bazár, predaj, inzercia, predám

Špecialista pre styk s klientom po dopravných nehodách

Kategória: Management

Hľadáte prácu v serióznej spoločnosti, ktorá pôsobí viac rokov na Slovensku a aj Česku. Sme aktuálne jediná celoslovensky pôsobiaca spoločnosť na trhu v zastúpení špičkových advokátov a znalcov, ktorá serióznym prístupom pomáha ľudom po dopravných nehodách a úrazoch. Možnosť nadštandardných príjmov a flexibilný pracovný čas. Zázemie v úspešnom tíme. Pri výberovom procese uprednostňujeme komunikatívnych a samostatných uchádzačov. Výhodu majú manažéri, finanční poradcovia, zdrav. sestričky, policajti na dôchodku, hasiči,pracovníci odťahovej služby,obhliadkari, znalci. V prípade záujmu o inzerovanú pozíciu, pošlite profesný životopis na e-mailovú adresu: Vzhľadom na veľký záujem o regionálne zaradenie a už aj limitovaný počet špecialistov - budeme kontaktovať len vybraných uchádzačov, ktorí priložia stručný životopis. Lokalita: Slovensko, Česko
Milada
Špecialista pre styk s klientom po dopravných nehodách
Podobné inzeráty
Manažér prevádzky závodného stravovania - Lozorno
Hľadáme kolegu/kolegyňu na prevádzku v Lozorne: - zodpovednosť za plynulý chod kuchyne a výdajne závodného stravovania - riadenie a koordinácia cca 10 zamestnancov - objednávanie tovaru - komunikácia s dodávateľmi - komunikácia s klientom - zodpovednosť za hospodársky výsledok prevádzky Zamestnanecké výhody, benefity - zamestnanecká strava zdarma - dlhodobá istota zamestnania - férové jednanie - doprava zabezpečená Vzdelanie v odbore: gastronómia prax v oblasti gastronómie je výhodou Počet rokov praxe: 2 MZDA: 1 200 - 1 500 EUR/mesiac Plus 10% pohyblivá zložka mzdy. ☎ Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť FOOD TIME je overeným dodávateľom závodného stravovania do firiem. Už niekoľko rokov sa staráme o zdravie a výkon zamestnancov zabezpečením zdravej, vyváženej a plnohodnotnej stravy. Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí a tiež zabezpečujeme prevádzku firemných bufetov.
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Banskobystrický kraj
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Banskobystrický kraj. Podmienky sú komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, ideálne prax v obchodnom styku/predaji služieb alebo produktov... (plat 3000+), zaškolím. Oblasť: Banskobystrický kraj, prípadne celé Slovensko, iné kraje...
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Trenčiansky kraj
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Trenčiansky kraj. Podmienky: komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, ideálne prax v obchodnom styku/predaji služieb alebo produktov... (plat 3000+), zaškolím (oblasť: Trenčiansky kraj, prípadne celé Slovensko, iné kraje)
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Bratislavský kraj
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Bratislavský kraj. Podmienkami sú komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, ideálne prax v obchodnom styku/predaji služieb alebo produktov... plat 3000+, zaškolím. Oblasť: Bratislavský kraj, prípadne celé Slovensko, iné kraje.
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Prešovský kraj
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Prešovský kraj. Podmienky: komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, ideálne prax v obchodnom styku/predaji služieb alebo produktov... (plat 3000+), zaškolím. (oblasť: Prešovský kraj, prípadne celé Slovensko, aj iné kraje.)
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Košický kraj
Hľadám vedúceho obchodného tímu pre Košický kraj. Podmienky sú komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, ideálne prax v obchodnom styku/predaji služieb alebo produktov... (plat 3000+), zaškolím. Oblasť: Košický kraj, prípadne celé Slovensko, iné kraje.