bazár, predaj, inzercia, predám

Spišská Nová ves

Kategória: Psy

Punukam na predaj nemecký ovčiak len dobrí rúk aprutuje rex je psa
Spišská Nová ves
Podobné inzeráty
Predám 10 mesačnú fenku bigla. SNV.
Predám 10 mesačnú fenku bigla. Zdravá,temperamentná,očkovaná, odčervená, veľmi pekná.Z rodinných dôvodov. Spišská Nová Ves
Stráženie psov Spišská Nová Ves
Ponúkam stráženie psov v rodinnom dome bez kotercov a klietok. O vašich miláčikov bude postarané v rodinnom prostredí, kde budú s nami 24 hodín denne. Keďže máme vlastných psov a mačky, môžeme prijať len psíkov znašanlivých s inými zvieratami. Psíky majú k dispozícii celý dom, záhradu a veľkú terasu, samozrejmosťou sú prechádzky. Viac informácií poskytnem mailom.
Spišská Nová ves
Punukam na predaj aziat ma 1rok
Psia búda
Predám budu pre psa vhodná pre menšie a stredné plemená. Je zateplená, rozmery dĺžka 58 cm, šírka 54 cm, výška 59 cm. Po dohode možnosť dovozu okresy Levoča a Spišská Nová Ves. Cena 20 eur, v prípade dovozu +5 eur. Písať SMS, na telefonáty nereagujem.
Bundicka pre psika( NOVA)
Predam zimnu,nepremokavu bundicku pre psika mensieho vzrastu. Dlzka chrbatika:33cm Obvod hrudnika:48cm Obvod okolo krku:31cm Velkost L. Bundicka je uplne nova.
Prenosná taška pre psíka mačičku do 10 kg. Nová
Dobrý deň, predávam túto prenosnú tašku na kolieskach , ktorú vôbec nevyužívame , bola raz doma vyskúšaná, je teda ako nová!Pre zvieratko do 10 kg , pôvodná cena 72 € , predám za 35+ poštovné, alebo osobný odber Tisovec, Revúca.