bazár, predaj, inzercia, predám

Šijací stroj Veritas Textima 8014/35-2

Kategória: Šijacie stroje

Predám šijací stroj Veritas Textima 8014/35-2, plne funkčný a v zachovalom stave. Odber možný osobne po dohode na telefónnom čísle . Cena znižená z 50 na 30 EUR.
Šijací stroj Veritas Textima 8014/35-2
Podobné inzeráty
šijací stroj overlock Textima 3nitný s orezom 230V
predám šijací stroj overlock Textima 3 nitný s orezom , zdvih pätky nozny a ručný , s originálnym pouzivaným motorom na 380V/400V v cene 200,-e , s NOVYM servo motorom Kraft 550W na 230V + 145,-e montaž GRATIS zaruka na motor 12 mesiacov spolu 345,-e , alebo spojkový použivaný motor doplatok 50,-e spolu 250,-e montáž GRATIS , dlžka-hustota a sirka stehu nastevitelna , centrálne mazanie , GRÁTIS osvetlenie stroja , GRÁTIS 10 ks ihiel , šuflík , zaskolenie na stroj a navliekanie. Stroj prekontrolovany a nastavený mechanikom šijacich strojov s zárukou 6mesiacov a záruka spätného odkúpenia sij. stroja. Možnosť dovozu po dohode , alebo poslem kurierom aj na splatky.
ŠIJACÍ STROJ VERITAS
Predám šijací stroj Veritas RUBINA 1390. Jeden z posledných modelov starej celokovovej série a určite aj jeden z najspoľahlivejších. Stroj je v bezchybnom mechanickom a aj vizuálnom stave. Veľmi málo používaný s neopotrebovanou mechanikou. Všetko funguje ako má a krásne šije na všetkých programoch. Oproti starším modelom má CIK-CAK šírky až 7mm. Bezchybná stehová doska, nepoškodená od ihly. Stroj je po servise, vyčistený, premazaný a nastavený. Servis elektromotora s kontrolou uhlíkov a premazanie ložísk. Servis pedálu s nastavením záberu od nízkych otáčok. Veľmi spoľahlivý a pekný stroj. Uprednostním osobný odber s odskúšaním, ale viem poslať aj poštou, prípadne priviesť po dohode na zvolenú žel.stanicu. Za bezchybnú funkčnosť ručím.
šijací skrinkový stroj VERITAS
Predám šijací stroj veritas skrinkový.Stroj je bezchybne funkčný.Súčasťou stroja je stolík/skrinka so šuplíkmi, stroj sa dá schovať do skrinky(pánty), takže sa dá skrinka využiť ako plnohodnotný stôl. V prípade záujmu prosím kontaktovať na mail.
Šijací stroj profi Textima
Predam Šijací stroj profi Textima aj so stolom Starsi ale funguje 30€ Na 380volt
Predám profesionálny šijací stroj   Textima
Predám profesionálny šijací stroj Textima , nemecká výroba trojnitna s orezom , na 380V 2ks ...1ks 70EUR
Predám priemyselný šijací stroj zn. Textima
Predám funkčný stolový priemyselný šijací stroj zn. Textima vhodný aj na opravy a šitie kožených odevov.Odvoz v prípade dohody je nutné si zabezpečiť. Cena 170,00 eur. Senica. Tel. .