bazár, predaj, inzercia, predám

Smok Veneno Kit (vape)

Kategória: Ostatné drobné

Predam tuto vape znacky Smok (Veneno Kit).
Z vape sa tahalo iba zopar krat na skusku ci funguje atomizer tak ako ma. Zostalo v nej este trochu liquidu (lesne plody beznikotinove..) aby pri nehode sa nespalila vata. Vape je komplet vycistena, vydezinfikovana a nastavena staci uz len zapnut a tahat. Je nastavena tak, aby robila oblaky dymu, cize je vhodna na vape triky alebo aj na bezne pouzivanie. Balenie je komplet aj s navodom, nabijackou, novym sklickom, baterkami, novym atomizerom a tesniacimi gumickami roznej farby. Podsvietenie sa da nastavit podla vkusu v nastaveniach taktiez ako teplota, watt, dlzka potahou atd..
Mam k wape aj liquidy lesne plody, su bez nikotinu, da sa dohodnut keby mate o ne zaujem.
Smok Veneno Kit (vape)
Podobné inzeráty
Joyetech Exceed Vape
Predam tuto vape znacky Joyetech (Exceed). Z vape bolo tahane len zopar krat iba na skusku atomizeru. Je v nej este trochu liquidu (lesne ovocie beznikotinove..). Balenie je kompletne, obsahuje nabijacku, nove sklicko, tesniace gumicky a novy atomizer s vatou a s navodom na nastavenie vape. Vape je komplet vycistena a vydezinfikovana staci len zapnut a tahat. Bateria je vstavana vnutri vape. Ma taktiez aj podsvietenie sklicka atomizeru pri potahu. Mam k nej aj liquidy (lesne ovocie beznikotinove) popripade pri zaujme sa da dohodnut na ich cene.
smok vape veneno
vape + baterky stav ako na fotke dôvod predaja už ju nepoužívam pošlem aj poštou
VAPE KIT VANDY VAPE PULSE 3 95W GEEKVAPE RTA ZEUS X
Predám vape kit Vandy vape pulse 3 a DIY atomizer geekvape zeus rta .. par krát používané ako nové. Predám všetko čo je na foto . Záruka a faktúra .. Kontaktujte ma iba mailom .. poštou neposielam..Najlepšie osobne .. Bratislava Petržalka ...
Predám elektronické cigareti
Predám 3 elektronické cigarety 1. Smok Vape Pen Plus (chýba sklíčko) 2. Smok Vape Pen 22 (Chýba žhavič) 3. Vaporesso GTX (Nič nechýba) 1. 18,- 2. 15,- 3. 20,- Ak by mal dakto záujem o všetky 3 Tak by to bolo 45,- (+liqidya baza zadarmo)
používaný vape - módy, atomizery
Používané veci z vapingu, stav na foto - mód trubka Wismec Vicino a atik na DL OBS ACE, špirálky, drôt, vata - 20€ - mód Vaporesso Target Mini 2 a atik Gas Mods Kree RTA MTL aj DL, vzduchové vložky - 30€ – mód Digiflavor Lunar čierny a továrensky atik Lunar, ďalší atik na tovarky Wismec Vicino + 2x nová hlava a pod Vapeonly Dwarf- funkčný ale treba kúpiť hlavu - 20€ - mód Digiflavor Lunar biely a atik Digiflavor Siren 22 GTA - 20€ plus ďalší atik - mód Innokin Cool Fire II – granát na batériu 18350 spolu s nepoužitým továrenskym atikom na MTL a batéria 18350 – 10€ – mód Smok G150 – má integrované batérie, max výkon 150w a RDA DL atik a 2xatik na tovarky -treba hlavu-10€ - pod Joyetech Ego Air + nový cartridge 10€ - Demon Killer Tiny Kit - maličký rda kit 76x38x14mm s 800mAh batériou - 10€ - pod Innokin IO maličký podík, 2x nová cartridge - 10€ - atik klon rdta Haku Riviera DL, možnosť pevný alebo squonk centerpin - 10€ - skvelý klon atomizéra The Vaping Gentleman Club 900 BF - výborné MTL, 3x topcap, krúžok - 10€ - atik klon VICIOUS ANT Radius DL - 10€ plus pridám aj nejaké náustky, prípadne púzdra na batérie Vape vaporizer atik atomizer
SMOK R-KISS KIT VAPE
Predám tento 1,5 mesiaca používaný vape kit, v podstate ako nový. Akurát treba dokúpiť žhaviacu hlavu typu TFV8 Baby V2 (okolo 4 eur) - dostupná na stránkach ako vaprio, e-smoke a podobne. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na email, ďakujem.