bazár, predaj, inzercia, predám

SONY DVP-S7000TP zánovný dopredajový kus so zárukou 3 roky

Kategória: Video, DVD prehrávače

Predám high end prehrávač Sony DVP-S7700 v pomerne vzácnej zlatej farbe (1 kus) a DVP-S7000TP v čiernej farbe (2 kusy), jedná sa druhý najvyšší referenčný model od SONY, osadený elektronikou vrátane operákov, prevodníkov aj optiky a celkovej mechaniky najprestížnejšou radou ES. Masívna celokovová medená konštrukcia s oddelenými obvodmi, čelný panel kartáčovaný hliník s veľmi zaujímavým vkladaním diskov cez dvojitý výsuvný motorom ovládaný predný panel, a pod ním keramickým výsuvným šuflíkom pre vkladanie diskov, ES dizajn.

Prehráva DVD-video v systéme PAL/NTSC, CD-audio, CD-video, VCD, Super VCD, DVD-R i DVD+R. Tento model prehráva aj CD-R, DVD-R, RW a po upgrade operačného FW na najnovšiu (neoficiálnu verziu) aj MP3 v solídnom upscaling vďaka precíznemu 24 bitovému a 96kHz D/A prevodníku znie zvuk neporovnateľne lepšie a vernejšie než u konkurenčných prehrávačov. S novodobými rárohami absolútne neporovnateľné!

Pôvodná originálna verzia ho mala nastavený tak, aby prehrával iba originály. Bola taká doba. Dekodér Dolby Digital/MPEG 5.1 s režimy pokročilého virtuálneho priestorového zvuku, výstup DTS, rychlá mechanika Sony Precision Drive ES, interaktívne grafické menu na obrazovke "Magic Pad", oddelené audio obvody, toroidný transformátor, filter s premennými koeficientami, antirezonančný hliníkový čelný panel, audio D/A prevodník 96 kHz/24 bit, videoekvalizér, dvojitý 12 bitový / 27 MHz video D/A prevodník, výstupy komponentného videosignálu a RGB, Sony systém pre čisté zrýchlene prehliadanie, pamäť pre nastavenie údajov o 200 diskoch, funkcie CD text, DVD text, otočný ovládač JOG/SHUTTLE na dialkovom ovládači, možnosť ovládať TV a receiver rôzných značiek.

Prehrávač je plne funkčný, v excelentnom stave, jedná sa o skladom úplne nový, dopredajopvý kus, nakoľko poskytujem aj záruku 3 roky. Samozrejme mám aj originál krabicu s originálnym diaľkovým ovládaním s Jog&Shuttle. Typické u tohto modelu je extrémne kvalitná optika ktorá je kompatibilná s prémiovými ES modelmi, niekto tieto prehrávače kupuje len na to aby z nich vybral optiku a použil ju v drahom ES prehrávači, nakoľko cena samotnej optiky je nákladnejšia než celý prehrávač, iní kvôli vysokej zvukovej kvality a dlhoročnej životnosti, ako sa na origo japonca patrí.

Podpora formátov: DVD, CD, VCD, SVCD, MPEG, MP3
Audio kódovanie: PCM, DD, DTS
Audio D/A prevodník: PULSE 24 bit / 96 kHz
Video D/A prevodník: 12 bit / 27 MHz
Pomer SNR: 119 dB
Dynamický rozsah: 97 dB
THD skreslenie: 0.0025%
Signálový výstup: 2,5 V
Digitálny S/PDIF výstup: koaxiálny, optický,
Video výstupy: RGB komponent, Super-VIDEO, kompozitný A/V,
Rozmery: 435 x 112 x 335 mm
Hmotnosť: 9 kg

Cenu si predstavujem približne 350 eur za prehrávač, 2x diaľkové ovládanie, manuál JPY aj EU, menič AC, káble a originál krabica. Zlatý je nevybalený, čierny vybalený, používaný len v posluchovom štúdiu kde sa mal ako v bavlnke! Nepozháňateľný typ s týmto japonským ovládačo
SONY DVP-S7000TP zánovný dopredajový kus so zárukou 3 roky
Podobné inzeráty
Sony DVP-NS405 CD DVD MP3 Player ► TOP KVALITA ► MODEL 2002
► SONY DVP NS405 CD DVD MP3 prehrávač ► Z roku 2002 keď SONY vyrábala fakt kvalitné audio a video veci... ► + ORIGINÁL DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE ► VEĽMI DOBRÝ STAV ► 100 % FUNKČNOSŤ ► JASNÝ DISPLEJ S PODROBNÝMI INFORMÁCIAMI - TRACK / ČAS ... ► LED DIÓDA PREVÁDZKY - ČERVENÁ / ZELENÁ ► PEVNÁ KONŠTRUKCIA VÝSUVNEJ MECHANIKY ► VEĽKÉ KVALITNÉ TLAČIDLÁ ► BLESKOVÉ NAČÍTANIE DISKU ► BEZPROBLÉMOVÉ PREHRÁVANIE AJ NAPÁLENÝCH CD A DVD NOSIČOV ► TENTO MODEL PONÚKAM NA BAZOŠI IBA JA ► Pôvodná cena 300 € ► PRVÝ KONTAKT MAILOM ► 1plus1@ ♥ Specs DVD-V, VCD, CD-A, MP3, JPEG, DVD-R/-RW, CD-R/RW, Sony Precision Drive 2 mechanism, audio dac 1 bit Delta Sigma (Sony CDX9703), DTS out, BC, Lelon RXK, Nippon Chemicon SMG components, Sony RMT-D126P remote, S/N 115 dB, dynamic range 103 dB (DVD), 99 dB (CD), CD 2-20000 Hz, DVD (96 kHz) 2-44000 Hz, DVD (48 kHz) 2-22000 Hz, harmonic distortion 0,003%, mm 430x62x255, kg 2,3.
Sony DVP-S715 high-end prehrávač, champagne
Predám high end prehrávač Sony DVP-S715D v pomerne vzácnej zlatej farbe, tretí najvyšší ale zato zvukovo najlepší model zo všetkých QS-iek v období 1998-2003. Masívna celokovová konštrukcia, čelný panel kartáčovaný hliník, QS dizajn. Prehráva DVD-video v systéme PAL/NTSC, CD-audio, CD-video, VCD, Super VCD, DVD-R i DVD+R. Tento model prehráva aj CD-R, DVD-R, RW aj MP3 v solídnom upscaling vďaka precíznemu 24 bitovému a 96kHz DA prevodníku znie zvuk neporovnateľne lepšie a vernejšie než u novodobých lacných prehrávačov. Systémový firmware má upgrade na najvyššiu verziu vďaka čomu má systém podporu všetkých aj napaľovaných diskov. Pôvodná originálna verzia ho mala nastavený tak, aby prehrával iba originály. Bola taká doba. Dekodér Dolby Digital/MPEG 5.1 s režimy pokročilého virtuálneho priestorového vnemu, výstup DTS, rychlá mechanika Sony Precision Drive, interaktívne grafické menu na obrazovke "Magic Pad", oddelené audio obvody, toroidný transformátor, filter s premennými koeficientami, antirezonančný hliníkový čelný panel, audio D/A prevodník 96 kHz/24 bit, videoekvalizér, 10 bitový video D/A prevodník, výstupy komponentného videosignálu a RGB, Sony systém pre čisté zrýchlene prehliadanie, pamäť pre nastavenie údajov o 200 diskoch, funkcie CD text, DVD text, otočný ovládač JOG/SHUTTLE na čelnom paneli aj na dialkovom ovládači, možnosť ovládať TV a receiver rôzných značiek, velkosť 430mm. Prehrávač je plne funkčný, v excelentnom stave, mám aj originál krabicu s originálnym diaľkovým ovládaním s Jog&Shuttle. Ako nový. Predávam ho lebo mám celú zostavu len z ES komponentov. Typické u tohto modelu je extrémne kvalitná optika ktorá je kompatibilná s prémiovými ES modelmi, niekto tieto prehrávače kupuje len na to aby z nich vybral optiku a použil ju v drahom ES prehrávači, nakoľko cena samotnej optiky je nákladnejšia než celý prehrávač, iní kvôli vysokej zvukovej kvality a dlhoročnej životnosti, ako sa na origo japonca patrí. Prípadne vymením za equalizér Technics SH-GE70 v top stave
SONY DVP-NS360 + ORIGINÁL DIAĽKOVÉ
► SONY DVP NS 360 ► STRIEBORNÁ FARBA ► ELEGANTNÝ SLIM DIZAJN ► CD DVD MP3 SVCD JPEG PREHRÁVAČ ► PRECISION DRIVE 3 ► JASNÝ DISPLEJ ► UKAZUJE PRESNÝ ČAS PREHRÁVANIA SKLADBY - HODINY, MINÚTY, SEKUNDY AJ PORADOVÉ ČÍSLO SKLADBY NA CD ► PRETO JE VEĽMI VHODNÝ NA PREHRÁVANIE HUDOBNÝCH CD (AJ NAPÁLENÝCH) ► ŠÍRKA 43 CM ► + ORIGINÁL DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE SONY
SONY SLV-SE630 video recorder Hi-Fi STEREO nový zabalený kus
Predám úplne nový a predovšetkým vysoko kvalitný dopredajový kus VHS videorekordéra SONY SLV-SE630 4 HD Hi-Fi STEREO s komplet príslušenstvom, diaľkové ovládanie, kabeláž a manuál na obsluhu v CZ jazyku. Poteší nielen zberateľa a pamätníkov, ale aj praktického užívateľa. Ako 4 hlavový prístroj je ideálny na kopírovanie starších VHS kaziet na formát DVD-video. Jedná sa o jeden z posledných vyrábaných kusov strednej kategorickej triedy vysokej kvality. V tomto stave je už v našej krajine takmer nepozháňateľný. Základne technické Špecifikácie: • Časovač nahrávania (8, denne, týždenne po-Pia, od Mon-Sat) • SP / LP (až 10 hodín nahrávania na kazetu) • VHS Hi-Fi, hlava 6 - systém (4 x video, 2 x audio) • Automatické čistenie hláv • OTR • TriLogic optimal picture control • On Screen Display • VPS - video program systém • Vyhľadávanie obrázkov • PAL / NTSC / SECAM • Index/skok vyhľadávací systém • Automatické čistenie hláv • Nastavenie a programovanie cez grafické menu na obrazovke • Digitálne automatické doľaďovanie • Multi jazyk OSD Rozmery: 43 cm x 10 cm x 29 cm Hmotnosť: 5.3 kg Na požiadanie pošlem e-mailom viac detailných fotiek vo vysokom rozlíšení. Nový sa občas dá kúpiť aj na Amazone, ale za inú cenu ktorá s pribúdajucim vekom bude pri dobrých modeloch už iba stúpať... Zásoby sú obmedzené Okrem tohto mám ešte dva nové zabalené prestížnejšie modely 6 hlavové SONY SLV-SE840 a 810 Hi-Fi Stereo, ShowView, 150 eur/kus (pôvodne 14990 Kč) 1kus čierny a 1kus strieborný, sú to posledné reálne nové zabalené kusy, v súčasnej dobe viac nepozháňateľné.
Sony DVP-NS38
Predám CD/DVD prehrávač SONY DVP-NS38 s funkčným diaľkovým ovládačom. Viem k nemu prihodiť aj SCART kábel.
SONY DVP-NS355 ► DVD CD MP3 PREHRÁVAČ ► TOP STAV
► KVALITNÝ STRIEBORNÝ SONY DVP-NS 355 ► SLIM PLAYER ► CD DVD MP3 JPEG VCD CD-R DVD-R DVD+R CD-RW DVD-RW... ► TWIN LASER ► PRECISION DRIVE 3 ► AUDIO D/A CONVERTER 192kHz/24bit ► 96KHZ/24BIT DIGITAL AUDIO OUTPUT ► VIDEO D/A CONVERTER 12bit/54MHz ► DTS DIGITAL AUDIO OUTPUT ► TOP STAV ► 100 % FUNKČNOSŤ ► ORIGINÁL DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE ► PRIPOJENIE K TV - SCART SYSTÉM ► IDEÁLNY NA PREHRÁVANIE VŠETKÝCH DRUHOV NOSIČOV, HLAVNE HUDOBNÝCH CÉDEČIEK, I NAPÁLENÝCH... ► JASNÝ DISPLEJ UKAZUJE PORADOVÉ ČÍSLO SKLADBY, MINÚTY I SEKUNDY... ► JEDNODUCHÉ PRIPOJENIE NAPR. K HIFI VEŽI CEZ AUX (L+R CINCH) ► ELEGANTNÝ TENKÝ DIZAJN ► ŠÍRKA 43 cm ► FOTKY SÚ ILUSTRAČNÉ ► NAJLEPŠIE OSOBNÝ ODBER V PREŠOVE...