bazár, predaj, inzercia, predám

Školské Vedomosti do vrecka

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

Predám malé knihy Vedomosti do vrecka.

-slovenčina
-matematika
-fyzika
-chémia
-geografia
-angličtina (slovník A1-A2)
Školské Vedomosti do vrecka
Podobné inzeráty
Školské knížky Vedomosti do vrecka Nový čas
Predám kolekciu knižiek Nový čas Vedomosti do vrecka pre Základnú školu - Slovenčina, Matematika, Fyzika, Geografia a Chémia a Knéťku Testovanie pre deviatakov Schovaj Matiku a Slovinu do vrecka - Kaufland. Slovencina a Schovaj Matiku a Slovinu do vrecka su už perom čiastočne vypĺňané. Ostatné bez zapisu. Predaj len spolu. Kontaktujte ma prosím len emailom, telefónne číslo je vymyslene. Ďakujem
Monitor vedomostí žiakov zo slovenského jazyka
Ponúkam na predaj Monitor vedomostí žiakov zo slovenského jazyka 5.-9. ročník ZŠ vo veľmi dobrom stave.
Školské tabuľky pre ZŠ
Predám úplne nové školské tabuľky rôznych predmetov,ceny od 1 eura,możná aj samostatná kúpa
Školské atlasy
Ponúkam 3 zošitové školské atlasy pre ZŠ: dejepis - Pravek - stredovek, zemepis - Všeobecný zemepis a Svet. Cena 2,- €/kus. (Pravek - starovek už nie je k dispozícii). Kontakt len mailom, tel. č. neexistuje. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Chystáme sa na strednú školu - Slovenčina
Predám úplne novú, nepoužitú knižku Chystáme sa na strednú školu z matematiky. Publikácia s názvom Chystáme sa na strednú – slovenčina – príprava na prijímacie skúšky na stredné školy a gymnáziá obsahuje množstvo praktických úloh na precvičovanie pravopisu, slovnej zásoby a tvaroslovia pre všetkých žiakov deviateho ročníka, ktorí sa pripravujú na prijímacie skúšky na stredné školy a gymnáziá. Pracovný zošit však môže slúžiť aj žiakom iných ročníkov, ktorí si chcú zopakovať a upevniť učivo. Testy v závere cvičebnice umožnia žiakom preveriť si nadobudnuté vedomosti. Správne riešenia úloh sú uvedené na konci publikácie. Je spracovaná v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom. Cena aj s poštovným. Pošlem poštou aj na dobierku.
Chystáme sa na strednú školu - MAT
Predávam úplne novú a nepoužitú knižku z matematiky. Je úplne nedotknutá. Publikácia Chystáme sa na strednú školu – MATEMATIKA je zostavená pre žiakov posledného ročníka základnej školy a zodpovedajúceho ročníka gymnázií s osemročným štúdiom ako príprava na prijímacie skúšky na „veľké“ gymnáziá a stredné školy. Obsahuje všetky najdôležitejšie poznatky, ktoré sú náplňou matematického vzdelávania na druhom stupni ZŠ v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom. K jednotlivým tematickým celkom ponúka teóriu aj vyriešené úlohy, čím sa stáva významnou oporou pri opakovaní a upevňovaní matematických kompetencií, vedomostí a zručností. Knižka výborne poslúži aj rodičom, ktorí chcú svojim deťom pomôcť pri opakovaní matematiky, ale už sami zabudli, ako na to. Pošlem aj poštou, aj na dobierku, cena už s poštovným.