bazár, predaj, inzercia, predám

Spokojný zákazníci -fixácia pre HD,ohradníky,kŕmidlá,válovy

Kategória: Služby pre zvieratá

SLOVENSKÝ VÝROBCA
všetko podľa vašich požiadaviek mieru .
vyrába a SKLADOM kŕmidlo -kŕmidlá pre dobytok ,palisádové kŕmidlo pre kone,palisádové kŕmidlo pre dobytok ,
krmelec,kŕmidlo pre ovce,jasle pre ovce,
kruhová ohrada pre kone,coralové panely,ohradové panely,
kŕmne zábrany,samofixačné zábrany,
manipulačná ohrada,naháňacia ohrada,
fixačné čelo,fixačná klietka,váha pre dobytok,
kŕmny automat pre teľatá,panely s preliezkou pre teľatá -šírku otvoru si nastavíte,
fixačná klietka paznechtárska,
válov na vodu s výpustom,válov -žľab pre ovce,
válov -žľab pre dobytok,
hradenie do maštale pre dobytok ,
zábrany pre kone,
boxy pre kone ,
dvere do seníka,dvere do jazdiarne,
hradenie pre kozy,ohradníky pre ovce
,hradenie pre prasatá a válovy pre prasatá
Spokojný zákazníci -fixácia pre HD,ohradníky,kŕmidlá,válovy
Podobné inzeráty
Spokojný zákazníci -ohradníky,kŕmidlá , válovy od výrobcu
Výrobky SKLADOM od výrobcu - fixačné čelo,fixačná klietka,manipulačná ohrada,naháňacia ohrada,váha pre dobytok,samofixačná zábrana SV,ležisková zábrana,ohradový panel s vklzom pre teľatá ,kŕmidlo-krmelec,váha pre dobytok-dobyčia váha,kŕmny automat pre chov mäsových plemien dobytka ,válovy-žľaby,válovy pre prasatá,ohradníky pre ovce,jasle pre ovce,kŕmidlo so strechou pre ovce,válov pre prasa,hradenie pre prasatá,hradenie do ovčína a pod.
OHRADNÍKY.kŕmidlá,válovy,fixačné čelo,klietka  od KOVOORAVA
Všetky výrobky skladom ihneď k odberu. Začali sme s výrobou nového typu OHRADOVÝCH PANELOV pre mäsový typ dobytka . Pevnosť panela je O 100% zvýšená vďaka usporiadaniu tyčí 3 tyče sú otočené .Panel je stabilnejší a pevnejší . Takého panely sa používajú aj v zahraničí. Slovenský výrobca Vyrába a ponúka výrobky -fixačná klietka, fixačné čelo ,manipulačná ohrada, naháňacia ohrada ,kŕmne zábrany ,coralové -ohradové panely,kruhová ohrada,kŕmny automat pre teľatá ,váha pre dobytok,kŕmidlo pre dobytok,krmelec ,kŕmidlá pre hospodárske zvieratá,kŕmidlo pre ovce so strechou,válov pre prasa,válovy na vodu s výpustom,válovy-žľaby pre dobytok,samofixačné zábrany ,hradenie pre ovce a pod .
KŔMIDLÁ - kruhové ,palisádové-  na viac balíkov od výrobcu
Posledné kusy kŕmidiel skladom minuloročné ceny ,nakoľko už vyrábame len na zákazku po uhradení fa. Slovenský výrobca Vyrába a ponúka SKLADOM výrobky -fixačná klietka, fixačné čelo , manipulačná ohrada, naháňacia ohrada , kŕmne zábrany , coralové -ohradové panely, kruhová ohrada, kŕmny automat pre teľatá , váha pre dobytok, kŕmidlo pre dobytok, kŕmidlá pre hospodárske zvieratá, kŕmidlo pre ovce so strechou, válov pre prasa, válovy na vodu s výpustom, válovy-žľaby pre dobytok, samofixačné zábrany , ohradníky pre ovce a pod.
Kŕmidlá ,ohradníky ,válovy od výrobcu KOVOORAVA  skladom
Opäť sa zvyšujú ceny za povrchovú úpravu žiarovým zinkovaním ,ponúkame posledné kusy výrobkov za pôvodné ceny. Naše výrobky máme po celom Slovensku a môžete si ich pozrieť aj v blízkosti vášho bydliska. SKLADOM kŕmidlo -kŕmidlá pre dobytok palisádové kŕmidlo pre kone, palisádové kŕmidlo pre dobytok , krmelec,kŕmidlo pre ovce,jasle pre ovce, kruhová ohrada pre kone,coralové panely,ohradové panely, kŕmne zábrany, samofixačné zábrany, manipulačná ohrada, naháňacia ohrada, fixačné čelo, fixačná klietka, váha pre dobytok, kŕmny automat pre teľatá, panely s preliezkou pre teľatá -šírku otvoru si nastavíte, fixačná klietka paznechtárska, válov na vodu s výpustom, válov -žľab pre ovce, válov -žľab pre dobytok, hradenie do maštale pre dobytok , ohradové panely a pod.
KOVOORAVA - výrobca -ohradové panely ,kŕmidlá ,válovy
SLOVENSKÝ VÝROBCA - GARANCIA KVALITY vyrábame a ihneď k odberu fixačné čelo s nastavením šírky krku a zábranou proti kopaniu s naháňacou uličkou,manipulačná ohrada -pevná ,masívna treba vidieť,fixačná klietka žiarovo zinkovaná s možnosťou ošetrovať paznechty,fixačná klietka aj s popruhmi na zdvíhanie zvieraťa a ošetrovanie prednej a zadnej nohy skladom ihneď k odberu ,kŕmidlo,kŕmidlá ,krmelec ,krmelce pre dobytok na okrúhle balíky sena,coralové panely,válovy -žľaby,samofixačná zábrana,kŕmna zábrana,váha pre dobytok,dobyčia váha,palisádové kŕmidlo hranaté,jasle na seno,kŕmidlo pre ovce,krmelec pre ovce,kruhová ohrada pre kone,kŕmidlo pre kone so strechou,box pre koňa ,boxy pre kone,stajňové dvere,senníkové dvere,hradenie pre prasatá ,hradenie pre ovce,ustajňovacie zábrana a pod.
Ohradové panely pre mäsový dobytok SKLADOM od výrobcu
Všetky výrobky máme SKLADOM Slovenský výrobca Naša firma začala s výrobou nového typu OHRADOVÝCH PANELOV pre mäsový typ dobytka . Pevnosť panela je zvýšená vďaka usporiadaniu tyčí 3 tyče sú otočené .Panel je stabilnejší a pevnejší . Takého panely sa používajú aj v zahraničí. Coralové panely- texas pre dobytok a kone žiarovo zinkované . Na Slovensku sú už aj ohradové panely z polotovaru dovezeného z Číny . Pri kúpe coralových texas panelov je dôležitá hmotnosť a povrchová úprava. Ohradové panely,kŕmidlá ,válovy,fixačné klietky,manipulačné ohrady,palisádové kŕmidlá ,válovy ihneď k odberu aj cez víkend.