bazár, predaj, inzercia, predám

Šiltovka Adidas

Kategória: Čiapky, Šatky

Predám novú, raz použitú siltovku adidas, veľkosť na teenagere alebo ženu. Cena 18 eur.
Šiltovka Adidas
Podobné inzeráty
Dámska bledomodrá šiltovka Adidas
Dámska bledomodrá šiltovka Adidas Dámska šiltovka originál Adidas bledomodrá- nastaviteľná veľkosť. Šiltovka je vo veľmi dobrom stave, mala som len párkrát. Pôvodná cena 25 €. Na predaj aj lyžiarske rukavice, čiapka NIke- predaná, pletená fialová čiapka s brmbolcom- 4Eur, baretka- predaná.
Adidas - nová šiltovka s visačkami
Adidas - šiltovka Predám úplne novú šiltovku Adidas ešte s visačkami. Cena 25 eur.
Predám šiltovky
Šiltovka Ireland(álo použitá, ako nová) - 2,50€ Šiltovka Brazil (málo použitá, ako nová) - 3€ Šiltovka Coca-Cola (nová, bez visačky)- 3€ Neposielam na dobierku. Kontaktujte ma na mail alebo cez SMS.
Predám šiltovky Yakuza a New Era
Predám Yakuza šiltovka METAL CLAIM SNAPBACK BCB 20301 black a NEW ERA 940 MBL BASIC NY Yankees Black/White NOS. Kupované koncom minulého roka, používané minimálne. Stav ako nové. Dôvod predaja je ich nevyužitie. Cena Yakuza nová 30€, teraz 15€. Cena New Era nová 20€, teraz 10€. Osobný odber v Bratislave alebo na dobierku cez Packetu. Všetky info tu:
Športová- turistická pánska šiltovka
Veľmi malinko nosené pánska šiltovka vhodná na turistiku šport, je to pánska šiltovka na obvod hlavy 56-60 cm. Farba nie je vyblednuta, to je len skreslené svetlom na foto. Veľmi rýchlo schnuci materiál.
Predám šiltovky Adidas, Puma
Predám šiltovky: Šiltovka Adidas (použivaná) - 3,50€ Šiltovka Puma (nová - bez visačky) - 5€ Neposielam na dobierku. Kontaktujte ma na mail alebo cez SMS.