bazár, predaj, inzercia, predám

Škoda Superb - slnecňé clony - predné a zadné okná

Kategória: Príslušenstvo

Škoda Superb 2016-
2ks predné okna podľa výberu
2ks celé zadné okná

MOŽNOSŤ VÝROBY NA AKÝKOĽVEK TYP AUTA????????

Na predaj TIPIZOVANÉ slnečné sieťky alebo takzvaná Slnečná clona do auta.

Dajú sa použiť pri zatvorených i otvorených oknách
Výhody:
• chránia pasažierov pred nadmerným slnečným žiarením UVA a UVB
• izolácia pred zahriatím interiéru
• Súkromie a takmer nulová viditeľnosť z vonku do vnútra auta, každý cestovateľ predsa ocení pocit anonymity, pretože vďaka použitiu tohto príslušenstva okolostojaci nevidia, čo sa deje v aute

Každá slnečná clona je typizovaná podľa modelu auta a typu auta, preto tieto slnečné clony dokonale sedia s tvarom Vášho okna, magnetické telo rámu slnečnej clony umožňuje u väčšiny typov aut pripevnenie priamo na rám dverí auta a nepotrebujete žiadne iné príslušenstvo, no v prípade aut, ktoré majú rám dverí plastový, sú k dispozícií ku všetkým typom slnečných cloniek samolepiace úchyty, ktoré pevne udržia vašu slnečnú clonu aj pri otvorenom okne v rýchlosti do 100km/h. Jednoduchá a rýchla montáž sa vykonáva pomocou piatich príchytiek na obvodové tesnenie okien

Fólie na predných oknách u nás nie sú povolené, nakoľko zákon o cestnej premávke jasne a striktne neumožňuje používanie fólií na predné okná, no zákon nezakazuje umiestnenie slnečných clon na rám dverí, čo je veľkou výhodou pri týchto typizovaných slnečných sieťkach, ktoré takmer znemožňujú výhľad do vnútra auta, no výhľad z auta je stále zachovaný aj v prípade použitia slnečných sieťok, podobné ako trokot.

Sú tri typy slnečných clon pre predné okná auta:
1. Polovičné Slnečné clony ktoré zakrývajú 80% predného okna, s otvorom pre výhľad do spätného zrkadla
(praktické pre fajčiarov, alebo pre ľudí ktorí nechcú mať zakryté kompletné predné okná len časť auta v ktorej sedia, pre zvýšenie súkromia v aute)

2. Polovičné Slnečné clony na predné okná s dodatočným nadstavcom pre zakrytie priestoru pre spätné zrkadla, teda dvojdielne.

-Prvá časť slúži na prekrytie 80% predného okna,
-Druhá časť slúži na zarytie zvyšného priestoru predného okna v oblasti výhľadu do spätných zrkadiel.
(praktické najmä pre fajčiarov a pre ľudí ktorí chcú mať viacero možnosti, či už zakrytie osoby sediacej na sedadle, alebo úplného znemožnenia výhľadu okoloidúcich/okolostojacich ľudí, alebo si chcú zachovať priestor pre fajčenie a opätovné prekrytie zvyšného priestoru)

3. Slnečné clony na predné okna kopírujúce celé okno
(táto varianta je pre úplných fajnšmekerov ktorí chcú mať maximálne možne súkromie v aute)

Možnosťou je samozrejme aj typizované zasieťovanie všetkých okien auta, ktoré Vás v prepočte bude stáť ďaleko menej ako nalepenie fólií

Možnosť výberu pre viac typ aut. Pre viac informácií má kontaktujte telefonicky, SMS alebo mailom.
Škoda Superb - slnecňé clony -  predné a zadné okná
Podobné inzeráty
Slnecne clony octavia combi
Predam slnecne clony octavia 2 combi Slnečné clony na zadné bočné okná a piate dvere auta Škoda Octavia II Combi 2004-2013, vyrobené nehorľavého a pružného materiálu, inštalácia pomocou háčikov, Made in Germany Výhody slnečných clôn Škoda Octavia II Combi 2004-2013 Slnečné bočné clony okien Zakrývajú celé zadné bočné okná a okná v batožinovom priestore Jednoduchá montáž pomocou kovových háčikov UV Filter na slnečných clonách LaitovoPri otvorených oknách lámu clony prúdenie vzduchu a zmierňujú prievan vo vozidle. Pevné upevnenie slnečných clôn za jazdy Pevné upevnenie, clona drží aj pri otvorenom okne za jazdy Slnečné clony neprekážajú oknu Chráni interiér a zabraňujú blednutiu vplyvom slnečného žiarenia. Nepriehľadné clony proti slnku X-Shades Clony sú z interiéru priehľadné a z exteriéru zabraňujú nežiadúcim pohľadom Slnečné clony vyrobené na Slovensku Clony sú usadené v pevnom kovovom ráme Sada obsahuje dokopy 5 slnečných clôn: 2 clony na zadné bočné okná 2 menšie clony na okná v batožinovom priestore 1 veľká clona na zadné piate dvere Materiál slnečných clôn Chiko Clony sú vyrobené z pevného kovového rámu, v ktorom je čierna, hrubá textília s väčšími okami (viď. fotogaléria), ktorá spoľahlivo chráni interiér auta aj pasažierov pred slnečnými lúčmi a hmyzom. Montáž slnečných clôn Clony sa inštalujú pomocou oceľových čiernych háčikov, ktoré sa upevnia na rám dverí. Do týchto háčikov sa následne vložia slnečné clony.
Slnečné clony predné okna OCTAVIA 2015-
Škoda Octavia 2015- slnečné clony na predné a zadné okná. 4ks - 84€ Na predaj TIPIZOVANÉ slnečné sieťky alebo takzvaná Slnečná clona do auta, Podporuje pohodlie a bezpečnosť počas jazdy. Dajú sa použiť pri zatvorených i otvorených oknách Výhody: • chránia pasažierov pred nadmerným slnečným žiarením UVA a UVB • izolácia pred zahriatím interiéru • Súkromie a takmer nulová viditeľnosť z vonku do vnútra auta, každý cestovateľ predsa ocení pocit anonymity, pretože vďaka použitiu tohto príslušenstva okolostojaci nevidia, čo sa deje v aute Každá slnečná clona je typizovaná podľa modelu auta a typu auta, preto tieto slnečné clony dokonale sedia s tvarom Vášho okna, magnetické telo rámu slnečnej clony umožňuje u väčšiny typov aut pripevnenie priamo na rám dverí auta a nepotrebujete žiadne iné príslušenstvo, no v prípade aut, ktoré majú rám dverí plastový, sú k dispozícií ku všetkým typom slnečných cloniek samolepiace úchyty, ktoré pevne udržia vašu slnečnú clonu aj pri otvorenom okne v rýchlosti do 100km/h. Jednoduchá a rýchla montáž sa vykonáva pomocou piatich príchytiek na obvodové tesnenie okien Fólie na predných oknách u nás nie sú povolené, nakoľko zákon o cestnej premávke jasne a striktne neumožňuje používanie fólií na predné okná, no zákon nezakazuje umiestnenie slnečných clon na rám dverí, čo je veľkou výhodou pri týchto typizovaných slnečných sieťkach, ktoré takmer znemožňujú výhľad do vnútra auta, no výhľad z auta je stále zachovaný aj v prípade použitia slnečných sieťok, podobné ako trokot. Sú tri typy slnečných clon pre predné okná auta: 1. Polovičné Slnečné clony na predné okna s otvorom pre výhľad do spätného zrkadla (praktické pre fajčiarov, alebo pre ľudí ktorí nechcú mať zakryté kompletné predné okná len časť auta v ktorej sedia, pre zvýšenie súkromia v aute) 2. Polovičné Slnečné clony na predné okná s dodatočným nadstavcom pre zakrytie priestoru pre spätné zrkadla, teda dvojdielne. -Prvá časť slúži na prekrytie 80% predného okna, -Druhá časť slúži na zarytie zvyšného priestoru predného okna v oblasti výhľadu do spätných zrkadiel. (praktické najmä pre fajčiarov a pre ľudí ktorí chcú mať viacero možnosti, či už zakrytie osoby sediacej na sedadle, alebo úplného znemožnenia výhľadu okoloidúcich/okolostojacich ľudí, alebo si chcú zachovať priestor pre fajčenie a opätovné prekrytie zvyšného priestoru) 3. Slnečné clony na predné okna kopírujúce celé okno (táto varianta je pre úplných fajnšmekerov ktorí chcú mať maximálne možne súkromie v aute) Možnosťou je samozrejme aj typizované zasieťovanie všetkých okien auta, ktoré Vás v prepočte bude stáť ďaleko menej ako nalepenie fólií Možnosť výberu pre viac typ aut. Pre viac informácií má kontaktujte telefonicky, SMS alebo mailom.
Škoda Fabia slnečné clony
Škoda Fabia 2014- slnečné clony na predné a zadné okná. 4ks - 84€ Na predaj TIPIZOVANÉ slnečné sieťky alebo takzvaná Slnečná clona do auta, Podporuje pohodlie a bezpečnosť počas jazdy. Dajú sa použiť pri zatvorených i otvorených oknách Výhody: • chránia pasažierov pred nadmerným slnečným žiarením UVA a UVB • izolácia pred zahriatím interiéru • Súkromie a takmer nulová viditeľnosť z vonku do vnútra auta, každý cestovateľ predsa ocení pocit anonymity, pretože vďaka použitiu tohto príslušenstva okolostojaci nevidia, čo sa deje v aute Každá slnečná clona je typizovaná podľa modelu auta a typu auta, preto tieto slnečné clony dokonale sedia s tvarom Vášho okna, magnetické telo rámu slnečnej clony umožňuje u väčšiny typov aut pripevnenie priamo na rám dverí auta a nepotrebujete žiadne iné príslušenstvo, no v prípade aut, ktoré majú rám dverí plastový, sú k dispozícií ku všetkým typom slnečných cloniek samolepiace úchyty, ktoré pevne udržia vašu slnečnú clonu aj pri otvorenom okne v rýchlosti do 100km/h. Jednoduchá a rýchla montáž sa vykonáva pomocou piatich príchytiek na obvodové tesnenie okien Fólie na predných oknách u nás nie sú povolené, nakoľko zákon o cestnej premávke jasne a striktne neumožňuje používanie fólií na predné okná, no zákon nezakazuje umiestnenie slnečných clon na rám dverí, čo je veľkou výhodou pri týchto typizovaných slnečných sieťkach, ktoré takmer znemožňujú výhľad do vnútra auta, no výhľad z auta je stále zachovaný aj v prípade použitia slnečných sieťok, podobné ako trokot. Sú tri typy slnečných clon pre predné okná auta: 1. Polovičné Slnečné clony na predné okna s otvorom pre výhľad do spätného zrkadla (praktické pre fajčiarov, alebo pre ľudí ktorí nechcú mať zakryté kompletné predné okná len časť auta v ktorej sedia, pre zvýšenie súkromia v aute) 2. Polovičné Slnečné clony na predné okná s dodatočným nadstavcom pre zakrytie priestoru pre spätné zrkadla, teda dvojdielne. -Prvá časť slúži na prekrytie 80% predného okna, -Druhá časť slúži na zarytie zvyšného priestoru predného okna v oblasti výhľadu do spätných zrkadiel. (praktické najmä pre fajčiarov a pre ľudí ktorí chcú mať viacero možnosti, či už zakrytie osoby sediacej na sedadle, alebo úplného znemožnenia výhľadu okoloidúcich/okolostojacich ľudí, alebo si chcú zachovať priestor pre fajčenie a opätovné prekrytie zvyšného priestoru) 3. Slnečné clony na predné okna kopírujúce celé okno (táto varianta je pre úplných fajnšmekerov ktorí chcú mať maximálne možne súkromie v aute) Možnosťou je samozrejme aj typizované zasieťovanie všetkých okien auta, ktoré Vás v prepočte bude stáť ďaleko menej ako nalepenie fólií Možnosť výberu pre viac typ aut. Pre viac informácií má kontaktujte telefonicky, SMS alebo mailom.
Slnečné Clony predné a zadné 4kusy
Volkswagen passat b8 Variant rok 2015- 2ks predné okna podľa výberu 2ks celé zadné okná Na predaj TIPIZOVANÉ slnečné sieťky alebo takzvaná Slnečná clona do auta, Podporuje pohodlie a bezpečnosť počas jazdy. Dajú sa použiť pri zatvorených i otvorených oknách Výhody: • chránia pasažierov pred nadmerným slnečným žiarením UVA a UVB • izolácia pred zahriatím interiéru • Súkromie a takmer nulová viditeľnosť z vonku do vnútra auta, každý cestovateľ predsa ocení pocit anonymity, pretože vďaka použitiu tohto príslušenstva okolostojaci nevidia, čo sa deje v aute Každá slnečná clona je typizovaná podľa modelu auta a typu auta, preto tieto slnečné clony dokonale sedia s tvarom Vášho okna, magnetické telo rámu slnečnej clony umožňuje u väčšiny typov aut pripevnenie priamo na rám dverí auta a nepotrebujete žiadne iné príslušenstvo, no v prípade aut, ktoré majú rám dverí plastový, sú k dispozícií ku všetkým typom slnečných cloniek samolepiace úchyty, ktoré pevne udržia vašu slnečnú clonu aj pri otvorenom okne. Jednoduchá a rýchla montáž sa vykonáva pomocou piatich príchytiek na obvodové tesnenie okien Fólie na predných oknách u nás nie sú povolené, nakoľko zákon o cestnej premávke jasne a striktne neumožňuje používanie fólií na predné okná, no zákon nezakazuje umiestnenie slnečných clon na rám dverí, čo je veľkou výhodou pri týchto typizovaných slnečných sieťkach, ktoré takmer znemožňujú výhľad do vnútra auta, no výhľad z auta je stále zachovaný aj v prípade použitia slnečných sieťok, podobné ako trokot. Sú tri typy slnečných clon pre predné okná auta: 1. Polovičné Slnečné clony na predné okna s otvorom pre výhľad do spätného zrkadla (praktické pre fajčiarov, alebo pre ľudí ktorí nechcú mať zakryté kompletné predné okná len časť auta v ktorej sedia, pre zvýšenie súkromia v aute) 2. Polovičné Slnečné clony na predné okná s dodatočným nadstavcom pre zakrytie priestoru pre spätné zrkadla, teda dvojdielne. -Prvá časť slúži na prekrytie 80% predného okna, -Druhá časť slúži na zarytie zvyšného priestoru predného okna v oblasti výhľadu do spätných zrkadiel. (praktické najmä pre fajčiarov a pre ľudí ktorí chcú mať viacero možnosti, či už zakrytie osoby sediacej na sedadle, alebo úplného znemožnenia výhľadu okoloidúcich/okolostojacich ľudí, alebo si chcú zachovať priestor pre fajčenie a opätovné prekrytie zvyšného priestoru) 3. Slnečné clony na predné okna kopírujúce celé okno (táto varianta je pre úplných fajnšmekerov ktorí chcú mať maximálne možne súkromie v aute) Možnosťou je samozrejme aj typizované zasieťovanie všetkých okien auta, ktoré Vás v prepočte bude stáť ďaleko menej ako nalepenie fólií Možnosť výberu pre viac typ aut. Pre viac informácií má kontaktujte telefonicky, SMS alebo mailom.
Škoda Octavia - Slnečné clony na predné okna
Škoda octavia 1 Škoda Octavia 2 2ks predné okna podľa výberu MOŽNOSŤ VÝROBY NA AKÝKOĽVEK TYP AUTA???????? Na predaj TIPIZOVANÉ slnečné sieťky alebo takzvaná Slnečná clona do auta. Dajú sa použiť pri zatvorených i otvorených oknách Výhody: • chránia pasažierov pred nadmerným slnečným žiarením UVA a UVB • izolácia pred zahriatím interiéru • Súkromie a takmer nulová viditeľnosť z vonku do vnútra auta, každý cestovateľ predsa ocení pocit anonymity, pretože vďaka použitiu tohto príslušenstva okolostojaci nevidia, čo sa deje v aute Každá slnečná clona je typizovaná podľa modelu auta a typu auta, preto tieto slnečné clony dokonale sedia s tvarom Vášho okna, magnetické telo rámu slnečnej clony umožňuje u väčšiny typov aut pripevnenie priamo na rám dverí auta a nepotrebujete žiadne iné príslušenstvo, no v prípade aut, ktoré majú rám dverí plastový, sú k dispozícií ku všetkým typom slnečných cloniek samolepiace úchyty, ktoré pevne udržia vašu slnečnú clonu aj pri otvorenom okne v rýchlosti do 100km/h. Jednoduchá a rýchla montáž sa vykonáva pomocou piatich príchytiek na obvodové tesnenie okien Fólie na predných oknách u nás nie sú povolené, nakoľko zákon o cestnej premávke jasne a striktne neumožňuje používanie fólií na predné okná, no zákon nezakazuje umiestnenie slnečných clon na rám dverí, čo je veľkou výhodou pri týchto typizovaných slnečných sieťkach, ktoré takmer znemožňujú výhľad do vnútra auta, no výhľad z auta je stále zachovaný aj v prípade použitia slnečných sieťok, podobné ako trokot. Sú tri typy slnečných clon pre predné okná auta: 1. Polovičné Slnečné clony ktoré zakrývajú 80% predného okna, s otvorom pre výhľad do spätného zrkadla (praktické pre fajčiarov, alebo pre ľudí ktorí nechcú mať zakryté kompletné predné okná len časť auta v ktorej sedia, pre zvýšenie súkromia v aute) 2. Polovičné Slnečné clony na predné okná s dodatočným nadstavcom pre zakrytie priestoru pre spätné zrkadla, teda dvojdielne. -Prvá časť slúži na prekrytie 80% predného okna, -Druhá časť slúži na zarytie zvyšného priestoru predného okna v oblasti výhľadu do spätných zrkadiel. (praktické najmä pre fajčiarov a pre ľudí ktorí chcú mať viacero možnosti, či už zakrytie osoby sediacej na sedadle, alebo úplného znemožnenia výhľadu okoloidúcich/okolostojacich ľudí, alebo si chcú zachovať priestor pre fajčenie a opätovné prekrytie zvyšného priestoru) 3. Slnečné clony na predné okna kopírujúce celé okno (táto varianta je pre úplných fajnšmekerov ktorí chcú mať maximálne možne súkromie v aute) Možnosťou je samozrejme aj typizované zasieťovanie všetkých okien auta, ktoré Vás v prepočte bude stáť ďaleko menej ako nalepenie fólií Možnosť výberu pre viac typ aut. Pre viac informácií má kontaktujte telefonicky, SMS alebo mailom. Octavia I, Octavia II
Slnečné clony na predné okna Passat B8
Volkswagen passat b8 rok 2016- 2ks predné okna podľa výberu 2ks celé zadné okná Na predaj TIPIZOVANÉ slnečné sieťky alebo takzvaná Slnečná clona do auta, Podporuje pohodlie a bezpečnosť počas jazdy. Dajú sa použiť pri zatvorených i otvorených oknách Výhody: • chránia pasažierov pred nadmerným slnečným žiarením UVA a UVB • izolácia pred zahriatím interiéru • Súkromie a takmer nulová viditeľnosť z vonku do vnútra auta, každý cestovateľ predsa ocení pocit anonymity, pretože vďaka použitiu tohto príslušenstva okolostojaci nevidia, čo sa deje v aute Každá slnečná clona je typizovaná podľa modelu auta a typu auta, preto tieto slnečné clony dokonale sedia s tvarom Vášho okna, magnetické telo rámu slnečnej clony umožňuje u väčšiny typov aut pripevnenie priamo na rám dverí auta a nepotrebujete žiadne iné príslušenstvo, no v prípade aut, ktoré majú rám dverí plastový, sú k dispozícií ku všetkým typom slnečných cloniek samolepiace úchyty, ktoré pevne udržia vašu slnečnú clonu aj pri otvorenom okne. Jednoduchá a rýchla montáž sa vykonáva pomocou piatich príchytiek na obvodové tesnenie okien Fólie na predných oknách u nás nie sú povolené, nakoľko zákon o cestnej premávke jasne a striktne neumožňuje používanie fólií na predné okná, no zákon nezakazuje umiestnenie slnečných clon na rám dverí, čo je veľkou výhodou pri týchto typizovaných slnečných sieťkach, ktoré takmer znemožňujú výhľad do vnútra auta, no výhľad z auta je stále zachovaný aj v prípade použitia slnečných sieťok, podobné ako trokot. Sú tri typy slnečných clon pre predné okná auta: 1. Polovičné Slnečné clony na predné okna s otvorom pre výhľad do spätného zrkadla (praktické pre fajčiarov, alebo pre ľudí ktorí nechcú mať zakryté kompletné predné okná len časť auta v ktorej sedia, pre zvýšenie súkromia v aute) 2. Polovičné Slnečné clony na predné okná s dodatočným nadstavcom pre zakrytie priestoru pre spätné zrkadla, teda dvojdielne. -Prvá časť slúži na prekrytie 80% predného okna, -Druhá časť slúži na zarytie zvyšného priestoru predného okna v oblasti výhľadu do spätných zrkadiel. (praktické najmä pre fajčiarov a pre ľudí ktorí chcú mať viacero možnosti, či už zakrytie osoby sediacej na sedadle, alebo úplného znemožnenia výhľadu okoloidúcich/okolostojacich ľudí, alebo si chcú zachovať priestor pre fajčenie a opätovné prekrytie zvyšného priestoru) 3. Slnečné clony na predné okna kopírujúce celé okno (táto varianta je pre úplných fajnšmekerov ktorí chcú mať maximálne možne súkromie v aute) Možnosťou je samozrejme aj typizované zasieťovanie všetkých okien auta, ktoré Vás v prepočte bude stáť ďaleko menej ako nalepenie fólií Možnosť výberu pre viac typ aut. Pre viac informácií má kontaktujte telefonicky, SMS alebo mailom.