bazár, predaj, inzercia, predám

Školská taška Belmil

Kategória: Školské potreby

Predám školskú tašku Belmil, vhodná pre prvý stupeň. Zachovalá.
Školská taška Belmil
Podobné inzeráty
Školská taška BELMIL
Ponúkam na predaj Školskú tašku BELMIL,nami používanú 10 vo výbornom stave sem tam drobný škrabanček.Tašku sme zakúpili zo stránky spoločnosti Belmil za 63,90€,teraz za 40€.Taška je vhodná aj pre malých prvákov a váži len 1kg. Je ergonomicky tvarovaná. Bude vyhovovať chlapcom od 1. do 4. triedy ZŠ. Lisovaná chrbtová časť tašky je anatomicky tvarovaná. Taška má tiež špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie na chrbte a nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie. Spolu s ergonomicky tvarovanými popruhmi, ktoré sa dajú utiahnuť v hornej aj spodnej časti, zaistia správne nosenie na chrbte školáka aj pri dennom náklade niekoľkých kíl učenia. Na taške sa nachádza hrudný popruh. Okrem toho, taška Belmil je výrazná tým, že zahŕňa zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem. Má pogumovaná rukoväť pre lepšie držanie a masívna reflexná pracka na zapínanie pre nikdy nevykotenú školskú náplň, pričom vo vnútri nájdu deti izolovaná časť s priestorom pre kartičku s menom a adresou alebo na rozvrh hodín. Na boku sú 2 bočné vrecká pre fľaše s nápojmi. Pre deti je pohyblivý rozdeľovač vo vnútri tašky pre lepšie rozloženie obsahu. Reflexné pásiky vpredu, na bokoch aj na ramenách sú najmä pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa v zlých podmienkach viditeľnosti. Školská taška je vyrobená z vodotesného materiálu. Konkrétne informácie Rozmery:32x36x19cm. Materiál: polyester 300x330D, PVC hmotnosť 1000g Objem: 19l.
Belmil školská taška
Školská taška váži iba 1 kg. Lisovaná chrbtová časť tašky je anatomicky tvarovaná. Taška má tiež špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie na chrbte a nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie. Spolu s ergonomicky tvarovanými popruhmi, ktoré sa dajú utiahnuť v hornej aj spodnej časti, zaistia správne nosenie na chrbte školáka aj pri dennom náklade niekoľkých kíl učenia. Na taške sa nachádza hrudný popruh. Okrem toho, taška Belmil je výrazná tým, že zahŕňa zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem. Každú tašku Belmil doplňuje pogumovaná rukoväť pre lepšie držanie a masívna reflexná pracka na zapínanie pre nikdy nevykotenú školskú náplň, pričom vo vnútri nájdu deti izolovaná časť s priestorom pre kartičku s menom a adresou alebo na rozvrh hodín. Na boku sú 2 bočné vrecká pre fľaše s nápojmi. Pre deti je pohyblivý rozdeľovač vo vnútri tašky pre lepšie rozloženie obsahu. Reflexné pásiky vpredu, na bokoch aj na ramenách sú najmä pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa v zlých podmienkach viditeľnosti. Školská taška je vyrobená z vodotesného materiálu. Konkrétne informácie Rozmery:32x36x19cm. Materiál: polyester 300x330D, PVC hmotnosť 1000g Objem: 19l. Taška je používaná 4 mesiace. Je bez poškodení. PC 80€
Školská taška BELMIL
Predávame veľmi kvalitnú školskú tašku BELMIL vhodnú pre deti od 6 do 10 rokov. Školské tašky Belmil sú príjemné na nosenie vďaka anatomickému tvarovaniu a polstrovaniu na chrbtovej časti aj v oblasti ramien. Taška je veľmi zachovalá - po 1 dievčatku. Iba osobný odber - po dohode možný dovoz do BS, ZH, ZV, ZM. Cena = 25,- EUR (nová taška stojí cca 70,- EUR)
Školská taška set
Školská taška set, Inzeráty > Škôlkári a školáci Použitý tovar Školská taška set Aktovka, školská taška Pre chlapcov 1. a 2. ročník ZŠ Školská aktovka TOUCH2 Step by Step Vesmírny pirát, 4dielny set, certifikát AGR Školský set pre prváčikov s nádherným obrázkom vesmírného piráta obsahuje: aktovku, vybavený peračník, púzdro a vrecko na prezúvky. Školská aktovka je stabilná a má pevný tvar.Prehľadná jednokomorová taška, kde nájde svoje miesto všetko potrebné pre školský deň má Anatomic Air System - ergonomicky tvarovaný chrbát, Mesh Back Cooling System - polstrovanie chrbta z príjemného priedušného materiálu s ventilačnými drážkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu.Daľší popis aktovky: vystužená textilná rukoväť, príjemná do ruky značkový magnetický uzáver od firmy FIDLOCK - pre deti jednoduché otváranie a zatváranie aktovky izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje) rozšíriteľné bočné vrecká na fľašu s pitím alebo na drobnosti, uzavretie na zips karabína na kľúče vo vnútri aktovky vo veku aktovky gumičky pre pripevnenie peračníka, lepší prehľad v aktovke zadná priehradka vnútri aktovky je určená pre ťažšie predmety (napr. učebnice), zaistí sa tak rovnomerné rozloženie hmotnosti nožičky pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou Rozmery sú 38,5 x 33 x 23, 5 cm (výška x šírka x hĺbka), Objem je 21 l, Hmotnosť je 1,2 kg a nosnosť je10 kg.
Skolska taska - Belmil
Školská taška BELMIL je výrobok z Európy, špeciálne vytvorená pre školákov prvého ročníka. -Špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie polstrovania na chrbte -Reflexné pásiky vpredu, na bokoch aj na ramenách pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa v zlých podmienkach viditeľnosti. -Nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie. -Zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem. -Pogumovaná rukopäť. -Masívna reflexná pracka na zapínanie. -Izolovaná časť s priestorom pre kartičku s menom a adresou alebo na rozvrh hodín. -2 bočné vrecká s možnosťou zloženia pre fľaše s nápojmi. -Pohyblivý rozdeľovač vo vnútri tašky pre lepšie rozloženie obsahu. -Školská taška je vyrobená z vodotesného materiálu. -Rozmery:32x36x19cm. Materiál: polyester 300x330D, PVC - hmotnosť: 935 g
Dievcenska aktovka pre prvacku
Predam skolsku tasku pre prvacku, v zachovalom stave. Pridavam popis: Ergonomicky tvarovaná exkluzívna školská taška BELMIL. Školská taška BELMIL je výrobok z Európy, špeciálne vytvorená pre školákov prvého ročníka. Špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie polstrovania na chrbte Reflexné pásiky vpredu, na bokoch aj na ramenách pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa v zlých podmienkach viditeľnosti. Nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie. Zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem. Pogumovaná rukopäť. Masívna reflexná pracka na zapínanie. Izolovaná časť s priestorom pre kartičku s menom a adresou alebo na rozvrh hodín. 2 bočné vrecká s možnosťou zloženia pre fľaše s nápojmi. Pohyblivý rozdeľovač vo vnútri tašky pre lepšie rozloženie obsahu. Školská taška je vyrobená z vodotesného materiálu. Rozmery:32x36x19cm. Materiál: polyester 300x330D, PVC hmotnosť 1000g. Prosim kontaktovat e-mailom!!!