bazár, predaj, inzercia, predám

Snowboard Westige

Kategória: Snowboarding

Ponúkam snowboard sadu značky Westige. Snowboard bol použitý dva krát od vtedy je odložený v batohu. Sada obsahuje:
- snowboard 160 cm
- viazanie
- topánky
- batoh
Všetko je ako nové v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať rad pošlem aj detailnejšie fotky ak by bolo treba. Preferujem osobný odber.
Snowboard Westige
Podobné inzeráty
Snowboardové topánky Westige Base so zľavou 64%
Konštrukcia topánky vytvára optimálne podmienky pre rýchly rozvoj jazdcovho potenciálu. Topánka je vhodná pre začínajúcich a stredne pokročilých jazdcov. Všetky Westige vnútorné topánky sú vyrobené systémom "1: 1 Lasting", čo znamená, že pre každé číslo topánky sa vyrába špeciálna tomuto číslu úmerná veľkosť vnútornej topánky - a to nebýva zvykom zďaleka u všetkých výrobcov. Vnútorné "postroj" zachytáva pätu na svojom mieste. • materiál: syntetická koža a špeciálna textília • vnútorná topánka spevnená anatomickými výstuhami • šnurovanie vnútornej topánky - systémom W SPED • kovové háčiky • vodeodolná (nepriepustná) • anatomicky tvarovaná Úplne ako nové. Boli použité jedenkrát. Rozmer - 42. Pôvodna cena 124 eura
Topánky na snowboard Westige
Topánky na snowboard Westige veľkosť 41 (stav 7/10). Cena 35€. Pre viac informácii a fotiek napíšte mail.
BURTON snowboard
Predám snowboard zn. BURTON aj s komplet vybavením: snowboard (153cm); viazanie; DC snow. topánky, veľkosť: 39EUR (veľkosť sedí 37,5 aj 38); snow. oblečenie - bunda, nohavice zn. COLUMBIA, veľkosť S; prilba zn. BOLÉ; snow. okuliare, snow. rukavice (palčáky) zn. BURTON. Snowboard ako aj všetko vybavenie bolo málo jazdené, nosené. Celkovo sa snowboard využil asi 10krát…Snowboard bol však kupovaný ako nový, aj s ostatnými vecami. Na snowboarde je jediná kozmetičká chyba, škrabanec na hrane viď foto. Pri rýchlom jednaní možná dohoda a poslanie foto ostatného vybavenia.
Snowboard Oxess Carving 152 Exclusive made
Predam Snowboard Oxess Carving 152 Exclusive made. Snowboard od najlepšieho výrobcu carvingových snowboardov! v perfektnom stave, pouzivana jednu sezonu. Veľmi citlivý snowboard, pružný a ultra šmykľavý. Puzdro ako darček. Nový snowboard stojí 2200 eur.
Obal na snowboard
Obal na snowboard Predám úplne nový obal na snowboard nesedí mi veľkosť je písané na snowboard 156cm ale zmestí sa tam snowboard 152cm a menší.
Snowboard komplet
Predam Snowboard. Vsetko bolo pouzite iba 2 krat asi dve hodiny. Snowboard Gravity Bandit dlzka 158W idealny na vysku cca 179 cm Viazanie Gravity G3 black Boty Gravity velkost 10,5 (45,5) idealne na nohu 44-45 Prilba Quicksilver Okuliare Scott Cena set Snowboard + viazanie + topanky + vak + prilba + okuliare=350EUR Samostatne: Snowboard + viazanie + vak=270EUR Topanky=125EUR Prilba=30EUR Okuliare=15EUR Idealne Whatsup, Viber