bazár, predaj, inzercia, predám

RYTMICAK YAMAHA RYDEEN 14x5,5

Kategória: Bicie nástroje

Predam snare Yamaha Rydeen 14x5,5
Bubon je ako novy.

Info mailom alebo telefonicky na
RYTMICAK YAMAHA RYDEEN 14x5,5
Podobné inzeráty
RYTMICAK MAPEX  14x5,5
Predam rytmicak Mapex Tornado 14x5,5 Bubon ma vo vnutri stelovatelne filcove tlmitko. (nie je potrebne dokupovat tlmiace prislusenstvo) 100% stav. Cena noveho 109€ teraz 50€ Info mailom alebo telefonicky na
Yamaha Rydeen
Predám veľmi pekné bicie Yamaha Rydeen vo farbe Burgundy Gliter.Nastroj je bez škrabancov a poškodení s originálnymi blanami Remo.Bicie sa predávajú so všetkým ako na foto vrátane šľapky,stojanu na HH a stojanu na činel a činelov. Stolička na bicie nie je v ponuke.Veľkosti 20,10,12,14 a snare 13x5.HH a činel sú Meinl.Bicie boli minimálne hrané a nikdy neboli prenášané...
Vintage Snare AMATI 14x5
Predám oceľový Vintage Snare AMATI 14x5, super stav, EVANS blany. Cena - 95€
Mapex saturn
Predám tieto bicie,je to mapex saturn z 90'rokov..sú v super stave vyzuálne aj zvukovo,prešiel som na iné rozmery,ináč by som nepredával,korpusy majú cca 7 mm javor/mahagón,(až neskôr sa u saturnu prešlo na javor/orech)vnútro je natreté voskovým olejom čo mierne zjasnilo zvuk,kopák 20x14,prechody 10x8 a 12x8,kotol 14x14 plus rytmičák javor deluxe 14x5..na rytmičáku ambassador,na prechodoch remo emperor coated a na kopáku remo pws3 clear..predám ako shell set,téčko na prechody a nožičky na kotol,možnosť vyskúšat v Bardejove,po dohode aj pevný obal na kopák..cena za všetko 550..prípadne bez obalu na kopák 500..
Stojan na rytmičak
Dobry den,ponukam tento stojan na rytmičak,ako novy. V pripade zaujmu pište na email,cena pevna,nevyjednavam,telefon vymysleny.
Predám rytmičák Basix
Predám starší rytmičák Basix s blanou Evans. Všetko je funkčné. Pošlem aj na dobierku. Cena 30 eur. Píšte len na mail, číslo je vymyslené. Šterusy a okolie.