bazár, predaj, inzercia, predám

Sport Champions 1 + 2 PS3

Kategória: Hry

Predám dve plne funkčné pohybové hry Sport Champions 1 a Sport Champions 2 na Playstation 3.

Obe hry hry vyžadujú ps move ovládač a ps eye kameru.

Cena za obe hry spolu je 15€.

Osobný odber alebo pošlem aj poštou - dobierka + 4€, platba celej sumy vopred + 2,50€.
Kontakt: volať/sms/mail
Tel.č:
Ak nedvíham, tak napíšte sms alebo mail.
Sport Champions 1 + 2 PS3
Podobné inzeráty
SPORT CHAMPIONS PS3
Aktuálne do zmazania. Predám hru SPORT CHAMPIONS na konzolu PS3. Funkčné nepoškriabané. Posielam aj dobierkou +4€. Pri platbe dopredu na účet poštovne +3€.
Sport Champions 2 PS3
Ponúkam na predaj plne funkčnú pohybovú hru Sport Champions 2 na Playstation 3. Hra vyžaduje kameru a pohybový ovládač! Cena je 10 eur. Preferujem osobný odber, pošlem aj poštou - cena dobierky je 4€, v prípade platby vopred na účet je cena poštovného iba 2,50€. Kontakt: Volať/SMS na alebo mailom cez kontaktný formulár.
Predám PS3/PS4 Hry
Mám na predaj PS3 a PS4 hry: PS3: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Order Up (Move kompatibilné,3D hra) Untold Legends Dark Kingdom (3€ samostatne, zadarmo na vypýtanie k väčšej objednávke) Enslaved Odyssey to the West (4€) Red Faction Guerrilla Mirror's Edge X Factor (karaoke hra) (3€ samostatne, zadarmo na výpytanie k väčšej objednávke) Move Starter Demo Disc (zadarmo na vypýtanie, obsahuje: Sports Champions, Start the Party, TV Superstars, The Shoot, EyePet Move edition demoverzie) PS4 hry: Mortal Kombat XL bez obalu, len disk Nier Automata Edition Game of the Yorha Cena za kus 5€, pri určitých hrách je daná cena. Kódy sú zrejme použité, takže na predaj je len hra na disku.
Sports Champions hra na PS3
Predám hru na PlayStation 3 Sports Champions
Sports Champions 2 hra na Playstation 3
Predám hru na PS3 Sports Champions 2, je to pohybová hra k MOVE Setu
Playstation HRY PS1 PS3
predam hry na Playstation 1 a 3 PS3 Kane&Lynch (PS3)- 7€ (CD ako nove) Split/Second (PS3)-9€ (predane) PS1 Ballistic (PS1) - 20€ (poškodeny obal CD ako nove)