bazár, predaj, inzercia, predám

sprostredkovateľ

Kategória: Financie a ekonomika

Hľadáme šikovných a ambicióznych ľudí do kancelárie významnej spoločnosti v Dubnici nad Váhom.
Ponúkame možnosť zvýšiť si svoj príjem prácou, ktorú si budete môcť zorganizovať podľa Vašich potrieb a v ktorej získate maximálnu podporu pre Váš rozvoj a úspech a možnosť mať u nás neobmedzený príjem.

Voľné miesta vieme obsadiť aj v N.DCa,Ilava, Púchov, Pov.Bystrica,Trenčín
Náplň práce:
-poskytovanie najkvalitnejších sprostredkovateľských služieb
-efektívne vyhľadávanie a oslovovanie potenciálnych klientov
-komunikácia s finančnými partnermi a inštitúciami
V prípade záujmu pošlite mail so životopisom na k.pisonova@
sprostredkovateľ
Podobné inzeráty
Finančný sprostredkovateľ a manažér
Finančný sprostredkovateľ a manažér Pracovné miesto: Námestovo, Tvrdošín a Dolný Kubín Zodpovednosť: - Poskytovanie finančných poradenských služieb zákazníkom - Predaj finančných produktov, ako sú komplexné finančné služby ,investičné produkty a poistenie ,benefity - Monitorovanie finančného trhu a ponúkanie aktuálnych informácií zákazníkom - Správa portfólia zákazníkov a sledovanie ich finančných cieľov - Vzdelávanie zákazníkov týkajúce sa finančných produktov a služieb Požadované zručnosti: - Skúsenosti v oblasti finančných služieb a poradenstva - Vynikajúce komunikačné a prezentačné zručnosti -Schopnosť analyzovať a porozumieť finančným produktom a trhom - Zodpovednosť a precíznosť - Vysoko rozvinuté zručnosti v oblasti správy času a úloh Vzdelanie: Stredné alebo vysoké školské vzdelanie v oblasti financií alebo podobnej oblasti je výhodou. Certifikáciu v oblasti financi zabezpečíme Ak máte záujem o túto pozíciu, prosíme o zaslanie životopisu a motivačného listu na [anton.jadron@] poprípade telefonisky Upozorňujeme, že budeme kontaktovať len vybraných uchádzačov. Ďakujeme za prejavený záujem o túto pozíciu.
Posila do kancelárie
Do ďalšej kancelárie, ktorú budem teraz otvárať v septembri na Myjave hľadám 3 posily. Jedná sa o pozície -asistent/ asistentka -1x -finančný sprostredkovateľ/ ka - min 2 pozície V prípade záujmu ma kontaktuje remesicmilan@