bazár, predaj, inzercia, predám

Skylink Ready satelitný prijímač GoSat GS 7060HDi

Kategória: Ostatné audio video

Málo používaný Skylink ready satelitný prijímač GoSat GS 7060HDi, ktorý bol krátkodobo používaný v testovacom zapojení UniCable2.

Prvý prijímač certifikovaný podľa poslednej špecifikácie (r2015) skylink ready na trhu vie automaticky vyhľadávať frekvenciu Skylink TP. Vďaka FastScan Skylink aktualizácii má užívateľ voľbu medzi dvoma spôsobmi aktualizácii zoznamu kanálov - zmeny PROGRAMU už nebudú nočnou morou. Prijímač zmeny sám doladí prípadne premenuje. Zabudovaná čítačka kariet Irdeto umožňuje v prijímači používať karty Irdeto, karty ICE - Skylink, Freesat. Menu je v českom i slovenskom jazyku (+ angličtina, nemčina). Prístroj má HDMI konektor alebo analógový výstup pre staršie typy televízorov. Pristroj podporuje funkciu HDMI CEC - dokáže zapnúť / vypnúť TV.

USB konektor na zadnom paneli prijímača slúži na pripojenie harddisku, alebo USB flash, Ktoré možno použiť nielen na nahrávanie TV programu, taktiež na prehrávanie multimediálnych súborov (video, hudba, foto). Ako to už u GoSAT prijímačov býva štandardom, GS7060HDi umožňuje nahrávať až 2 HD programy a tretí program sledovať (z rovnakého transpondéra).

Rozšírené možnosti rodičovského zámku vám umožnia široké nastavenie podľa vašich potrieb ochráni tak vaše deti pred nevhodným obsahom. Mnoho pokročilých funkcií uľahčí používanie - automatické vypnutie po nahrávaní, automatická aktualizácia, automatické nastavenie letného času, vytvorenie záložiek nielen v PVR súboroch, tiež v multimediálnych súboroch, nastavenie časovača primo z inforiadku atď.

LAN konektor pre pripojenie k internetu sprístupní OTT Funkcia (YouTube, RSS Správy, Weather)

Skylink Ready s podporou FastScan automatickým vyhľadaním domovského TP
1 čítačka kariet Irdeto Secure Silicon
Chipset Broadcom (americká spoločnosť)
Vstupné Frekvencia 950MHz ~ 2150MHz
MPEG-2 MP @ ML, MP @ HL, MPEG-4 / AVC MP @ L3, L4 HP @
Video Rozlíšenie 720p, 576p / 576i, 1080i, 1080p FULL HD
1 LNB vstup (F-typ)
DiSEqC 1.2 a USALS a Unicable 1/2 a dLNB
6000 TV rádio kanálov
Rozhranie USB 2.0 s podporou PVR multimediálnych súborov (MP3, JPEG, AVI, MKV)
Rýchle prepínanie kanálov
Užívateľský príjemné, jednoduché menu multijazyčné OSD
EPG (elektronický programový sprievodca)
EPG časovač
Teletext (vkladanie POMOCI VBI, Pamäť 400 stráň)
Titulky (DVB / TXT)
Rodičovský zámok
ZOOM, história, hry
Súborový systém NTFS pre multimédiá na EXT3 profesionálne PVR (možno použiť Len EXT3)
HDMI a S / PDIF a 1x VIDEO OUT (RCA) a 2x AUDIO OUT (RCA) a 1x USB LAN

Pôvodná cena 115€.
Skylink Ready satelitný prijímač GoSat GS 7060HDi
Podobné inzeráty
Satelitný komplet
Predám satelitný komplet - satelitná anténa 80 cm, LNB konvertor, konzola, prijímač Skylink EVO-S. Prijímač Skylink EVO-S obsahuje vstavanú dekódovaciu kartu, ktorá sa po predaji preregistruje na nového majiteľa. Skylink EVO-S GX-M7550SK: Multimediálne funkcie a technické špecifikácie: Integrovaná dekódovacia karta Skylink – tento prijímač je dovávaný s už vloženou dekódovacou kartou Skylink Dvojtunerový prijímač – môžete nahrávať dva kódované HD (SD) programy z dvoch rôznych frekvencií (transpondérov) súčasne a tretí kódovaný HD (SD) program sledovať HD satelitný prijímač – príjem všetkých programov Skylink vrátane vysokého HD rozlíšenia (vo formáte MPEG-4) FastScan – automatické ladenie a usporiadanie programov, ponuka programov je vždy aktuálna Pause – pozastavenie aktuálneho vysielania Hybridný satelitný prijímač – umožňuje pripojenie k internetu a prístup k ďalším funkciám ako video na požiadanie alebo Skylink Live TV PVR – záznam vysielania na externý HDD (napájanie max. 5 V/ 1 A, kapacita minimálne 250 GB) EPG – programový sprievodca Rodičovský zámok Automatická aktualizácie softvéru Podpora DiSEqC 1.2 Podpora Dolby Digital Konektory: 2 x LNB vstup (F-type) HDMI výstup 2 x USB 2.0 Ethernet LAN Optický audio výstup
✅ ●●● Digitálny HDTV satelitný prijímač TOPFIELD TFS3000 ●●●
Ponúkam na predaj satelitný digitálny HDTV prijímač TOPFIELD TF-S3000RHD. Obsahuje PVR funkcie (nahrávanie, prehrávanie, time-shift). Prijímač je v originálnej krabici. Integrovaný dekodér prístupového systému Irdeto bol certifikovaný pre príjem vysielania Skylink a prijímač nesie logo Skylink Ready. Bezproblémovo tiež funguje pri príjme vysielanie T-Mobile alebo freeSAT ( predtým UPC Direct ) ako s kartami Irdeto, tak s kartami typu Irdeto ICE ( vrátane nových verzií M7 ). Balenie obsahuje: - satelitný prijímač TOPFIELD - elektrický kábel do zariadenia - SCART kábel s vidlicami SCART - 0,5 metra - diaľkové ovládanie (3 tlačidlá nefunkčné) Špecifikácia: - DVB-S2/DVB-S MPEG4/2 SD/HD kompatibilný - Vstavaný dekodér Irdeto PI-sys s certifikáciou Skylink Ready - FastScan – automatické ladenie a prelaďovanie programov Skylink - USB port pre nahrávanie, časový posun a prehrávanie multimédií - 5 000 predvolieb pre uloženie televíznych staníc a 5 000 pre rádiá - České a slovenské menu - Užívateľsky nastaviteľné favoritné zoznamy - EPG ( elektronický programový sprievodca ) - Titulky , teletext , výber audio stôp - DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1, DiSEqC 1.2, USALS - Časovače nahrávania ( 10 ) , časovač zaspávanie - Rýchle nahrávanie s nastaviteľnou dĺžkou nahrávania - Programovanie časovača nahrávania ručne alebo z sprievodca EPG - Nastaviteľná tolerancia časovača záznamu ( nezávisle pre začiatok/koniec ) - Nastavenie rôznych úrovní rodičovskej ochrany - Možnosť uzamknutia nahrávky s nevhodným obsahom na USB disku - Čelný panel s LED displejom a ovládacími tlačidlami ( CH + / CH + / POWER ) - Ergonomický diaľkový ovládač s veľkými tlačidlami - Vstupný rozsah: 950–2150 MHz - Výstupný signál : 1080i/720p/576p/576i; 16:9/4:3 kompatibilný - Podporované formáty prehrávania : AVI*, MKV*, DIVX*, XVID*, MP3, JPEG - Aktualizácia software z vysielania ( OTA ) - USB 2.0 ( napájanie externého zariadenia max 5 V/500 mA ) - Napájanie : 12 V / max . 2 A ( sieťový adaptér je súčasťou balenia prístroja ) - Konektory ( zadná ) : LNB IN/OUT, ​​HDMI, SCART, LAN, USB, IR, S/PDIF, DC IN - Rozmery prístroja ( Š V H ) : 240×40×170 mm - Rozmery balenia ( Š V H ) : 340×81×260 mm - Hmotnosť prístroja : 0,45 kg - Hmotnosť balenia : 1,2 kg Možnosť blízkeho dovozu. Možnosť zaslať poštou pri platbe vopred na účet. KONTAKT: 0950 32 77 42 bemi114(zavinac)
Skylink Ready HD satelitný prijímač s FastScan+karta Skylink
Zdarma karta Skylink spolu s certifikovaným Skylink Ready HD satelitným prijímačom s funkciou automatického ladenia a aktualizácie programov Fastscan. Používané, ale mimoriadne spoľahlivé, zachovalé a plne funkčné: Thomson THS815, THS 814, THS 813, THS 812, Strong SRT 7502, Linkbox 7 HD, Ineos IN3,IN5, Optibox Zebra, v prípade potreby aj s kartou Skylink zdarma pre príjem nekódovaných a kódovaných programov systémom Irdeto. Spoločné parametre: originál čítačka kariet IRDETO, podpora DVB-S/S2, realistický a čistý obraz, PVR nahrávanie na USB, prehrávanie z USB nahrávok a multimédií, ako i možnosť aktualizáciu softvéru cez USB. Automatické rýchle vyhľadávanie programov a aktualizácia programov funkcia FastScan - certifikát Skylink Ready, možnosť 4000 programov v 6 TV favoritných skupín, sprievodca EPG na 7 dní, viacjazyčné OSD, úprava kanálov - odstránenie, zablokovanie, preskočenie, pohyb, premenovanie. Indikátor sily a kvality signálu, rodičovský zámok, časovač vypnutia prístroja, podpora Dolby Digital Plus, SCART, HDMI, rozlíšenie 1080i,720p,576p, digitálny audio výstup S/PDIF - koaxiálny. Komplet s diaľkovým ovládačom a návodom. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
HD satelitný prijímač Gosat GS7056 HDi
Predám funkčný HD satelitný prijímač Gosat GS7056 HDi. Certifikovaný SKYLINK READY. Dekoduje všetky-aj nové programy na Skylink kartách Irdeto, ICE, HD M7. S dialkovym. Pre komunikáciu píšte mail, tel.číslo je vymyslené.
Full HD satelitný prijímač Amiko 8250+
Predám full HD satelitný prijímač Amiko 8250+ v perfektnom stave s DO (ako nový). Ide o satelitný prijímač s multimediálnymi funkciami, ktorý je vybavený jednou vstavanou univerzálnou čítačkou kariet a jedným voľným CI slotom. Prijímač je vybavený dvoma USB konektormi, ku ktorým je možné pripojiť externý HDD alebo Flashdisk a zaobstarať si naň záznam obľúbeného programu. Okrem nahrávania je možné cez USB prehrávať aj multimediálne súbory. Podporované typy sú MKV, AVI, MPEG, TS, VOB, MP3 a JPEG. Prijímač je možné pripojiť aj k internetu pomocou USB WiFI adaptéra (podpora Ralink RT5370 čip) - nie je súčasťou balenia. Po pripojení k internetu ponúkne prijímač prístup k internetovým aplikáciám YouTube, RSS feed a predpoveď počasia. Satelitný prijímač je možné použiť len s prístupovými kartami type ICE - freeSAT, T-Mobile a Skylink (iba staršie typy kariet, nie M7). Osobný odber alebo viem doviezť na trase Šamorín - BA alebo blízkom okolí, prípadne pošlem na dobierku alebo Packetou.
Golden Media Spark Reloaded
Predám FullHD multimediální satelitní přijímač Golden Media Spark Reloaded vyniká širokými schopnostmi, které nabízí za zajímavou cenu. Je vybaven operačním systémem Linux (Spark software) nebo je možné softwarová úprava na Enigma 2 systém, který je totožný s Dreambox přijímači. Spark Reloaded zajistí kvalitní příjem DVB-S v MPEG-2 a DVB-S2 MPEG-4/H.264 vysílání s výstupním rozlišením 1080p. Spark Reloaded podporuje možnost bootu do dvou operačních systémů, díky čemuž si můžete vybrat s jakým operačním systémem bude přijímač pracovat. Běžný uživatel využije . software Spark, zkušenější pak Enigmu 2, která nabízí možnost využití stejných settingů a některých pluginů jako pro oblíbené přijímače Dreambox. K dekódování programů slouží zabudovaná čtečka karet Conax, která s alternativním softwarem a příslušným pluginem podporuje čtení karet Irdeto a Cryptoworks. Přijímač má mnoho možností, včetně upgrade nového software přes internet, nahrávání souborů na externí disk, přehrávání multimediálních souborů a mnoho dalších. Přístroj je vybaven čtyřmístným 7-mi segmentovým displejem a nechybí mu ani běžné funkce jako teletext, OSD menu v několika jazycích, EPG - elektronický programový průvodce. Díky možnosti připojení k internetu jsou k dispozici aplikace YouTube, Picasa, internetová rádio, předpovědi počasí, nebo čtečka RSS kanálů. Přijímač má také vestavěný webový prohlížeč Opera pro prohlížení stránek na internetu a podporuje funkci hybridního vysílání HbbTV. Golden Media Spark Reloaded poskytuje konektory: 1xScart, 1x USB 2.0, video cinch výstup, 2x audio cinch výstup, digitální koaxiální audio výstup, výstup HDMI, 1 x Ethernet 10/100 Mbit, 1 x servisní konektor RS232. Přijímač je také kompatibilní s volitelným USB WiFi adaptérem. Přijímač umožňuje výměnu předního panelu, který je součásti balení. Tento přijímač nemá certifikát Skylink Ready. Rozměry přístroje jsou 220 x 169 x 46 mm a hmotnost 1.0 kg. V primaci je sw Ellano. Fast scan skylink. Cita karty skylink irdeto, Ice. Dohoda mozna