bazár, predaj, inzercia, predám

Sklenená fajka

Kategória: Sklo, keramika

Fajka zo skla, dĺžka 80cm
Sklenená fajka
Podobné inzeráty
Vodná fajka kaya shisha 65cm
Elegantná a moderná vodná fajka Kaya Shisha prvotriednej nemeckej kvality s kompletnou výbavou. Jedinečná vodná fajka, ktorá vám poskytne dokonalý pôžitok z fajčenia.
Nová Vodná fajka KAYA PN 330 biela s priehľadnou vázou
Predám novú vodnú fajku Kaya, model PN 330. Vodná fajka Khanjar Insight je očarujúca maličká vodná fajka. Jej telo je doplnené luxusnou sklenenou vázou. Kaya PN 330 je ľahko prenosná a veľmi skladná, a je vybavená všetkým, čo potrebujete, aby ste mohli začať fajčiť. Korunka vortexového typu poteší milovníkov beznikotínových náplní do vodnej fajky, ako sú minerálne kamienky či vaporizačné gély, ktoré si s vortexovou korunkou skvele rozumejú. Celková výška vodnej fajky: 35 cm Váza: 14cm Dĺžka hadice: 175 cm Čo nájdete v balení: Telo, váza, tanierik, keramická korunka, všetky potrebné tesnenia, šliach, kliešte na uhlíky. Takže stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Viem vám dodať aj minerálne kamienky a uhlíky na fajčenie. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Tienidlá gulaté a,Špecialné
Ponúkam na predaj rôzné tienidlá možno niekomu chýbajú 1/ biele lesklé keramické biele sklo-do objímky-priemer závitu 7cm,výška 15 cm,cena 5E 2/ biela keramická vzorkovaná-do objímky-- priemer závitu 7cm výška 14,5 cm,cena 5E 3/ ten istý vzor,ale sklenená,priemer závitu 8 cm - 5E 4/ hrubá sklenená bez závitu -na stojacú lampu-priemer otvoru 4,5 cm výška 13,5 cm,,cena 4E 5/ v strede:-keramická biela-bez závitu-priemer 5,5 cm,, cena 3E-PREDANÉ 6/ vpredu:menšia sklenená priehladná so zaujímavym rustikálym vzorom bez závitu,priemer 4 cm, výška 10 cm., 2 ks spolu 6E 7/sklenená do žlta aj s objímkou a šrobmi na pripevnenie cena 7E z každého mám viac kusov V prípade dotazu píšte email K cenám + poštovné dopručene
Sklenená fajka
Fajka zo skla Kontaktujte ma prosím najmä emailom cez formulár pod inzerátom
Sklenené vázy a misy
Ponúkam na predaj tieto sklenené vázy a misy. Sklenená váza 2ks 15€/ks (výška 21cm) Sklenená misa č.1 (priemer 16cm, výška 5,5cm) 10€/ks Sklenená misa č.2 (priemer 10cm, výška 5cm) 4€/ks Pozrite si prosím aj naše ďalšie inzeráty.
sklo fľaša misa labuť kryštál
Predám : -tanier kryštáľový s emblémom Ján Pavol II., priemer 25cm , výška 6cm za 30eur. -sklenená misa šírka 20cm , výška 12cm za 10eur. -sklenená labuť , výška 20cm s troma labuťkami za 20eur. -sklenená fľaša v tvare hrozna so štuplom , výška 25cm 1ks za 20eur. (obidve spolu za 30eur). Viem priviezť po dohode. Poštou neposielam vzhľadom na krehký tovar. Platí do zmazania.