bazár, predaj, inzercia, predám

Šatka na nosenie Girasol, veľkosť XL

Kategória: Nosiče

Predám šatku na nosenie
Šatka na nosenie Girasol, veľkosť XL
Podobné inzeráty
Šatka na nosenie deti, zn. Storchenwiege
Šatka na nosenie detí, zn. Storchenwiege je diagonálne elastická, má pevnú osnovu a tkaná zo 100% bavlny. To umožňuje pevné a pre dieťa zdravé viazanie. Šatka má šikmo strihnuté konce, čo uľahčuje viazanie. Vďaka dvojitému lemu má šatka Storchenwiege pevné okraje, čo má pozitivní vpliv na pevnosť uviazania. Šatka Storchenwiege sa veľmi dobre hodí taktiež pre väčšie deti. Použitá min. Ako nová. Posielam ďalej. Návod v českom i nemeckom jazyku, farba Vicky, dĺžka 5,2m.
Ergonomický nosič Girasol
Predám ergonomický nosič MySol Girasol obojstranný ručne tkaný zo 100% bavlny s posuvným pásom na suchý zips a kapucňou
Šatka Sestrice v. 6 + softshell kapsa
Predám ako set: 1. Šatka na nosenie zn. Sestrice - cinamon dreamer veľkosť 6 2. Softshellova kapsa na nosenie aj s fleecovou vsadkou Cena spolu 100€ Možnosť predaja aj samostatne- šatka 70€ a kapsa 40€. Obe sú bez poškodení, šatka používaná prvé 2 mesiace babatka, a kapsu sme použili pár krát v zime s nosičom. Kapsa samozrejme sedí aj so šatkou.
Šatka Boba Wrap - Červená NOVá
Šatka na nosenie detí je neuveriteľne praktická - je ľahká a skladná a môžete si ju vziať kamkoľvek. Šatku stačí poskladať do vrecúška na šnúrku, ktoré je súčasťou balenia, a tak ju môžete mať stále poruke v prebaľovacej taške. Na rozdiel od iných šatiek bábätko v šatke neklesá a neprehýba sa. Šatku môžete nosiť celý deň, doma aj von Šatka je vhodná pre deti do dosiahnutia hmotnosti 20kg. Zloženie šatky je 95%bavlna+5%spandex. Šatka je vhodná od narodenia. Rozmer šatky cca 0,54m x 5,2m. nová, zabalená.
šatka na nosenie deti
Šatka na nosenie deti woven wings Woven wings Droplets Drops of Jupiter Wrap Veľkosť 6, ale má takmer 5m 100% Merino Mám ju zo zahraničia, u nás nepraná, nosená len na uspavanie v interiéri. Je bez jedinej chybičky. Šatka nehryzie ani neškriabe. Je to úžasný svetrik na prichádzajúce obdobie. Dôvod predaja je, že syn sa už nosí pomenej a máme inú obľúbenú šatku. Retail je 412€
Šatka na nosenie babydoo
Dobrý deň, predám šatku na nosenie po jednom dieťati. Šatka je v bezchybnom stave, ako nová! Šatka je pevná, 100% bavlna. Pôvodná cena za ktorú sme kupovali bolo 120 eur. Predám za 79. Môžete vyskúšať aj osobne :) Som z Kráľovej nad Váhom. Pozri fotky