bazár, predaj, inzercia, predám

Slovenský hrubosrstý stavač

Kategória: Psy

Predám dve poľovne upotrebiteľné suky slovenského hrubosrstého stavača s PP, matka je jednou z najúspešnejších pracovných súk na Slovensku (MKS, MKJ, MKL, MŠK, MKP, LSS, JSS, FSS, ŠVP - všetko niekoľkokrát v prvej cene):
1. nar. 2018, štandardné osrstenie, skúšky JSS, FSS, LSS, ŠVP - všetko v prvej cene, suka výborne pracuje na poľovačkách, ale je aj výborný spoločník. Zvyknutá celoročne vonku, pracuje aj v zime na kačiciach. Vhodná k aktívnemu človeku, poľovníkovi.
2. nar. 2020, neštandardné osrstenie - JSS- v prvej cene, vášnivý aportér, výborná na poľovačky, vzhľadom na osrstenie nie je vhodná do chovu

Obe suky si hľadia pána, určite by boli spokojné aj ako spoločníci na turistiku, ale potrebujú veľa pohybu. najideálnejšie pracovať.
Obe pôjdu k novým majiteľom na zmluvu, s kontrolou, nakoľko chcem aby sa dostali do dobrých rúk.
Slovenský hrubosrstý stavač
Podobné inzeráty
Steniatka Slovenský hrubosrstý stavač
Bifur Devana's Arrow Slovenský hrubosrstý stavač. Psík s PP, čipovaný. Rodičia poľovne aj výstavne úspešní.
Slovenský hrubosrstý stavač
Predám šteniatka slovenského hrubosrstého stavača. Šteniatka budú mať v čase odberu preukaz o pôvode, veterinárny preukaz ,budú očkované a odčervené. Rodičia sú dobrí pracanti na poli a aj vo vode a super pri rodinnom dome. Bližšie informácie podám cez telefón alebo osobne pri obhliadke.
Steniatka Slovenský hrubosrstý stavač
Chovateľská stanica Devana's Arrow predá troch psíkov Slovenského hrubosrstého stavača. Rodičia výstavne, poľovne vedení.
Slovenský hrubosrstý stavač
Chovateľská stanica Danibull (aktívna od roku 2007) ponúka rezerváciu na šteniatka slovenského hrubosrstého stavača narodené dňa 26.05.2023. Odber od polovice júla. Ide o kvalitné šteniatka s výborným predpokladom pre poľovnú kynológiu, šport, výstavy, chov, ... . Šteniatka sú sivastej farby, hrubej srsti. Máme viac ako 15 ročné skúsenosti a hovoria za nás výsledky. Šteniatka odchovávame v domácom prostredí, staráme sa o socializáciu a kŕmime rozsiahlym spektrom najkvalitnejších surovín. V čase odberu ku všetkým šteniatkam poskytujeme kúpno-predajnú zmluvu, preukaz o pôvode, každé šteniatko je čipované a s PET PASSOM, samozrejmosťou sú aj všetky potrebné veterinárne ošetrenia a doklady. Dlhodobý chovateľský servis, pomoc pri výchove a výcviku je pre nás samozrejmosťou. Na fotkách aj mama a otec šteniat.
Slovenský hrubosrstý stavač
Predám šteniatka Slovenského hrubosrstého stavača
Hrubosrsty jazvecik
Na predaj hrubosrsty jazvecik k odberu ihned 2sucky 1 psik steniatka su ockovane cipovane Viac info telefonicky