bazár, predaj, inzercia, predám

SIEŤOTLAČOVÁ VÝROBA - komplet

Kategória: Tlačiarenské stroje

Predáme vybavenie na sieťotlačovú výrobu. V cene je Osvitová jednotka na výrobu sít, množstvo sít, Karusel 6/6 s mikroregistraciou, k tomu potrebný medzisušič, sieťotlačový tunel, ďalej sietotlačový poloautomat na potlač tašiek, poľovných predmetov, taktiež sietotlacovy stôl od aeroterm s pridávaním na potlač plochých predmetov ako sú napr. zapaľovače. Ďalej stroj na okrúhlu tlač, (poháre, fľaše). Možnosť odpredať aj vyšívací automat Ricoma 1202 (12 farieb dve hlavy).
cena bez vysívaciehonstroja 8.500€ po zľave (SITA Noe sú započítané )
cena s vysivacim automatom 14.500€.
Možnosť predaja aj s SRO a webstránkou. Nova sro, založená v 3/2023. Všetko je vecou dohody.
Dôvod predaja je ukončenie výroby (deľba partnerov).
Viac info na osobnom stretnutí.
SIEŤOTLAČOVÁ VÝROBA - komplet
Podobné inzeráty
Komplet sieťotlačová dielňa vrátane tlačiarne RISO
Pre záujemcu o sieťotlač ponúkam komplet zariadenie na potlač textilu, plastov, kovov, papiera a iných materiálov. Obsahuje ešte nepoužívanú revolučnú japonskú tlačiareň RISO, ktorá vám sito vytlačí z PC za minútu. Odpadne veľa starostí s výrobou sita (nanášanie emulzie, sušenie, osvit, vymývanie, sušenie a pod.) Všetko sa tak urýchli a zlacní. Farbu dám grátis (biely plastizol na textil). K tlačiarni je aj úplne nový, nepoužitý stôl na potlač tričiek a iného textilu, ďalej stôl na potlač plochých predmetov (napríklad papier, alebo plech alebo PVC ale plexi a pod.) Stôl s mikronastavením na presnú prácu. (môžete napríklad tlačiť luxusné vizitky, etikety, svadobné oznámenia aj na čierny papier zlatou, bielou alebo striebornou farbou. K dielni pridám nové nepoužité kovové rámy na sito, stierky, stierkové gumy rôznych tvrdostí a všetky farby čo mám. Všetko je nové nepoužité. Kto chce začať podnikať v oblasti grafiky a sieťotlače má ideálnu a výhodnú možnosť. Viem poslať aj foto po dohovore. Je toho veľa, takže odporúčam si nájsť čas a zavolať. Je možnosť kúpiť to komplet (výhodnejšia cena), alebo aj po častiach. Odporúčam skôr záujemcovi, ktorý už má nejaké aspoň základné skúsenosti so sieťotlačou. Prosím neposielajte SMS ale radšej zavolajte.
výroba pečiatkových štočkov za minútu
Predám stroj na výrobu pečiatkových štočkov (bleskurýchla výroba pečiatok za 1 minútu). Nový stroj. = 870.-€ Štartovací set v cene: 20 listov A4 pergamonovej folie, 20 listov izolačnej folie, flash guma o rozmeru 30x10 cm 5 kusov (min. na 150 pečiatok), 29 ks pečiatkových mechaník so štočkom Dobierka: 10 € alebo osobne v RS
Velkoformát Roland Soljet EJ-640
Prodáme velkoformátovou eco-solventní dvouhlavou tiskárnu Roland EJ-640 s tiskovou šíří 1615 mm. Tiskárna pravidelně tiskne především bannery a plakáty, je seřízena. Výroba v roce 2016. V březnu byla vyměněna jedna tisková hlava a parkovací stanice + čerpadlo na odsávání inkoustu. Byl kompletně pročištěn systém podávání barvy (hadičky, přívody inkoustu, nádoby). Šlo o opravu v hodnotě cca 65 tisíc, za které teď tiskárnu prodáváme. Bude pravděpodobně nutné vyměnit i druhou tiskovou hlavu s dumperem, viz test print a možná ovládání výhřevu. I přes horší test print na jedné hlavě se dá normálně tisknout ve vysoké kvalitě, video z provozu: + výsledný výtisk v fotografiích. Natištěno: cca 20.000 m2 Cena inků je aktuálně 1400 Kč/l (cca 20 Kč /m2) Nová tisková hlava je cca 45 000 Kč. Důvod prodeje: změna technologie na novějši kombinovanou s ořezem Maximální tisková rychlost 102 m2/hod Konfigurace inkoustu 4X CMYK, uloženo zrcadlově (CMYKKYMC) Navíječ rolí o nosnosti 40kg + napínač Velké zásobníky inkoustu Cena bez DPH.
výroba pevnej väzby-guľatička chrbátov Schmedt PraRund
Ponúkame na predaj stroj na výrobu pevnej väzby - guľatičku chrbátov Schmedt PraRund. Prevzatie stroja z knihárskej prevádzky.
Rotačné perforovacie nože
Predám rotačné perforovacíe nože. Sú vhodné k niektorým skladačkám papiera, alebo k výrobe perforovacieho stroja. 2 ks =200€, 4 ks = 350 €. Nové, výroba Nemecko.
3D tlačiareň BCN3D Epsilon W50
Predám 3D tlačiareň BCN3D Epsilon W50. Tlačiereň v stave noveho kusu. V čase uvedenia inzerátu má natlačene iba cca 80 hodín. Cena uvedená s DPH. Možnosť odpočet DPH. Sada sa skladá z výkonnej profesionálnej 3D tlačiarne BCN3D Epsilon W50 s objemom tlače 420 × 300 × 400 milimetrov a praktického príslušenstva BCN3D Smart Cabinet. Aditívna výroba veľkých a robustných dielov z bežných a technických materiálov a kompozitov. Dva čiastočne nezávislé extrudéry (IDEX) na 3D tlač dvoch rovnakých alebo zrkadlovo obrátených dielov súčasne. Otvorený systém umožňujúci používanie materiálov BCN3D a iných výrobcov. Smart Cabinet udržiava materiály vždy suché. Ponúka aj praktické úložné priestory a záložný zdroj UPS. Sada 3D tlačiarní BCN3D Epsilon prináša výkonné profesionálne riešenia 3D tlače, ktoré sú vďaka svojim vlastnostiam - pasívne vyhrievanej tlačovej komore, kompletnému krytu alebo prostrediu s regulovanou vlhkosťou - predurčené na aditívnu výrobu veľkých dielov z materiálov priemyselnej triedy. Vyšší model Epsilon W50 s objemom tlače 420 × 300 × 400 milimetrov (50 litrov) je vybavený systémom IDEX (čiastočne nezávislé tlačové hlavy) a tlačí robustné funkčné diely s kvalitou a presnosťou. Príslušenstvo Smart Cabinet uchováva materiály v suchu a na dosah ruky, čím pomáha ďalej zlepšovať 3D tlač aj z náročnejších materiálov.