cena 5€. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail: oblecenie.bazar12@
Ružový svetrík Tally Weijl
Podobné inzeráty
Sivý sveter Tally Weijl
Dobrý deň, predám tento sivý crop sveter Tally Weijl. Oblečený len asi cca 3krát, vyzerá ako nový, je bez poškdoenia. Z veľmi mäkkého príjemného hebkého materiálu. Na štítku je veľkosť M, ja skôr odporúčam ako S. Zasielam buď slovenskou poštou alebo packetou (zásielkovňa). Cena je bez poštovného! V prípade záujmu ma kontaktujte prosím prostredníctvom SMS, cudzie čísla nedvíham. Ďakujem.
Kardigan - sako TALLY WEIJL
V ponuke olivovo zelený kardigan - sako bez zapínania Tally Weijl, veľkosť S. Materiál sa prispôsobivý, je to skôr hrubšia tričkovina. Nosený málo, bez poškodení.
Tally Weijl CropTop sveter
Červený croptop sveter Tally Weijl s potlačou Veľkosť M Cena 9€ +poštovné
Rôzne svetre
Predám svetre ružový Bershka veľkosť XS. Aeropostale tmavosivý veľkosť M. Čierny veľkosť XS značky Tally Weijl. Viac info sms alebo mailom. Pozrite si ďalšie moje inzeráty.
Dámske čierne tričko/sveter 3/4 rukáv vel.S
Predám dámske čierne tričko/svetrík, značka Tally Weijl, 3/4 rukáv, límec z pierok, super stav.
tenky hnedy svetrik
vel. M/L Pozrite aj ostatne moje inzeraty, mam v ponuke vela novych prip malo pouzivanych znackovych veci ako Zara, Stradivarius, H&M, New Yorker, Bershka, Pimkie, Calliope, Tally weijl ...