bazár, predaj, inzercia, predám

Skriptá/Učebnice-Prešovská univerzita/2,-eur za ks

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám knihy/skriptá/učebnice Prešovskej univerzity v Prešove za symbolickú cenu.

1) Personálny manažment pre učiteľské špecializácie (Viera Kuzmišinová),
2) Základy všeobecného manažmentu (Vojtech Čorba),
3) Ekonomika a manažment verejnej správy (Juraj Tej),
4) Právo na slobodný prístup k informáciám,
5) Účtovníctvo príspevkových organizácii - praktikum (Ján Štelbacký),
6) - Základy štátneho (ústavného práva) - Ján Roháč,
7) Región a správa (Juraj Tej),
8) Z teórie práva (extrakt základných pojmov) - Ján Roháč,
9) Spoločnosť a občan v horizonte 21.storočia, Zborník III.,
10) Človek v súradniciach multidimenziálnej spoločnosti II.,

Knihy sú v dobrom stave.

Cena za kus : 2,-eur
Skriptá/Učebnice-Prešovská univerzita/2,-eur za ks
Podobné inzeráty
Ucebnice/Skripta PHF EUBA 2
Ucebnice/skripta/knihy Podnikovohospodarska fakulta Košice Tajovskeho ulica Ekonomica Univerzita Bratislava , prefotene ucebnice z viacerych predmetov od byvaleho studenta, v niektorych knihach su poznamky alebo zvyraznene/podciarknute texty... , ucebnice mozem po dohode priniest do Košic... NA PREDAJ SU UZ LEN UCEBNICE NAPISANE NIZSIE tituly a rok vydania: -Manazer a čas 2008 -Medzinarodne podnikanie -Vybrane kapitoly z podnikania v malych a strednych podnikoch 2012 -Alltagsprache Deutsch
Ucebnice/Skripta PHF EUBA
Ucebnice/skripta/knihy Podnikovohospodarska fakulta Košice Tajovskeho ulica Ekonomica Univerzita Bratislava , prefotene ucebnice z viacerych predmetov od byvaleho studenta, v niektorych knihach su poznamky alebo zvyraznene/podciarknute texty... , ucebnice mozem po dohode priniest do Košic.... NA PREDAJ SU UZ LEN UCEBNICE VYPISANE NIZSIE tituly a rok vydania: -Vybrane kapitoly z manazerskej psychologie 2007 -Zaklady uctovnictva Praktikum 2009 -Ekonomika v novej Ekonomii 2005(original kniha+CD + Metodicka pomocka na seminare) -English for Business Studies -Podnikove Financie Zbierka Prikladov
Ekonomická univerzita BA, Selye univerzita KN - skriptá
Predám rôzne skriptá, ktoré som si zakúpila počas štúdia na vysokej škole. 1., 2. a 3. fotka Odbor - Marketingový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave 4. fotka Odbor - Pedagogické minimum, Selye univerzita v Komárne Cena dohodou. Kontaktujte ma, prosím, prostredníctom emailu.
Skriptá, učebnice - VŠ
Predám tieto skriptá, učebnice - VŠ : 1) Zbierka okruhu otázok na prijímacie skúšky, Univerzita komenského, Právnická fakulta, rok 2006/2017 - 4,-eur 2) Politika rodovej rovnosti - Úvod do teórie politiky rodovej rovnosti (Zuzana Kulašíková), VŠ v Sládkovičove, fakulta sociálnych štúdií - 5,-eur 3) Pripomínam pán premiér (Ivan Mikloš) - 5,-eur 4) Kríza biosféry a rozumu (Fedor Flašík, Oto Majzlan, Martin Glváč) - 3,-eur 5) Organizácia štátnej správy a správne konanie pre sociálne štúdie (K.Tóth a kolektív) - 4,-eur Knihy sú vo výbornom stave.
VŠ UNIPO fakulta ekonomiky a obchody Prešov
Predávam skriptá, učebnice na bakalársky stupeň 1,2 a 3 ročník ľudské zdroje. Prešovská univerzita v Prešove, Fakulta manažmentu, ekonomiky a obchodu Učebnice aj pracovné zošity sú vo výbornom stave, keďže nemám rada ničenie kníh. Boli tam len podčiarknuté a poznačené veci, čo bude na skúškach. Na cene sa dá dohodnúť :)
Knihy/Skriptá/Učebnice-Prešovská univerzita
Predám knihy učebnice scripta Cena 2e za kus