bazár, predaj, inzercia, predám

Schleich zvieratka

Kategória: Hračky

Predam schleich zvieratka po 4€ sms mobil ohrady schleich sada po 8€
Schleich zvieratka
Podobné inzeráty
Schleich Bayala - NOVE
Predam uplene nové postavičky od značky Schleich zo serie Bayala. Schleich 70581 vila s myvalom a dracikom - 8€ Schleich 70711 vila s vranou - 8€ Schleich 70710 vlk - 9€
Nový Schleich 98642 Adventný kalendár Kone
Predám nový Schleich 98642 Adventný kalendár Kone. Nový adventný kalendár Horse Club 2022 z kolekcie Schleich je plný prekvapení, pri ktorých srdce každého milovníka koní zaplesá, a to hneď 24-krát. Čo sa asi tak skrýva za okienkami? Však ty to zistíš. Môžeš sa ale pripraviť na veľkú dávku erdžania a klapania kopýt o podlahu tvojej izbičky. Figúrky Schleich sú mimoriadne detailne prepracované, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť a spoznávať rôzne druhy zvieratiek. Rozmer balenia: 39 x 7,5 x 28,5 cm. Cena: 19€ Osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Schleich kone
Predám schleich kôň, kone, schleich pes, psíky, buldoček, husky.... k bernardínovi mám aj tenkú mamu, červený jeep safari auto Kone pekný stav, bez vážneho poškodenia, 7 eur kus Schleich pes 3 eur kus Safari auto zlomený čelný rámik, nevidieť 4 eur
Schleich 42344 Stajňa s koňmi a príslušenstvom
Predáme "Schleich 42344 - Stajňa s koňmi a príslušenstvom" ( v plne zachovalom stave aj s nejakými (samostatne kúpenými) koníkmi navyše. Vyzdvihnutie možné iba osobne na adrese Saratovská 7, Bratislava - Dúbravka po predchádzajúcom telefonickom dohovore. Odovzdanie po skontrolovaní stavu v zloženom stave, tak ako vidíte na priložených fotkách.
Zvukové hračky + Drevené hračky rôzne
Obrázok č. 1 Zvuková hračka - cena 5 Eur Predám zvukovú hračku na obrázku. Vydáva zvierace zvuky a aj melódie. Iba prasiatko nevydáva zvuk. Dĺžka: 21 cm. Výška: 18 cm. Šírka: 5 cm. Obrázok č. 2 Zajačik - cena 3 Eur Predám hranú drevenú hračku - zajačika. Ide o vkladačku. Výška: 17 cm. Obrázok č. 3 Drevený koník - cena 4,50 Eur Predám používaného dreveného koníka na kolieskach. Koníka je možné rozobrať a znova spojiť. Bez poškodenia. Výška: 13 cm. Dĺžka: 22 cm. Obrázok č. 4 Zvieratko - cena 3 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 10 cm. Výška: 8,5 cm. Obrázok č. 5 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 4 cm. Obrázok č. 6 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 5 cm. Obrázok č. 7 Drevená veža - zvieratká - cena 10 Eur Predám hranú hračku na obrázku - drevená veža so zvieratkami. Bez vážneho poškodenia. Vhodná pre deti od 2 rokov. Ide o blok veží, ktorý sa skladá z okrúhlej časti, kde je vyobrazená hlava zvieratka a uhlovej časti s kruhovým výrezom, kde sa vkladá okrúhla časť. Hračka podporuje motorické zručnosti a koordináciu rúk a očí u detí. Výška veže: 50 cm. Šírka veže: 7 cm. Hĺbka veže: 3 cm. Obrázok č. 8 Domino - madera - cena 9,50 Eur Predám hrané, nepoškodené domino. Materiál: drevo. Značka: Madera. Počet kusov: 28 kusov. Obrázok č. 9 Drevená vkladačka s puzzlami - cena 4,50 Eur Predám drevenú vkladačku zvieratiek. Dve zvieratka chýbajú. Puzzle so 9 kusami. Tabuľa, kde sa vkladajú zvieratká a puzzle je obojstranná. Na druhej strane je možné si sám vyskladať zvieratka. Rozmer: 38,5 cm x 28 cm. Viac fotiek pošlem do e-mailu. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Schleich kone
Predám kone a zvieratká Schleich : 27 veľkých koni (5€ kus)4 poníky (4€kus) 9 zriebät(4€ kus) 10 psov (3€ kus) fairy set 2 labute s vilami (6€ kus) fairy set 2 kone s vilami ( 8€ kus) 2 fairy kone s krídlami (7€ kus) 5 fairy kone - jednorožec (6€ kus) domáce zvieratká (10€všetky) 4 tigre(3€kus). Dokopy 75 kusov. Celková cena 311€ zľava pri odbere všetkých kusov na 270€.