bazár, predaj, inzercia, predám

Sencor SES 1710BK

Kategória: Kávovary

Predám plne funkčný pákový kávovar SENCOR. Používaný cca 1.5 roka, všetko funguje ako má, starostlivosť bola na vysokej úrovni.

Popis: pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,5 l, cappuccino a latte, funkcia horúcej vody, nahrievač šálok, odkvapávací systém, parná tryska a príprava dvoch šálok naraz, príkon 1140 W, väčšia vška 29 cm, hĺbka 32 cm, Hmotnosť 3,5 kg, farba čierna.

Osobný odber KOŠICE.
Sencor SES 1710BK
Podobné inzeráty
kávovar sencor SES 4040BK
Predám pákový kávovar sencor SES 4040BK kupovaný pred 2 rokmi v Planeu, skoro vôbec nevyužívaný len stojí na polici. Nevyhovuje mi. Spravil max 20 káv pre fotky píšte mail
Kávovar SAGE SES 878
Predám kávovar SAGE SES 878 s integrovaným keramickým mlynčekom 30 nastavení hrubostis LCD dysplejom a s napeňovačom mlieka. Cena:560€.
Kávovar Sencor SES 4040 BK
Používaný necelý rok. Vo veľmi dobrom stave. Plne funkčný. Záruka do konca roka 2023
Kávovar Sencor
predám nový zabalený kávovar Sencor na mletú kávu.Popis: Kávovar na prekvapkávanú kávu s nádobou s objemom 1,8 l. Sencor SCE 5070BK je ideálny pre uvarenie 15 šálok prekvapkávanej kávy naraz a ponúka aj možnosť varenia čaju. Sklenená nádoba je opatrená praktickým uzatvárateľným viečkom. Bezpečnostný ventil proti odkvapkávaniu okamžite ukončí odkvapkávanie nápoja, keď je kanvica vybratá z prístroja. Tepelne izolovaná rukoväť kanvice, vyberateľný umývateľný trvalý filter, možnosť použitia jednorazových papierových filtrov (veľkosť 4), nepriľnavá ohrievacia doska pre udržanie optimálnej teploty pre servírovanie teplých nápojov, označenie hladiny vody na nádobe kanvica s indikáciou počtu šálok, jednoduché čistenie, hlavný spínač s indikátorom napájania,nekĺzavá základňa, ochrana proti prehriatiu.
Kavovar Sencor za odvoz
Darujem funkcny kavovar Sencor za odvoz. Prehrieva sa, asi problem s termostatom, niekto sikovny si ho mozno bude vediet opravit.
Mlynček na kávu
Predám mlynček na kávu v skvelom stave značky Sencor. Mlynček disponuje možnosťou nastavenia množstva kávy a hrúbky zomletia. Vďaka možnosti rozoberania sa jednoducho čistí. Dôvod predaja: Prechod na vyššiu radu. Osobný odber: Turany, MT, ZA. Pri dohode možnosť zaslania na dobierku. Viac info: