bazár, predaj, inzercia, predám

Škrabka na okno

Kategória: Príslušenstvo

Predám škrabku na okno viď foto
Škrabka na okno
Podobné inzeráty
solárny ventilátor do autá
predám úplne nový solárny ventilátor do autá Iste oceníte solárny ventilátor, ktorý sa v okienku nabije a v krátkom čase automobil udržuje v príjemných teplotách, aj keď práve v aute nie ste. Materiál: plast, solárny panel Farba: čierna Rozmery: cca 15 x 6 x 11 cm Napájanie: solárne 0.5 W Ochranná guma na okno: 74 cm Napätie: 2V, 120mA Obsah balenia: 1x ochranná guma, 1x solárne ventilátor Inštalácia na okno: Na hranu otvoreného okna v aute nasuňte ochranou gumu Nasaďte ventilátor na okno, vetrákom smerom dovnútra Pomaly zatvorte okno Pozor: Solárny panel nemusí fungovať na tmavých tónovaných oknách. Ventilátor nepoužívajte na autách ktoré majú nad dverami ochranný rám.
Parkovacie hodiny Nemecké
Predám Nemecké parkovacie hodiny z plastu, ktorých súčasťou je aj škrabka na ľad. Jediná chybička krásy je malá prasklinka, ktorú vidno na poslednej fotke - od okraja po bielu šípku. Je to len estetická záležitosť, neovplivňuje to funkčnosť. Osobné prevzatie v Bratislave alebo poštou - poštovné Vám pripočítam k cene.
snehové reťaze
Predám nepoužité úplne nové snehové reťaze+škrabka zdarma. Pôvodná cena 28 €.
Škoda Fabia 3 náradie
Škoda Fabia III náradie ťažné oko kľúč na kolesá škrabka na okná lano na ťahanie originál Škoda Len spolu
Elektrická škrabka na ľad
Predám elektrickú škrabku na ľad cena ponúknite
Autoškrabka na ľad,škrabka na auto,stierka pvc
Predám mensie škrabky z pvc použitelne aj na auto na sklo,aj ako kuchynská stierka. Cena je 0.25/ks nad 100ks,výrazna zľava = 0.12e/ks Prosím volať alebo email,sms Mobil