bazár, predaj, inzercia, predám

Špionážne spy slúchadlá

Kategória: Ostatné

Predám Mini slúchadlá, ktoré sú vhodné pre študentov počas skúšok, na poradách, konferenciách, vystúpeniach, alebo na pohovoroch. Výhody mini slúchadiel spočívajú v tom že ich v uchu vôbec nie je vidno, zvuk nepočuje nikto okrem Vás a na danej frekvencii prijímate signál len Vy, čiže nemôže dôjsť k tomu že by niekto iný počul alebo rušil Váš signál. Ako to funguje? Magnetické mini slúchadla si vložíte do uší, pripojíte dve 9V batérie ku konektorom a ďalej už stačí len pripojiť prístroj k mobilnému telefónu, mp3 prehrávaču, alebo inému zariadeniu a spustiť si nahrávku alebo neviditeľne a bezpečne komunikovať s vaším priateľom na druhej strane telefónnej linky. Cena 20€.
V prípade záujmu ma kontaktujte na alebo emailom na
Špionážne spy slúchadlá
Podobné inzeráty
Spy sluchatko
Spion sluchatko. Kredidna karta.169 euro povodna cena. Pouzite jeden krat. Ucel splnilo. Takze je uz nepotrebne.
Spy handsfree
Spy handsfree
Predam okuliare SPY Ken Block edicia
Predam okuliare SPY Ken Block edicia Cena 10eur za kus Mam aj Oakley okuliare, pozrite celu moju ponuku cena pevna posielam len v pripade zaplatenia dopravy dopredu na ucet pripade osobny odber V pripade nezastihnutia na telefone pisat mail
Predám SPY Cameru
Predám digitálnu telovú mini Spy kameru Hyundai s nahrávaním farebného obrazu a veľa funkciami. Použiteľná na rôzne účely. Cena 15.-eur + poštovné. Len volať.
Bezdrôtové sluchadla
Predám nové nepoužité bezdrôtové sluchadla . 4,6 z 5 hviezdičiek (4,6) 2,281 Recenzie Bezdrôtové slúchadlá Wekly Bluetooth 5.2, bezdrôtové slúchadlá X08 40H Playtime s LED Power Display, hlboké basy, IPX7 vodotesné slúchadlá s dotykovým ovládaním pre športové/pracovné slúchadlá (ružové)
Herné slúchadlá 7.1 Steelseries Arctics 3
Predám tieto herné slúchadlá značky Steelseries Arctics 3. Slúchadlá majú kvalitný zvuk s mikrofónom. Parametre: Ich veľkou prednosťou je, že podporujú formát priestorového zvuku 7.1. Herné slúchadlá SteelSeries boli vyvinuté na platformu PC, PlayStation 4, Xbox ONE a Nintendo Switch. Herné slúchadlá disponujú konektorom 3,5 mm Jack s frekvenčným rozsahom 20 Hz až 22000 Hz. Pri rýchlom jednaní stojan na slúchadlá zdarma!