bazár, predaj, inzercia, predám

Speváčka

Kategória: Hudobníci a skupiny


Ahoj, mam 28 rokov a hľadám miesto v kapele alebo aj v dou/trio projekte. Žánrovo som otvorená od folku, popu, rocku, metalu. Záleží od repertoáru.
Speváčka
Podobné inzeráty
Hľadá sa spevák/speváčka
Zdarec.. Kapela Creation z Prešova hľadá spevák/speváčka alebo oboje ktorý by vedeli zaspievať veci od growlu až po pekný čistý hlas.. Sme zameraní na tvrdší žáner v štýle Arch Enemy,Carcass... Ale máme vlastnú tvorbu zatiaľ hudobnú.. Ak by bol spev aj textár má priestor sa zrealizovať... Skúšame v Prešove v centre v samostatnej skúšobni.. Ďakujem za učasť páni a dámy !!
Hľadám kapelu / hudobníkov
Čaute, som speváčka a hľadám kapelu alebo hudobníkov, ktorí by si chceli pravidelne/raz za čas zahrať. Nejde o dlhodobý projekt, skôr tvorbu/hranie coverov pre radosť, prípadne aj naživo. Žánrovo sa neobmedzujem, viem si predstaviť niečo príjemné pomalé, ale mám rada aj tvrdšiu muziku, takže kľudne od popu po metal, ktorý by doplnil jemný hlások :-) Číslo je vymyslené, píšte do správy.
Spevák/speváčka
Kapela skúsených muzikantov ponúka voľné miesto v kapele, (spev) žáner:jazz-rock,80 roky. Kapela je zameraná na koncerty a prestížne akcie.
Hľadá sa spevák/speváčka Zilina
Hladame speváka/speváčku Hrame rock/hard rock viac info na
Spevacka zhana kapelu
Ahojte som z Nr a zhanam kapelu, venujem sa spevu od mala avsak nie som profi spevak, aj ked par projektov som už mala. Mám aj svoju tvorbu. Zanrovo som doma vo funky, blues, rock jazz, pop, rock, radšej mám spev v anglictine. Tak ak by sa niekto taky nasiel, kludne mi napis.
Hľadám klaviristu/klaviristku, gitaristu/gitaristku
Ahoj, som speváčka a hľadám klaviristu/klaviristku, gitaristu/gitaristku na duo. Duo na živé hranie tu v BB.