bazár, predaj, inzercia, predám

sekera ,sekery kamenické kladivo,krížovka,náradie,hoblík

Kategória: Starožitnosti

1.horná sekera krížovka celková dlžka 43cm,,dlžka železa 37cm,,,ostrie 3/3,5cm,,,,,2.kamenické kladivo celková dlžka 55cm, bambus,,,ostrie 5cm,,,, 3. hasičská sekera celková dlžka 35cm,,ostrie 6cm,,,,,
sekera ,sekery kamenické kladivo,krížovka,náradie,hoblík
Podobné inzeráty
sekera dlabačka krížovka dlátovka  sekery ,, topor, teslice
1,sekera dlabačka celková dlžka 44cm,,,ostrie 7,5cm,,,,2, krížovka predaná
Značené sekery
Na predaj štiepacie sekery. Všetky značené, opravené a pripravené na osadenie. Kvalitné kované sekery vyrobené v SR a ČR. Na druhom obrázku sú očíslované. 1.Štiepacia sekera (EXTRA): Cena 10€, zváraná, 2.Zelená (EXTRA): Cena 15€, nie je prasknutá ani zváraná, ako nová, 3.Sekera(Zbirovia): Cena 25€, nie je prasknutá ani zváraná. Na požiadavku osadím na porisko. Osobný odber(KE, RV, RA) alebo na dobierku - cena + poštovné. Prvý kontakt prosím cez formulár/email alebo sms.
kamenické kladivo, lastovička hoblík kladiva ,staré ,sekera
Predám lastovičku celková dlžka 43cm,,nôž 6cm
hoblík,hobliky sekery,staré náradie,neboziec,sekera lkllkk
predám hobliky dlžka 80cm,šírka 10cm,,nôž širka 7cm,,,oba značené ,,malý hoblík predaný,
Velmi starý hoblík KUNZ do sbírky, muzea, k dekoraci atp.
Velmi starý vzácný hoblík KUNZ v krásném sbírkovém stavu! Tento model se vyrábí v lehce upravené-modernizované verzi dodnes v ceně od 8500 a výše....Hoblík Kunz Model 113 - člunkař (nastavitelný) Délka 26cm Váha 1,68kg Náš prodavaný hoblík je však orig.první model v dnešní době již takřka nesehnatelný, navíc takto hezký zachovalý! (funkčnost hoblíku nezkoušena, stará věc bez záruky) Vhodné pro muzeum, dekoraci pro stolářství např.do kanceláře majitele atp. Cena: 6 495kč nebo 280eur. Osobně ČR 40km od Čadce Zaslání kurýrem PPL na adresu +12eur k ceně. Zásilkovna +8eur k ceně. Ne dobírkou. Platba vopred mam FIO eur účet. Jsme rychlí, spolehliví, velmi dobře balíme a dáváme doklad o zakoupení-vaší platbě. Inzerát platí do smazání. Pozrite si aj nase dalsie inzeraty kliknete níže na "Tu dalši zaujimave na predaj iba 40km od Čadce".
hoblík,hobliky sekery,staré náradie,neboziec,sekera  4 tt
dlžka 135cm,, širka 17cm,, výška 15,5cm,, širka noža 9,5cm