bazár, predaj, inzercia, predám

Seno pre zvieratá

Kategória: Chovateľské potreby

Kosené tento týždeň, je to pohrabané na kôpky, treba si to len pozbierať zo záhrady a naložiť.
Dolné Vestenice
Seno pre zvieratá
Podobné inzeráty
Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá
Ponúkam na predaj králikárne/kuríny/klietky pre zvieratá. Viac informácií poskytnem po telefóne. Cena je uvedená pri obrázku. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má nespočetné množstvo „vychytávok“. Patrí medzi ne veľká zásuvka na trus, ktorá uľahčuje cez vytiahnuteľnú zásuvku likvidáciu trusu. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má 4 veľké otvárateľné dvierka pre pohodlný prístup do každej časti s možnosťou otvorenia strechy - sklopenia strechy na jednoduché čistenie s možnosťou vybratia zvieraťa cez strechu, resp. cez strechu doplniť zvieraťu krmivo. Okrem toho má Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá tú výhodu, že cez rampu sa zviera môže dostať hore. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má moderný dizajn, ponúka všetok komfort. Králikáreň sa dá rýchlo zmontovať podľa návodu a postaviť kdekoľvek; v záhrade, pod prístreškom pre auto alebo na balkóne. Materiál tejto králikárne je trvácny a odolný voči poveternostným vplyvom. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá je pevná vhodná tak pre zajace, králiky alebo aj morčatá prípadne prepelice ako aj sliepky.
Seno Tophay 18kg
Seno Tophay 18kg / 15€ rírodné seno bez prachu TopHay je seno z prírodných trávnych porastov. Je bezprašné a má nádhernú vôňu trávy. Vďaka praktickým predrezaným porciám vie každý chovateľ koňa presne, koľko sena dáva. 100% prírodné lúčne seno, bez burín a konzervačných látok Suché a bezprašné seno (dvakrát poprášené a preosiate) Seno s dlhými vláknami, s nízkym obsahom bielkovín a bohaté na celulózu Príjemná, prírodná vôňa trávy Lisované a balené v balíku, ideálne na prepravu a skladovanie
Predám seno
Predám seno balené v okrúhlych balíkoch. Rozmer balíka je 120 x 130 cm, váha cca 270 kg. Balíky sú pevné a natlačené na maximum čo dal stroj. Cena za balík 30,- €/ ks. Seno je uskladnené pod strechou v senníku na paletách. Seno dorábame pre naše zvieratá a nie na obchodovanie, takže nekosíme buriny, trstinu a neporiadok, ale len lúčnu trávnu zmes. Seno je voňavé, zelenkavé ani raz nezmoklo. Lúky sa nachádzajú v podhorskej oblasti. Pokiaľ máme nadprodukciu, ponúkneme niečo aj na predaj.
Seno lisovane, stredne velke hranate baliky, lucne seno
Ponúkam na predaj balíky kvalitného lúčneho sena rozmer 80*88*210cm, baliky su stvorspagatove vaha do 300kg za cenu kamionove mnozstva po 27.5€/ks cena plati aj pre stalych zakaznikov, seno ma vynikajuce zlozenie lucnych trav a bylin. Vhodne hlavne pre ludi ktorý nemaju techniku na manupulaciu, baliky su takmer stvorcove dvaja ludia ich dokazu kotulat. Vhodne pre zajace, kozy, ovce, kone, kravy... mozne kupit aj po kuse za cenu 30€/ks. Poprosim Volat na toto cislo . Pripadne nezastihnutia poslite sms odpoviem.Seno je krasne nezmoknute uskladnene v hale na paletach. Nakladka je v cene treba sa len vopred dohodnut.
BALÍKY SENA 125cm
Balené 9.7.2023 Ponúkam na predaj kvalitné balíkované seno, z tohtoročnej kosby, ktoré boli starostlivo pozbierané a zabalené. Seno má správnu vlhkosť a je vhodné pre rôzne druhy zvierat, ako sú kravy, kone alebo ovce. Balíky sú “nabité” čim je zaručuná ich vysoká hmotnosť. Naše podhorské lúky starostlivo udržujeme a dbáme na to, aby bol seno kvalitné a zdravé pre vaše zvieratá. Takisto lúky niesu chemicky hnojené. Dostupnosť 70ks. Dopravu viem zabezpečiť. Tešíme sa na spoluprácu!
Predám SENO
Dobrý deň , predám okrúhle balíky sena cca 130cm , balíkované lysom s variabilnou komorou McHele ktorá zabezpečuje lysovanie od stredu, ovplyvňuje váhu a kvalitu sena . Balíky skladované pod strechou v senníku . veľmi vhodné seno pre kone. 30€ balík . Balíkované seno , seno , kone , kravy , ovce