bazár, predaj, inzercia, predám

sada 2 kufor znacka American Tourister

Kategória: Plecniaky a kufre

Predam tieto 2 znackove kufre

Mensi rozmery cca: 50x37x20 hlbka
Vacsi 63x40x28 hlbka

Cena spolu:80 EUR
sada 2 kufor znacka American Tourister
Podobné inzeráty
Cestovný kufor American Tourister L
Veľký priestranný kufor značky American Tourister, používaný minimálne, veľmi dobrý stav. Rozmer: 75x54x25 S ohľadom na veľkosť kufra uprednostním osobný odber v Šamoríne.
American Tourister Sunbeam
American tourister bag in good conditions
Cestovný kufor Karl Lagerfeld
predam velmi lacno novy cestovny kufor karl lagerfeld s teleskopickou ruckou, kufor ma vpredu male vrecko, vo vnutri jedna velka priehradka a dve bocne, kufor je velmi sikovny, pohodlne sa da chytit aj do ruky , kufor sa da zobrat hore do lietadla ako prirucny kufor k cene plus postovne alebo kurierom sirka - výška - hĺbka = 36x46x16 cm email:aveeee@
Nový obal na kufor M.
Predám nový, nerozbalený elastický obal na kufor. Veľkosť M. Obal chráni kufor pred poškodením.Odlišuje ho od ostatných kufrov. Vhodný na kufor s s najväčším rozmerom do 66 cm. Fotka je iba ilustračná.
Samsonite cetovný kufrík na veci a notebook.
Zdravím, mám na predaj tento kufor zn. Samsonite. Je to malý cestovný kufor na veci a notebook až do veľkosti 17". Kufor má dve samostatné komory na obojstranný zips, na veci a na notebook + dve predné vrecká na zips a zadné na pracku. Kufor je možné zobrať na palubu lietadla. Velmi praktický vstave ako nový. Dôvod predaja nevyužitie. Rozmery: Dĺžka: 55cm Šírka: 35cm Hrúbka: 16cm Cena: 23e Cena je vrátane poštovného. Zasielam aj na dobierku. Inzerát platí do zmazania.
Kufor cestovný 35l,65l Bagia Signal
Predám používané cestovné kufre max 5x obidva v dobrom nepoškodenom stave. Spolu obidva za 65€. Samostane 35l za 30€ a 65l za 40€.Plus poštovné podľa cenníka Sl.pošty (5€). Platba len vopred na účet alebo osobný odber. 35l kufor V:55cm H:23cm Š:38cm 65l kufor. V:65vm H:25cm Š:46cm