bazár, predaj, inzercia, predám

Školská taška BECKMANN

Kategória: Školské potreby

Predám školskú tašku BECKMANN za 30 eur po jednom dieťati.
Len osobný odber.
Školská taška BECKMANN
Podobné inzeráty
Školská taška BECKMANN
Dievčenská paradna ľahká praktická veľmi obľúbená zachovalá školská taška. Je to top taška roku 2020. Nema ziadne poskodenia.T Bohuzial svetielko nesvieti. Mozno treba vymenit baterku. A obrazky na suchý zips bohuzial je uz iba jeden. Ale daju sa tam dat akekolvek obrazky:) viac info na
Školská taška BECKMANN + prídavný ruksak - 1.-3. trieda
Nórske školské tašky BECKMANN pre prváčikov sú vyvíjané a testované v spolupráci s fyzioterapeutmi, chiropraktikmi a patria medzi svetovú špičku. skolska taska s pridavnym malym ruksakom( na telesnu, vylety) maju reflexne prvky, vhodna pre 1-3 rocnik. odopinatelne puzdierko na kluce, odlahcena, ergonomicka, znacka Beckmann. velmi kvalitna. Bezne znamky pouzivania- neposkodena. Po dohode viem zabezpečiť dovoz v ramci BA-PK-SC
Školská taška beckmann
Anatomická školská taška/ batoh. Vhodná pre 1. Stupeň. Používaná 2 roky. Bez poškodení v dobrom stave. Nákupná cena 140€.
Školská taška set
Školská taška set, Inzeráty > Škôlkári a školáci Použitý tovar Školská taška set Aktovka, školská taška Pre chlapcov 1. a 2. ročník ZŠ Školská aktovka TOUCH2 Step by Step Vesmírny pirát, 4dielny set, certifikát AGR Školský set pre prváčikov s nádherným obrázkom vesmírného piráta obsahuje: aktovku, vybavený peračník, púzdro a vrecko na prezúvky. Školská aktovka je stabilná a má pevný tvar.Prehľadná jednokomorová taška, kde nájde svoje miesto všetko potrebné pre školský deň má Anatomic Air System - ergonomicky tvarovaný chrbát, Mesh Back Cooling System - polstrovanie chrbta z príjemného priedušného materiálu s ventilačnými drážkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu.Daľší popis aktovky: vystužená textilná rukoväť, príjemná do ruky značkový magnetický uzáver od firmy FIDLOCK - pre deti jednoduché otváranie a zatváranie aktovky izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje) rozšíriteľné bočné vrecká na fľašu s pitím alebo na drobnosti, uzavretie na zips karabína na kľúče vo vnútri aktovky vo veku aktovky gumičky pre pripevnenie peračníka, lepší prehľad v aktovke zadná priehradka vnútri aktovky je určená pre ťažšie predmety (napr. učebnice), zaistí sa tak rovnomerné rozloženie hmotnosti nožičky pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou Rozmery sú 38,5 x 33 x 23, 5 cm (výška x šírka x hĺbka), Objem je 21 l, Hmotnosť je 1,2 kg a nosnosť je10 kg.
Školská taška Beckmann set
Predám set školskej tašky Beckmann a menšieho batohu Beckmann kupované ako set. Používané na striedačku s inými, v dobrom stave. Všetko plne funkčne, vo svetielka len treba vymeniť baterky. Vrátane poťahu proti dažďu.
Školská taška Classic Ninja Master BECKMANN
Taska je ako nova. Pouzivana cca 2 mesiace.