bazár, predaj, inzercia, predám

Skriptá Biológia, Antropológia

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám skriptá k VŠ štúdiu:
- jednoodborovej Biológie,
- Biológie v kombinácii (učiteľstvo),
- Antropológie.
Cena jednotlivých skript na fotografiách.
Skriptá Biológia, Antropológia
Podobné inzeráty
PRÍJMAČKY NA LF- PODKLADY- KE, MT, SZU, CZ, PDF KNIHY
Ponúkam podklady na príjmačky na lekárske fakulty: LF UPJŠ KE - vypočítané príklady z testovnice (2019) 7 € -vypočítané rovnice z testovnice (2019) 3 € -pdf modelové otázky biológia 2011 3 € -pdf modelové otázky chémia 2016 3 € - Poznámky z Biológie- podklady k učeniu 2 € CENA SPOLU ZA KE: 20€ AK BY STE MALI ZÁUJEM O NIEČO KONKRÉTNE, NA CENE SA DOHODNEME LF SZU: 50 skúšobných testov- 10 € JLF Martin Podklady na príjmačky- 9 celkov, ku každému test- 5 € Sylabuss 2012- 1 € SPOLU 6 € Česko Biológia- poznámky v českom jazyku- 2 € PDF Knihy Biológia pre stredné školy 1 Biológia pre stredné školy 2 Biológia pre stredné školy 3 Biológia pre stredné školy 4 Biológia pre stredné školy 5 Biológia pre stredné školy 6 BIOLOGIA PRE STREDNE SKOLY 1-6 -5 € Chémia pre 1. ročník gymnázií Chémia pre 2. ročník gymnázií Chémia pre 3. ročník gymnázií Chémia gymnáziá všetky 3 - 3 € Modelové otázky z biológie LF UPJŠ 2011 Modelové otázky z chémie LF UPJŠ 2016 Modelovky obidve 5€ Biológia v kocke 1 Biológia v kocke 2 Zmaturuj z chémie Prehľad chémie- CHÉMIA 1 - P. Silný, B. Brestenská- SPN Prehľad chémie- CHÉMIA 2- M. Kollárová, P. Záhradník-SPN Spolu 7 € Organická chemie 1 (pro posluchače kombinovaného studia oboru Speciální chemickobiologické obory) UNIVERZITA PARDUBICE- Fakulta chemickotechnologická -Katedra organické chemie Organická chemie 2 (Přednášky pro posluchače kombinovaného studia studijního oboru Klinická biologie a chemie) UNIVERZITA PARDUBICE- FAKULTA CHEMICKO-TECHNOLOGICKÁ- Katedra organické chemie Základy lekárskej chémie- Juraj Guzy a spol.- LF UPJŠ- Ústav lekárskej chémie, biochémie a klinickej biochémie( Košice 2004) TIETO 3 SPOLU- 5 € SPOLU VŠETKY PDF KNIHY- 20 €
Knihy - BIOLÓGIA + CHÉMIA
Predám knihy, ktoré sú uvedené nižšie. všetky knihy sú v PDF forme. - Biochémia - Biológia pre čník gymnázií - Biológia 1 - Biológia 2 - Biológia 3 - Biológia 4 - Biológia 5 - Biológia 6 - Biológia pre čník gymnázia a čník gymnázia s 8-ročným štúdiom - Chémia 1 - Chémia 2 - Chémia 3 - Názvoslovie Viem predať aj osobitne. Cena za jednu knihu je 4€. Cena za všetky je 20€.
Biológia 1-6, nielen na prijimacky na medicínu
Dobrý deň, ponúkam biológiu 1-6 v PDF formáte… príprava na medicínu alebo učebnica na strednú školu. Učebnice biológie: 1. Biológia bunky a rastlín 2. Vývoj, systém a ekológia rastlín 3. Biológia a etológia živočíchov 4. Vývoj, systém a ekológia živočíchov 5. Genetika 6. Biológia človeka, evolúcia a vznik života na Zemi 2€/kus Ak máte záujem prosím napíšte mi mail, číslo vymyslené! Po obdržaní platby na môj účet Vám obratom zašlem dane učebnice v maily. :))
Materiály 1. 2. 3. Ročník Faf UK
Predám materiály do 1. 2. a 3. ročníka na farmáciu v Bratislave v elektronickej podobe. Materiály sú úplne nové podľa nového študijného programu. Obsahujú všetky prednášky skriptá labaky cvičenia vypracovane otazky... Hravo s nimi zvládnete všetky ročníky :) Je to vyše 40GB dát. Materialy obsahujú: ČNÍK ZIMNÝ SEMESTER Povinné predmety 1. Farmaceutická fyzika 2. Všeobecná biológia 3. Všeobecná a anorganická chémia 4. Mikrobiológia 5. Latinská medicínska terminológia LETNÝ SEMESTER Povinné predmety 1. Funkčná a patologická anatómia • Anatomická časť • Patologická časť 2. Organická chémia I. 3. Analytická chémia I. 4. Farmaceutická fyzika II. ČNÍK ZIMNÝ SEMESTER Povinné predmety 1. Analytická chémia II. 2. Biológia a fyziológia imunity 3. Organická chémia II. LETNÝ SEMESTER Povinné predmety 1. Biochémia 2. Farmaceutická botanika 3. Farmakológia 4. Sociálna farmácia a farmakoekonomika ČNÍK ZIMNÝ SEMESTER Povinné predmety 1. Farmaceutická chémia I. 2. Farmakognózia I. 3. Farmakológia II: LETNÝ SEMESTER Povinné predmety 1. Farmaceutická chémia II. 2. Farmakognózia II. 3. Farmaceutická technológia POVINNE VOLITEĽNÉ PREDMETY (Z CELÝCH TROCH ROČNÍKOV) 1. Dejiny farmácie 2. Matematika 3. Farmaceutická propedeutika 4. Vybrané kapitoly z všeobecnej a anorganickej chémie 5. Vybrané kapitoly z organickej chémie 6. Telesná výchova I. 7. Aplikovaná štatistika pre farmaceutov 8. Biotechnológia 9. Farmaceutická informatika 10. Hygiena farmaceutických zariadení 11. Liečivé rastliny 12. Ďaľšie povinne voliteľné predmety ako: • Manažment • Molekulárna biológia účinku liečiv • Molekulárne základy vývoja liečiv • Prírodné liečivá • Prvá pomoc • Správna výrobná prax • Štatistika • Toxikológia xenobiotík • Xenobiochémia • Zaklady manažmentu vo farmácii • Základy molekulového modelovania • Zdravotnícke pomôcky • Anglický jazyk 40€ Píšte email, číslo je vymyslené..
Skriptá Zdravotnocka + Prírodovedecká f. + chémia, a všetky
Na foto neni odfotené všetko, je toho viac. Skriptá pre fakultu: Prešovská univerzita v Prešove fakulta Zdrvotníckych odborov: Odbor Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve,…) (Bc. stupeň) Prírodovedecká fakulta v Nitre odbor: Biológia (Mgr. stupeň) A kopec doplňujúcich skrípt z iných fakult ako doplnenie učiva. Biochemie,chémia k medicíne a všetky podobné predmety ako: (biológia,anatómia,toxikológia,chémia organická/anorganická, nukleárna medicína,liečiva,latinčina,angličtina, toxikológia, buochémia,cytológia,histológia, zdravotnícka ekonomika, hygiena a epidemiológia, genetika, základy vedeckovýskumnej práce, histopatológia, hematológia a transfuziológia, biometria,farmaceutická botanika, ekológia, laboratórna technika, biofyzika, analytická chémia a biochémia, chémia zp, imunológia, informatika,…)… Cena dohodou Iba osobný odber CA/ZA nakoľko je toho veľa a tažké…. Iba volat!
Materiály UPJŠ VL - všeobecné lekárstvo - skriptá, knihy LF
Dobrý deň, ponúkam na predaj materiály do prvého ročníka medicíny odbor všeobecné lekárstvo na UPJŠ LF. K dispozícii mám kompletné materiály k úspešnému zvládnutiu zimného aj letného semestra. Množstvo cenných rád a life-hackov, ktoré uľahčia náročný prvý ročník štúdia! Anatómia 1,2 - doplnené informácie z prednášok, vypracované množstvo materiálov, ktoré napomáhajú pri samoštúdiu, Prezentácie so štruktúrami na preskúšanie sa + FLASHCARDS od dvoch najpouživanejších autorov atlasov na štúdium. K anatómii ponúkam na predaj aj knihu Memorix anatómie, Flashkarty Thieme, Netter Histológia 1 - pripravené FLASHCARDS na kolokvium v závere letného semestra, doplnené informácie k prednáškam, poznámky na malé písomky na cvičeniach (potrebné k udeleniu zápočtu!). Biológia 1,2 - vypracovaný pracovný zošit, lukratívne pracovné listy na porozumenie ťažších príkladov z genetiky ako je HLA-systém alebo krvnoskupinové systémy Lewis, Duffy, či bombajský fenotyp. Lekárska Chémia - Vypracované príklady potrebné na malé písomky (potrebné k udeleniu zápočtu!) a zápočty, doplnkové informácie k prednáškam. Biofyzika - Vypracované otázky na skúšku, otázky na malé písomky na cvičenia (potrebné k udeleniu zápočtu!), závery k protokolom! Lekárska terminológia - vypracované zadania a cvičenia (potrebné k udeleniu zápočtu!), latinsko-slovenský slovník, náučné karty s gramatikou. Prvá pomoc - informácie a potrebné materiály na zvládnutie záverečného testu Anglický jazyk pre medikov - informácie a potrebné materiály na zvládnutie záverečného testu. Tu by som rád dal do pozornosti materiály z pred dvoch a viac rokov, ktoré su neaktuálne! Ja ponúkam aktuálne informácie z minulého akademického roku, v ktorom výučba ANJ prešla zmenou cielenou primárne na LMS-moodle a teda cvičenia v online priestore. Lekárska informatika - návod na zvládnutie praktického zápočtu z MS access. Materiály na zápočty + vzorová seminárna práca, ktorú vyžadujú spraviť ku koncu letného semestra. Väčšina týchto materiálov je v online-forme, niektoré v papierovej. K týmto materiálom ponúkam takisto množstvo rád, ktoré by mne ako začínajúcemu prvákovi určite uľahčili štúdium. Rady na, ktoré som musel prísť sám a množstvo chýb, z ktorých som sa musel poučiť ja sám. Dá sa tomu vyhnúť! ------------------------------------------- UPJŠ skriptá, knihy UPJŠ, medicína materiály, medicína VL, medicína Všeobecné lekárstvo, medicína UPJŠ, Univerzita Pavla Jozefa Šafaríka, skriptá medicína