bazár, predaj, inzercia, predám

Sedacka na jedenie a kresielko

Kategória: Nábytok pre deti

Predám sedačku na jedenie plne funkčná iba vyblednuta farba. Kresielko je ako nove. Každý kus za 10e.

Iba email
Sedacka na jedenie a kresielko
Podobné inzeráty
Kresielko Nuna Leaf
Predám málo používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Sme 2.majitelia. Kresielko je vo veľmi dobrom stave, dá sa zaistiť aby sa nehojdalo a výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko je od 0-4rokov. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu. Posuniem 130€,dohoda možná.
Kresielko Nuna Leaf
Predám 4 mesiace používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Kresielko sa dá aretovať aby sa nehojdalo. Výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu.
Plyšové kresielko rozkladacie 3v1 - Minnie
Kresielko, ležadlo, hračka - 3 v 1. Krásne kresielka, ktoré vyčaria úsmev každému dieťatku. Kresielko je rozkladacia. Vhodná pre deti od 12-tich mesiacov. Rozmer: výška cca 50cm, šírka cca 55cm, dĺžka cca 40cm. Rozložené kresielko má šírku cca 80cm. Materiál: Poťah: 100% polyester - plyš. Výplň: polyesterové vlákna - pena. Rozkladacie sedátko pena. Potah je prátelný. Zapínání na zip. 1. Kvalita. Atestom CE. Bezpečná hračka pre deti.
Predám detské kresielko do 18kg.
Predám detské kresielko do 18kg nosnosť v dobrom používanom stave. Kresielko je pevné, stabilné, veľmi pohodlné pre bábätko aj staršie dieťatko (pridala som extra mäkkú vložku do kočíka, ktorú pri záujme ponechám). Sú k nemu aj vrchné popruhy (nie sú na fotkách). Dá sa sklopiť do úplného ľahu, alebo na úplné sedenie, je vhodné aj na prvé príkrmy. Funguje na baterky - húpe dopredu/dozadu, hviezdy svietia. Húpe na baterky, ale veľká výhoda je, že môžte húpať manuálne. Má ešte aj odnímateľnú striešku so svietiacimi hviezdičkami, kresielko vydáva melódie. Najväčšie plus je, že sa dá použiť pre bábätko od narodenia, ale udrží v pohode aj 4 ročné dieťa. (máme 4 r. a 1r. Obaja sa v ňom vyhrali, len mladšie ako začalo chodiť neobsedí v kresle ani minútu, inak by som si ho nechala dlhšie). Je nutné si oprať poťah (ale ten by sa mal vždy pri "novej" veci) - zohľadnené v cene. Pri odbere bude vyčistené. LEN osobný odber Púchov.
Sedačka pre deti do kuchyne
Predám kombi sedačku pre deti ideálna na jedenie, ale i voľný čas (kreslenie, hranie...). Sedačka má bezpečnostné popruhy, je stabilná a vhodná pre deti až do 13kg váhy. Operadlo je polohovateľné. Sedačka sa dá aj demontovať na dva kusy (sedačka + stolík). Je vo výbornom stave a veľmi ľahko sa udržiava čistá (vlastná skúsenosť). Pôvodná cena 60,-€
☝ Tega Baby Mamut Lego stolík + New Baby kresielko Zebra
Dobrý deň, kedže deti už vyrástli, máme na predaj Lego stôl značky Tega Baby + 2 stoličky. Na stolíku sa sem tam najde slabá škvrna po fixe alebo odreniny od steny :) samotná lego podložka je nepoškodená. Pôvodná cena bola 60Euro. K stolíku dáme zdarma aj sivé kresielko Zebry (poťah je už jemne vyblednutý a taktiež sa nájde zopár malých stôp po fixe). Pôvodná cena bola 31Euro. ☝ Len osobný odber Košice alebo Bardejov, zatiaľ nezasielame. V prípade záujmu alebo otázok poprosíme iba o kontakt prostredníctvom správy. :) Telefón je vymyslený !!!☝ Nejaké info z internetu: Stolík: Kresielko: