bazár, predaj, inzercia, predám

sirsie GS Zahorska Bystrica Bratislavska ulica c 47 - BA

Kategória: Garáže

Ponukam sirsie GS rozmer cca 2,8 x 5,1m na dlhodoby prenajom.
Cena je konecna, vratane vsetkych energii a poplatkov, vjazd pohodlnou automatickou dvojbranou. Dostanete oficialnu FA, ktoru si viete dat do nakladov, neplatca DPH.

V garazi sa nachadza kamerovy system a je iba pre 50 aut, co zarucuje komfort a sukromie.

Platba za najom vopred (na oficialnu zmluvu a FA - som neplatca DPH):
za 12 mesiacov - 695e (58e mesiac)
za 6 mesiacov - 390e (65e mesiac)
za 3 mesiace - 210e (70e mesiac)

Vratna zabezpeka za ovladac(e) je 100e.

V pripade zaujmu mi prosim napiste e-mail, nie som RK.

edu@


Ak mate zaujem o kupu statia, poslite mi Vasu cenovu ponuku.
sirsie GS Zahorska Bystrica Bratislavska ulica c 47 - BA
Podobné inzeráty
Na predaj garáž neďaleko stanice v Nových Zámkoch
Typ: Garáže Ulica: Bratislavská ulica Obec: Nové Zámky Ponúkame na predaj garáž o výmere 18m2. Nachádza sa v dosť obľúbenej loaklite mesta ..ulica bratislavská,, v Nových Zámkoch. GARÁŽ - výmera 18m2 - nedisponuje elektrinou, no nie je problém ju tam priviesť - pozemok pod garážou je súčasť predaja - pred 10 rokmi rekonštrukcia strechy - izolácie - vyžaduje menšiu rekonštruckiu podlahy CENA: 12.500,-EUR *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 18 m2 Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: blízko
Garážové státie Záhorská Bystrica
Ponúkam na prenájom garážové miesto č.8 v podzemnej garáži v novostavbe bytového domu na ulici Kunovská 1, Záhorská Bystrica. K dispozícii je diaľkové ovládanie na garážovú bránu. Cena je 45€/mesiac.
Prenájom parkovacieho státia, Projekt Tillia - Záhorská Byst
Ponúkame Vám na prenájom parkovacie státie  na ul.Ota Holúska v  Bratislava-Záhorská Bystrica. Garážové parkovacie státie o veľkosti 12 m2 sa nachádza v novostavbe projektu Tillia. Momentálne sú k dispozícii 3 voľné státia. Vstup do garáže je priamo z ulice cez bránu na diaľkové ovládanie. Výška vstupu je 1,9 m. Cena prenájmu je 75 €/mesiac. Podmienky prenájmu: Nájomná zmluva na dobu neurčitú. Výpovedná lehota 1 mesiac ( možnosť dohody na 3 mesiace ). Platenie kvartálne ( za 3 mesiace ) na účet majiteľa. Poplatok za vypracovanie nájomnej zmluvy vo výške jedného mesačného nájmu. V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: cocherova@
Garáže na predaj, Bardejovská ulica, Svidník
Hľadáte garáž kde by ste konečne mohli zaparkovať svoje auto a nestrachovať sa o to, čo sa s ním v noci stane? Alebo potrebujete miesto, kde by ste si mohli zložiť veci, na ktoré Vám v byte či v pivnici už neostáva miesto? Nech sa páči. Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj garáže v širšom centre mesta Svidník. Je už len na Vás, či sa tam rozhodnete parkovať denno denne svoje motorové vozidlo, necháte prezimovať Váš motocykel, alebo si tam zriadite sklad, či malú dielničku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Bardejovská ulica, širšie centrum mesta Svidník Veľkosť garáže: 18 m2 Rozmery garáže: 6 m x 3 m BLIŽŠÍ POPIS: • garáže budú murované • každá garáž bude pripojená na elektrickú energiu s vlastným meračom a predprípravou na automatické otváranie sklopnej brány • samozrejmosťou je aj vlastníctvo pozemku pod garážou • k nehnuteľnosti vedie prístupová cesta, ktorú nie je potrebné odkupovať vďaka tomu, že bude zriadené vecné bremeno práva prechodu a prejazdu na všetkých potrebných parcelách v rámci areálu v prospech nového vlastníka • prístup do areálu 24/7 CENA A PLATBA:​ • 15 500,- Eur • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť typická pre širšie centrum mesta: banky, úrady, pošta, poisťovne, reštaurácie a podobne.
Parkovacie miesto
predam parkovacie miesto vonkajsie 12m2. Zahorska Bystrica- Ota Holuska/Ostriezova
Garage parking in Bratislava - district Zahorska Bystrica
I offer a garage parking lot, size approx. 2.4m x 5.5m for a long-term rent. Price includes all energy cost and fees, payment in advance: for 12 months - 590e (49e a month) for 6 months - 330e (55e a month) for 3 months - 180e (60e a month) Security collateral (refundable for the keys / remote control) is 100e. If you are interested, please write me an e-mail and state your desirable location and nr. of parking lots. You will recieve an official invoice for the parking rent (tax deductible), the company is not a VAT payer. edu@ Parking is also available for motorcycles, size 1,3m x 2,4m for a discounted price.