bazár, predaj, inzercia, predám

Slintáčiky 3 ks, zn. H&M

Kategória: Ostatné oblečenie

Ďakujem, že dávate veciam druhú šancu :)

Dobrý deň. Posúvam ďalej, slintačiky sú vo veľmi peknom stave.

Osobný odber Prešov Sekčov alebo pošlem poštou.
Poštovné si hradí kupujúci.
Platba za tovar vopred na účet. Recenzie mám.
Posielam aj na dobierku, poštovné za dobierku vopred na účet.

Prosím, kontaktujte ma e-mailom.
Ďakujem.
Prajem pekný deň :)
Slintáčiky 3 ks, zn. H&M
Podobné inzeráty
Chlapcenske oblecenie velkost 62
Chlapcenske oblecenie v dobrom stave, 30 kusov spolu. 9x body dlhy rukav, 4x tricko dlhy rukav, 3x mikina, 6x pyzamko-dupacky, 4x teplaky, 3x tricko kratky rukav, ponozky, ciapka, slintaciky
Komplet oblečenie 68/74 chlapec
Body, pyžamka, teplaciky, leginky, tricka, tielka, ponozky, ciapky, slintaciky
Detské oblečenie od 56 po 116
Mám na predaj rôzne detské oblečenie pár kúskov ešte vo veľkosti 56, nejaké 62, 62/68, 74, 74/80, 80, 86, 86/92, 92, 98, 98/104, 104,110, 116 už len pár kúskov Plus 5ks rukavičky pre novorodenca 2,50€ za všetky Slintáčiky a podbradníky zväčša nové Ponožky veľkosti 19 až po 26 Čiapočky od novorodenca až po 24mes. Overal na zimu pre novorodenca huňatý mackovitý vo veľkosti 56 v top stave, oblečený bol asi 4x za 10€ Overal klasický ako bývajú bundy s prekrytými nohami a rukavičkami k tomu za 12€ Obuv pre novorodenca až po 24-25 (niektorých mám zmeranú VD, ktorých nie, viem zmerať v prípade záujmu) Za minimálne bazárové ceny. Dosť veľa vecí nových, iba opratých, nenosených. Nakoľko sa do inzerátu zmestí iba 10 fotiek, tak po kontaktovaní ma na e-mail, viem poslať vami požadovanú ponuku obratom späť, prípadne na WhatsApp. V prípade odberu vecí ako balík vami vyskladaný, viem spraviť lepšiu cenu oproti pôvodným cenám. Ceny za oblečenie sú od 1,50€ do max 7€ (okrem overalov, kde je cena uvedená v texte) Zaslať sa dá poštou alebo packetou Pripájam pár obrázkov, nakoľko viac do jedného inzerátu nie je možné. Moju ponuku vecí pošlem do e-mailu alebo whatsapp po vyžiadaní, stačí mi napísať o akú veľkosť prípadne čo konkrétne potrebujete
Detské oblečenie, kozmetika, hračky, iné
Predám za symbolickú cenu 40€. Platí sa dopredu na účet, dobierkou neposielam. Fotky špeciálne nikomu posielať nebudem, niečo som nafotila, fotky sú v inzeráte. Body, dupačky, tričká (s krátkym, dlhým rukávom), nohavice (krátke, dlhé, tepláky, legíny, spoločenské), vesty, mikiny, svetre, pulóvre, overaly (aj zimné do chladného počasia), letné šaty, ponožky, pančuchy, spodná bielizeň (dievčenské gaťky, chlapčenské slipy, boxerky), zimné rukavice, čiapky, šály, nákrčníky. Podbradníky (látkové, slintáčiky, plastové umývateľné), klasické bavlnené plienky a cca 10 ks jednorazových plienok č. 1 (2-5 kg), pár aj pre predčasniatka (do 10 ks). Množstvo dievčenského, chlapčenského oblečenia č. 56-104. Tak do 50 kg. Balík obsahuje povinne: 1. Vami vybranú veľkosť oblečenia pre dievča a/alebo chlapca. 2. Topánočky vo Vami vybranej veľkosti pre dievča a/alebo chlapca. 2-5 párov. 3. Kozmetiku, drogériu a fľašu/nádobu Vami vybrané. Resp. z vecí na 3 fotkách min. 3 kusy. 4. Hračku pre dievča a/alebo chlapca - vyberám ja. Z toľkého množstva spravím aspoň 3 balíky. Píšte mi iba ľudia so serióznym záujmom, ktorým moje podmienky vyhovujú, ostatní si hľadajte inde, ďakujem.
Balik dievčenského oblečenia veľ.68
Predám balik oblečenia pre dievčatko veľ.68, je tam cca 50ks + podbradníčky a slintáčiky,niektoré veci sú v top stave,niečo nosené viac a niektoré sú už skôr na donosenie. Cena 20€ Platí do zmazania inzerátu. Na dobierku neposielam,len v prípade,že si poštovné uhradíte vopred. Na sms nereagujem.
Balík oblečenia 62/68 leto
Balíček kvalitného letného oblečenia pre chlapčeka. Všetko čisté, bez poškodení, prírodné materiály. 9ks: Kraťasové body 2x Body s KR 2x Tenké legíny Ľanové nohavice (krásne vypracované, veľa detailov) 3x vrúbkované slintáčiky Cena za balík.