bazár, predaj, inzercia, predám

Šatkovy ergonomicky nosič Storchenwiege

Kategória: Nosiče

Tento nosič spája výhody ergonomického nosenia v šatke a jednoduchosti nosiča
- vhodný od narodenia (od 3,5kg) do 15kg
- nosenie na bruchu a na chrbte.
- je možne doťahovanie bedrového pása, chrbtovej opierky, bokov nosiča aj kapucni

Použitý jedenkrat. Predáme na dobierku
Šatkovy ergonomicky nosič Storchenwiege
Podobné inzeráty
Nosič Storchenwiege
Predám nosič Storchenwiege. Veľmi pekný nosený stav, bez poškodení. Cena vrátane doporučeného poštovného. Veľmi obľúbený nosič Storchenwiege so zaväzovacími ramennými popruhmi a bedrovým pásom so zapínaním na pracku, vhodný už od narodenia približne do 9-12 mes. Nosič Storchenwiege je veľmi obľúbený pre svoju praktickosť. Je vhodný najmä na nosenie najmenších detí (novorodencov), ale bezpečne zvládne aj nosenie ľahších batoliat. Deti majú rôzne telesné proporcie. Nosič Storchenwiege umožňuje prispôsobiť šírku stredového panelu presne na šírku, ktorú má dieťa pri abdukčno-flekčnej polohe medzi kolienkami. Ďalej je možné skrátiť a utiahnuť stredový panel na bokoch a aj pri hlavičke dieťaťa pomocou šnúrky s brzdičkou. Takto sa dá ľahko prispôsobiť nosič každému novorodencovi. Kapucka nosiča slúži na vytvorenie opory pre hlavičku novorodenca. Pre najmenšie deti sa kapucka celá stiahne na najmenšiu veľkosť a pripne sa iba za jednu pracku. Vedie tak diagonálne cez zátylok dieťaťa. Nijako neobmedzuje dieťa v pohybe, ale vytvára polohovú istotu. Nosič Storchenwiege nemá klasické ramenné popruhy, ale ľahko polstrované pásy, ktoré sa zaväzujú ako pri tradičných nosičoch Mei Tai. To je výhodné najmä ak chcú nosiť partneri rôznych telesných proporcií. Netreba zložito nadstavovať pracky jednoducho nosič iba inak dotiahnete.
Nosič Storchenwiege
Nosič Storchenwiege je veľmi vhodný najmä na nosenie najmenších detí (novorodencov), ale zvládne aj nosenie ľahších batoliat. Umožňuje prispôsobiť šírku stredového panelu presne na šírku, ktorú má dieťa pri abdukčno-flekčnej polohe medzi kolienkami. Ďalej je možné skrátiť a utiahnuť stredový panel na bokoch pomocou šnúrky. Takto sa dá ľahko prispôsobiť nosič každému novorodencovi. Na ochranu hlavičky sa rozbalí kapucňa pri spánku dieťaťa. Nosič Storchenwiege nemá klasické ramenné popruhy, ale ľahko polstrované pásy, ktoré sa zaväzujú ako pri tradičných nosičoch Mei Tai. To je výhodné najmä ak chcú nosiť partneri rôznych telesných dispozícií. Netreba zložito nadstavovať pracky, jednoducho nosič iba dotiahnete. Materiálové zloženie - 100% bavlna, certifikát Öko-Tex. Nosič je vyrobený z materiálu, z ktorého sa vyrábajú šatky Storchenwiege na nosenie detí. Pár krát vzatý
Šatka na nosenie deti, zn. Storchenwiege
Šatka na nosenie detí, zn. Storchenwiege je diagonálne elastická, má pevnú osnovu a tkaná zo 100% bavlny. To umožňuje pevné a pre dieťa zdravé viazanie. Šatka má šikmo strihnuté konce, čo uľahčuje viazanie. Vďaka dvojitému lemu má šatka Storchenwiege pevné okraje, čo má pozitivní vpliv na pevnosť uviazania. Šatka Storchenwiege sa veľmi dobre hodí taktiež pre väčšie deti. Použitá min. Ako nová. Posielam ďalej. Návod v českom i nemeckom jazyku, farba Vicky, dĺžka 5,2m.
Satkovy ergonomicky nosic Zumbucca
Predam originalny satkovy ergonomicky nosic znacky Zumbucca. Top stav. Velmi malo pouzivany. Sme prvy majitelia, nefajciari a bez domacich zvierat. Nosic predavam spolu s navodom, vakom, 4ks slintakov a kapsickou na drobnosti, ktora sa upevnuje na pas nosicu. Odporucane pre deti od 3,5 kg do 20 kg. PC 170€. Predam za 94€ + postovne alebo osobny odber Kosice. Na dobierku neposielam. Kontakt mailom. Pozrite si vsetky moje inzeraty. Tel.c. vymyslene.
babyšatka Storchenwiege BIO Eric
predam babyšatku Storchenwiege BIO Eric. Nikdy nebola pouzivana.
Ergonomicky nosič Kindercraft Nino
Kinderkraft Nino šedá - Nový len vyskúšaný. Ergonomický nosič NINO umožňuje nosiť deti vo veku už od 3 mesiacov až do 20 kg. Môžete v ňom nosiť deti v dvoch polohách – na bruchu (chrbtom k svetu, pre najmladších) a na pleciach (tvárou k svetu, pre staršie deti). Nosič NINO je výrobok pre rodičov, ktorí si uvedomujú, že pre správny vývoj dieťaťa je dôležitá blízkosť, ktorá dáva drobcovi pocit bezpečnosti. Nosič získal pozitívne hodnotenie inštitútu International Hip Dysplasia Institute (IHDI), ktorý odporúča nosenie detí tak dlho, kým je možné udržanie polohy so široko roztiahnutými nožičkami. Ergonomický nosič NINO má inovačnú konštrukciu, ktorá umožňuje prispôsobiť dĺžku dieťaťu aj rodičovi. Bol vyrobený z prírodných materiálov (100 % bavlna), ktoré zabezpečujú primeranú ventiláciu. Nosič bol ocenený nemeckým magazínom ALLES BESTE. Bezpečnosť: Nosič NINO bol testovaný inštitútom International Hip Dysplasia Institute a získal pozitívne hodnotenie ako výrobok, ktorý podporuje zdravú polohu dieťaťa. V NINO môžete nosiť dieťa takým spôsobom, aby si udržiavalo bezpečnú polohu. Menšie deti sa nosí v polohe na bruchu (chrbtom k svetu), a staršie – na pleciach (tvárou k svetu). V nosiči NINO dieťa zaujme bezpečnú polohu „žabky“, v ktorej sú kolená aj bedrá skrčené a tvoria tvar písmena M. Vyprofilovaný materiál na pleciach nosiča chráni hlavičku dieťaťa a poskytuje jej vhodnú oporu bez rizika vychýlenia. Bude tiež ideálny pre staršie deti, ktoré radi spia počas prechádzok. Nosič NINO má široké sedadlo, ktorého úlohou je podopierať zadoček a stehná drobca. Navyše má výrobok mäkkú, nespevnenú chrbtovú opierku. Práve vďaka tomu môžu byť nožičky a chrbátik dieťaťa v prirodzenej polohe. Pohodlie: Nosič je vybavený inovačným panelom s možnosťou plynulého nastavenia. Výška panelu nosiča sa dá ľubovoľne, plynulo nastaviť, aby sa dieťaťu zabezpečila ergonomická, útulná poloha.