bazár, predaj, inzercia, predám

šijací skrinkový stroj VERITAS

Kategória: Šijacie stroje

Predám šijací stroj veritas skrinkový.Stroj je bezchybne funkčný.Súčasťou stroja je stolík/skrinka so šuplíkmi, stroj sa dá schovať do skrinky(pánty), takže sa dá skrinka využiť ako plnohodnotný stôl. V prípade záujmu prosím kontaktovať na mail.
šijací skrinkový stroj VERITAS
Podobné inzeráty
Skrinkovy siaci stroj veritas
Predám skrinkovy siaci stroj veritas. Plne funkčný. Cena dohodou.
SIJACI STROJ CAJKA,VERITAS ,SKRINKA Z LUCZNIK
Predam funkcny stroj CAJKA 142 M,cena 10 E a skrinkovy stroj s malov chybou VERITAS cena 10 E a skrinku zo sijacieho stroja LUCZNIK,cana 5 E
ŠIJACÍ STROJ VERITAS
Predám šijací stroj Veritas RUBINA 1390. Jeden z posledných modelov starej celokovovej série a určite aj jeden z najspoľahlivejších. Stroj je v bezchybnom mechanickom a aj vizuálnom stave. Veľmi málo používaný s neopotrebovanou mechanikou. Všetko funguje ako má a krásne šije na všetkých programoch. Oproti starším modelom má CIK-CAK šírky až 7mm. Bezchybná stehová doska, nepoškodená od ihly. Stroj je po servise, vyčistený, premazaný a nastavený. Servis elektromotora s kontrolou uhlíkov a premazanie ložísk. Servis pedálu s nastavením záberu od nízkych otáčok. Veľmi spoľahlivý a pekný stroj. Uprednostním osobný odber s odskúšaním, ale viem poslať aj poštou, prípadne priviesť po dohode na zvolenú žel.stanicu. Za bezchybnú funkčnosť ručím.
Šijací stroj Lucznik skrinkovy
Predám funkčný skrinkovy šijací stroj Lucznik.
Šijací stroj LADA skrinkový
Predám skrinkový šijací stroj LADA.
Šijací stroj Veritas so skrinkou a príslušenstvom
Ponúkam na predaj starý funkčný šijací stroj Veritas s pedálom, skrinkou a príslušenstvom. Dlho nepoužívaný. Na stolíku je zlomený plast, takže sa stroj dá do výrezu iba položiť, nie sklopiť. Na používanie to nie je problém, ale ak by ste ho chceli sklápať a vyklápať, bude potrebné plast opraviť, prípadne nahradiť ho niečím iným. Stav ako na fotkách. Len vážny záujem. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefón nezdvíham stále.