bazár, predaj, inzercia, predám

Samsonite taška na notebook 15-16"

Kategória: Plecniaky a kufre

Bez chyby.
Samsonite taška na notebook 15-16"

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie.
Na zmeškané hovory nereagujem.
Samsonite taška na notebook 15-16"
Podobné inzeráty
Obal na kufor Samsonite XL
Predam dva nove nikdy nepouzite (iba vyskusane) ochranne obaly na kufor Samsonite XL v tmavomodrej a ciernej farbe. Zial nam nesadla velkost na nase kufre. Povodna cena 45 Eur, predavam za 40Eur/ks. Na internetovej stranke Samsonite sa aktualne predavaju za 49 Eur. Dohoda mozna Uprednostnujem osobny odber BA - Jarabinkova, posielam jedine cez zasielkovnu aj to po prevode na ucet vopred.
taška Samsonite
Predám novú tašku od Samsonite, aktovka na notebook (max. rozmer notebooku je 15"). Taška je tmavosivá s čiernymi koženými prvkami, vnútri doplnená o modré akcenty. Priečinok na notebook je naširoko otvoriteľný, taktiež má taška niekoľko ďalších priečinkov. Taška je bez popruhu, inak vo vynikajúcom stave. Rozmery tašky: cca 45x33x13 cm Váha tašky: cca 1,1 kg Záujemcovia ma môžu kontaktovať cez sms. Posielam na dobierku poštou, prípadne cez Packetu.
Samsonite Lite-shock Spinner 55
Predám nový kufor Samsonite Lite-shock Spinner 55 Čierna Značka:Samsonite Séria:Lite-Shock Kód produktu:98V.001 Rozmery (d x v x h cm):40 x 55 x 20 Materiál:Curv Objem (l):36 Hmotnosť (kg):1,7 Komplet balenie
Samsonite cetovný kufrík na veci a notebook.
Zdravím, mám na predaj tento kufor zn. Samsonite. Je to malý cestovný kufor na veci a notebook až do veľkosti 17". Kufor má dve samostatné komory na obojstranný zips, na veci a na notebook + dve predné vrecká na zips a zadné na pracku. Kufor je možné zobrať na palubu lietadla. Velmi praktický vstave ako nový. Dôvod predaja nevyužitie. Rozmery: Dĺžka: 55cm Šírka: 35cm Hrúbka: 16cm Cena: 23e Cena je vrátane poštovného. Zasielam aj na dobierku. Inzerát platí do zmazania.
Green Day - taška cez plece, taška na notebook
Taška vyzerá ako nová. Nemá žiadne poškodenia. Už dlhú dobu ju nepoužívam. Taška má veľký hlavný priestor (bezproblémov vojde menší notebook zošity, knihy, učebnice a pod.) + 2 vrecka na zips (1. vo vnútri, 2. pod poklopom). Cena 8€ (povodna cena 18€) + Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty (podľa celkovej váhy balíka), prípadne zásielkovňou. Prevodom aj na dobierku. ...Všetky inzeráty z môjho profilu sú vždy aktuálne, dokým inzerát nevymažem. ..... KONTAKT VÝHRADNE CEZ E-MAIL !! Telefonne číslo nepoužívam a nebudem teda reagovať na telefonáty ani SMS !!!!! ..... Web z ktorého taška pochádza:
Samsonite
Na predaj plecniak v dobrom stave.Zmestí sa doň aj notebook.Chrbtovú časť má spevnenú.Cena je 15€