bazár, predaj, inzercia, predám

Sprostredkovanie zapisu a zmien SK a CZ s.r.o.

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Ponukam sprostredkovanie zapisu, zmien a inych administrativnych ukonov spojenych s vybavenim spolocnosti s rucenim obmedzenm (s.r.o.) na Slovensku aj v Ceskej republike. Dlhorocna skusenost.
Sprostredkovanie zapisu a zmien SK a CZ s.r.o.
Podobné inzeráty
Prihlásenie auta,dovoz,Prepis,inšpektorát Nitra a okolie..
-Všetky úkony na Dopravnom inšpektoráte v Nitre a okolí Ponúkam službu sprostredkovanie: -prihlásenia -prepis -všetkých zmien a zápisou na dopravnom inšektoráte. -Sprostredkovanie výkonu STK,EK,KO -Sprostredkovanie prihlásenia dovezeného vozidla zo zahraničia -Sprostredkovanie uzavretia povinného a havarijneho poistenia -Sprostredkovanie úradného prekladu -Možnosť spolupráce s firmami platba faktúrou Cenník najdete na našej webovej stránke WWW. Telefón: Alebo
Prihlásenie auta,odhlásenie,dovoz,Prepis inšpektorát Nitra..
Prepis,ukončenie leasingu,Prihlásenie dovezeného vozidla zo zahraničia -Všetky úkony na Dopravnom inšpektoráte v Nitre a okolí Ponúkam službu sprostredkovanie: -prihlásenia -prepis -všetkých zmien a zápisou na dopravnom inšektoráte. -Sprostredkovanie výkonu STK,EK,KO -Sprostredkovanie prihlásenia dovezeného vozidla zo zahraničia -Sprostredkovanie uzavretia povinného a havarijneho poistenia -Sprostredkovanie úradného prekladu -Možnosť spolupráce s firmami platba faktúrou Cenník najdete na našej webovej stránke WWW. Telefón: Alebo
Sprostredkovanie tovaru z Číny
Hľadáte, máte vyhliadnutý alebo chcete objednať tovar z Číny no neviete ako alebo máte obavy z podvodu? Neváhajte nás kontaktovať, my Vám s radosťou pomôžeme dostať Váš tovar priamo k Vám domov alebo pripravíme všetko podľa Vašich predstáv bez akýchkoľvek obáv, starosti a zo 100% istotou doručenia. Sprostredkujeme: 1. Objednávku z Číny 2. Kontrolu tovaru 3. Kontrolu dodávateľa 4. Zabezpečenú platbu 5. Prípadné poistenie 6. Preclenie zásielky / zaplatenie Colných poplatkov /colného dlhu / DPH 7. Doručenie na adresu Ponúkame kompletné poradenstvo, ako aj sprostredkovanie tovaru s kompletným doručením k Vám - bez akýchkoľvek starosti a obáv. Vieme Vám zabezpečiť Objednávku/Prepravu/Doručenie ČOHOKOĽVEK z Číny a krajín 3 sveta. Sprostredkovávame tovar rozličného pôvodu ako sú: oblečenie, stavebný materiál, drevo, zliatiny, kovy, elektronika, darčekové predmety, hračky a iné... Všetko podľa Vašich požiadaviek. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať akoukoľvek formou.
Tlmočenie, preklady, sprostredkovanie obchodu NJ
Ponúkam tlmočnicke a prekladatelske služby v nemeckom jazyku na jednaniach a obchodnych stretnutiach na Slovensku, v Nemecku i Rakúsku, sprostredkovanie obchodu, služieb a tovarov, jednanie s danovymi úradmi, poistovnami, vybavenie dokladov Soka, Buak, Freistellungbescheinigung, podľa Vašich potrieb.
Predám firmu Greenlike s.r.o. platca dph
Predám Firmu Greenlike s.r.o. platca DPH Dobrý deň, z dôvodu ukončenia činnosti predáme našu spoločnosť. Obraty a tržby najdete na: Predmety podnikania Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) 31.10.2017 Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu 31.10.2017 Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb 31.10.2017 Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby 31.10.2017 Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla 31.10.2017 Poskytovanie služby vedenia cudzieho motorového vozidla 31.10.2017 Skladovanie 31.10.2017 Baliace činnosti, manipulácia s tovarom 31.10.2017 Prenájom nehnuteľnosti spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom 31.10.2017 Prenájom hnuteľných vecí 31.10.2017 Poskytovanie služieb v poľnohospodárstve a záhradníctve 31.10.2017 Uskutočňovanie stavieb a ich zmien 31.10.2017 Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov 31.10.2017 Ubytovacie služby bez poskytovania pohostinských činností 31.10.2017 Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom 31.10.2017 Reklamné a marketingové služby 31.10.2017 Cena je za Firmu Greenlike s.r.o. stránka je zatiaľ rezervovaná do septembra. Produkty nie sú súčastou predaja. Prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. čísle:
Maďarský jazyk
Ponúkam sprostredkovanie obchodu a služieb na Maďarsko - ako jazyková podpora pri nákupe alebo predaji či komunikácii, napríklad pri nákupe vozidiel Jawa, Škoda, Suzuki, Toyota, nehnutelností aj hnutelností... Cena za poskytnutú službu sa dohodne vopred a následne bude fakturovaná.