bazár, predaj, inzercia, predám

Šálky s akita inu - 1

Kategória: Sklo, keramika

V pozadí na šálke :
Budhistický chrám Otowasan Kijomizudera (音 羽山 清水寺) vo východnom Kjóte. Je to jedna z najznámejších pamiatok v Kjóte. História chrámu siaha až do roku 778. Meno chrámu je odvodené od vodopádu, ktorý sa nachádza vo vnútri komplexu - Kijo mizu (清 い 水), čo doslova znamená „čistá voda“. Slúži na to, aby ste zistili ako si nájdete pravú lásku. Ďalší vodopád v komplexe Otowano Taki (3 prúdy vody) padá do jazierka. Je to liečivá voda na organizmus, zdravie, dlhovekosť, úspechy pri štúdiu. V komplexe sú ešte 2 kamene - kameň lásky, od seba vzdialené 18m a chrám zasvätený bohyni lásky - Mikoto.
Od roku 1994 je chrám spolu s niekoľkými ďalšími pamiatkami v Kjóte zapísaný na Zozname svetového dedičstva UNESCO pod názvom Historické pamiatky starého Kjóta.

V prípade záujmu môžete napísať správu.
Cena 1 šálky - 6,50€
330ml, možnosť dať do myčky
Šálky s akita inu - 1
Podobné inzeráty
Predám šálky, podšálky na kávu
Predám tieto šálky, podšálky na kávu. Všetky v dobrom stave. Iba kvietkové (červený lem)šálky - jedna šálka poškodená. Kvietkové (červený lem) šálky (malé šálky na kávu)12e šálky s veľkým kvetom (malé šálky na kávu)-12e 3šálky na kávu + 1 tanierik cena 7e 1 šálka a podšálka na kávu cena 3e Osobný odber BA - Petržalka
Šálky akita inu - 2 (pozri všetky moje inzeráty)
V pozadí na šálke : Samurajský hrad Himedži (japonsky 姫路城; Himedži-džó) v meste Himedži (姫路) patril kedysi 5- temu šogunovi Tsunagoshi z rodiny Tokugawa. V rokoch 1603 - 1925 začal selektívny chov AKIT. Najviac sa k tomu zaslúžil 5-ty šogun Tokugawa Tsunayoshi, ktorý urobil všetko pre to, aby akity nevymreli počas vojny rodov Tokugawa a Taisho a v r. 1687 vydal zákon, aby ku všetkým psom boli milí a láskaví.Narodil sa v znamení psa. Vlastnil 2000 akit. Hovorili mu psí šogun. Pridal k slovu AKITA, slovo INU - "PÁN PES" V prípade záujmu môžete napísať správu. Cena za 1 šálku - 6,50€. 330ml, vhodné do myčky
Kávové sady
Na doplnenie sady šálky s podšalkami zn. H&C. K dispozícií 4x šálka s podšalkou. Objem cca 1,2 dcl. Cena je uvedená za všetky šálky s podšalkami. cena 8€ foto 1-2 Šálky s podšalkami Zn. H&C. Objem šálok 1,5dcl. 6x šálka s podšalkou. cena 15€ foto 3-4 Šálky s podšalkami Zn. Chine. Objem šálok cca 1dcl.6x šálka s podšalkou. cena 10€ foto 5-6 Šálky s podsalkami, Zn H&C. 4x šálka s podšalkou, objem šálky 1,5 dcl cena 8€ foto 7-8 Kávová sada Zn. Pirkenhammer. Sada obsahuje: konvica, mliečnik a cukornička 5x šálka s podšalkou. Objem šálok je cca 1dcl. cena 45€ foto 9-10 Kontaktovať prostredníctvom formulára. Na sms nereagujem. Posielam prostredníctvom packety (cena dopravy 4,5€s poistením), po úhrade na účet. Dobierka nie.
Rôzne šálky
Ponúkam šálky "slivkové" zn. epiag 1ks/4€ k dispozícii 2ks predané šálky so zlatými kvetmi 1ks/3€ k dispozícii 2ks šálka zn. ditmar urbach 1ks/ 9€ predané šálky zn. Dubí ovocie 1ks/7€ šálky s kvetmi 1ks/5€ Kontaktovať prostredníctvom formulára. Na sms nereagujem. Posielam prostredníctvom packety (cena dopravy 4,5€s poistením), po úhrade na účet. Dobierka nie.
Raňajkové šálky.
Ponúkam raňajkové šálky 1. foto 5ks, zn. royal dux, objedm cca 2,5dcl cena 22€ predané 2. foto 4ks, zn. dubí, objedm cca 2,5dcl - mierne ošúchaná strieborná linka, cena 8€ 3.foto zn. dubí cena 25€ 4. foto 5ks šálky zn. dubí. Objem cca 2,3dcl.cena 18€ 5. foto šálky 5ks zn. epiag, objem 1,5dcl cena 14€ Kontaktovať prostredníctvom formulára, na sms nereagujem. Posielam prostredníctvom packety(cena dopravy 4,5 s poistením), po úhrade na účet. Dobierka nie.
NOVÁ sada porcelánových šálok (osobný odber)
Malé šálky na espresso. Malé šálky na kávu (6ks, výška šálky 5,5 cm). Darčeková sada porcelánových šálok s podšálkami (6 ks), šálka: Ø 5,5 cm, výška šálky - 5,5 cm, podšálka: Ø 11 cm. Iba jemné ručné umývanie! Dôvod predaja: nevhodný dar. Na dobierku neposielam; pošlem až po prevode peňazí na môj účet + poštovné. Cena je 25 EUR. Nový tenký fóliový vianočný obrus, nikdy nerozbalený, nevhodný dar, tipujem dĺžku cca 150 cm - 4 EUR. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.