bazár, predaj, inzercia, predám

Sigma GJME

Kategória: Strunové nástroje

Sigma GJME grand jumbo. Najväčšia gitara s rovnako veľkým zvukom. Konkrétne táto gitara má tak úžastný zvuk, ktorý konkuruje celomasívnym gitarám, že mi prirástla k srdcu úplne najviac a veľmi ťažko sa mi jej zbavuje. Bol som presvedčený, že si ju nechám celý život. Až pokiaľ som si nedal vyrobiť celomasívnu gitaru u slovenského výrobcu. Ale naspäť k tejto gitare.
Povrchová úprava open pore necháva preniknúť masívnemu zvuku basov z masívneho smreku na prednej strane. Vynikajúci sustain vďaka kostennému nultému pražcu a kostennému kobylkovému pražcu. Pôvodné plastové kobylkové kolíčky som vymenil za ebenové. Hmatník je z micarty. A aby som nezabudol...je to najlacnejšia napodobenina slávnej Gibson SJ200. Pôvodná cena 420€
Sigma GJME
Podobné inzeráty
Predám gitaru SIGMA s obalom aj stojanom.
Predám gitaru SIGMA, pôvodná cena 430,-eur, teraz 200,-eur aj s obalom, ladickou a stojanom. Gitara sa dá napojiť na reproduktor. V top stave, nepoužívaná. Inzerat platí do zmazania, osobný odber Bratislava-Vajnory.
Sigma dm12-1
Akustická 12 strunová gitara Sigma. Tvar tela dreadnought. Nultý pražec a sedlový pražec z kosti, čo býva u o mnoho draších gitár. Kobylkové kolíčky z Ebenu. Tie som ja vymenil. Pôvodne boli plastové.Predná doska masívny smrek. Zadná doska a luby laminovaný mahagón. Hmatník z palisandrového dreva, žiadny kompozit. Povrch vysoký lesk. Pôvodná cena 480€.
SIGMA ST OMM-STL LH left-handed (gitara pre ľaváka)
Akustická gitara pre lavaka Sigma omm-stl Pri rychlom jednaní zadarmo púzdro v hodnote 25€ a popruh v hodnote 15€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná, osobný odber v Praha 4.
Elektroakustická basgitara
Predám výbornú, odborne nastavenú elektroakustickú basgitaru Sigma (lacnejšia verzia Martin guitars). Len osobne. Pezinok
Elektro akustická gitara mini Sigma  TM 12 e
Gitara cca 3 roky stará malo používaná (PC 415€),prazce ako nové. Plne funkčná v zadu na vrchu dva ťukance. Ku gitare orginal puzdro. Nultý a sedlo kosť. Vrch sitka smrek. Vyleštené prazce. Len predaj v dôsledku nevyužitia. Struny dadario 11/52.
12 strunová gitara
Predám 12 strunovú gitaru značky Sigma Guitars. Gitara je v stave ako som ju kúpil. Ja osobne som ju nijak nepoškodil ale má škrabanec na plaste pod otvorom ktorý bol už od výroby. Bola veľmi málo hraná čo je aj dôvod predaja=nevyužitie. Hral som na nej dokopy tak 10 krát a iba na ňu sadal prach tak som sa ju rozhodol predať. Má ešte originálnu baterku ktorá doteraz funguje a taktiež sú natiahnuté originálne struny ktoré ale treba vymeniť preto ku gitare zadarmo pridávam aj sadu kvalitných strún značky elixir ktoré teraz stoja cez 30 eur.Na požiadavku ich môžem aj rovno natiahnuť. Elektronika je v poriadku rovnako aj drevo a lak.Žiadne praskliny alebo iné deformácie v laku taktiež žiadne poškodenie dreva. Jednoducho top stav.