bazár, predaj, inzercia, predám

Staň sa členom teamu elektroúdržby strojov a zariadení - živ

Kategória: Priemysel a výroba

Údržba strojov a zariadení
✅ Diagnostikovanie nefungujúcich zariadení, zabezpečenie opravy a vylepšenia zariadení a strojov
✅ Preventívna údržba zariadení
✅ Činnosti pre zabezpečenie správneho spustenia inštalácií po ukončení prevencie
✅ Podieľanie sa na vypracovávaní preventívnych plánov
✅ Vykonávanie a analyzovanie rôznych skúšok a meraní na zariadeniach
✅ Čítanie elektrických schém cez krížové referencie (v prípade potreby vieme ukážku schémy poskytnúť)
✅ Diagnostika elektrickej poruchy cez meranie (striedavé aj jednosmerné okruhy)


Práca 3x8 (pravidelný režim na 8-hodinových zmenách)
víkendová zmena (sober,nedeľa)

MZDA :
Živnosť: 14,5€ / hod. - 15,50€ / hod
Zamestnanecké výhody, benefity
✅ Stabliná pozícia
✅ Možnosť ubytovania v prípade záujmu
✅ Možnosť týždenných záloh
✅ Kariérny rast
✅ Zabezpečenie ubytovania
Staň sa členom teamu elektroúdržby strojov a zariadení - živ
Podobné inzeráty
Prevádzkový elektrikár
Ste vzdelaním elektrotechnik? Máte platnú vyhlášku 508/2009 §22? Máte skúsenosti s opravami a údržbou strojov a zariadení vo výrobnom závode? Ste technicky zdatný, zodpovedný a flexibilný? Ak áno, hľadáme práve Vás - staňte sa členom tímu Elektroúdržby a pracujte pre slovenskú spoločnosť NEOGRAFIA, a.s.. Vašou každodennou náplňou práce bude: - podieľať sa na plynulej prevádzke výrobných stredísk, - spolupracovať na opravách elektroinštalácie, - zabezpečovať opravu a údržbu, aj preventívnu, strojov a elektrických zariadení, - odstraňovať revízne závady strojov a elektroinštalácie, - aktívne sa podieľať pri inštaláciách nových strojov a elektrických zariadení. Práca v 3-zmennej prevádzke. Zamestnanecké výhody, benefity - príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie - dochádzkový bonus 35,-E/ mesačne - príspevok na cestovné náklady - sociálna výpomoc - práca v klimatizovanom prostredí - zázemie v stabilnej spoločnosti s viac ako 150 ročnou históriou Mzda od 5,- EUR/hod. priemerná mesačná mzda 1250,-E, s príplatkami
Práca mechanici / elektrikári
Dobrý deň Hľadáme do kolektívu mechanika / mechanikov,,, elektrikára / elektrikárov – montáž a podľa potreby demontáž rôznych strojov a technologických zariadení v rámci celého Nemecka Môžu byť jednotlivci aj skupiny., nemecký jazyk u jedného v partií je podmienkou. Máme rôzne projekty na rôznych miestach Nemecka. Počet odpracovaných hodín: Individuálne, štandardne sa pracuje 10 hodín denne, 5-10 hodín sobota. Náplň práce: Mechanik: • montáž výrobných liniek ,strojov a zariadení podľa tech. výkresov. Údržba strojov a zariadení. Montáž rôznych konštrukcií z hliníkových profilov. Osobnostné predpoklady a zručnosti: • prax ako mechanik, skúsenosti s montážou a demontážou výr. liniek a rôznych strojov a zariadení, základy mechaniky , pneumatiky, hydrauliky. • Čítanie výkresovej dokumentácie • flexibilita a ochotu cestovať (turnusová práca) • podmienkou a výhodou je znalosť nemeckého jazyka aspoň u jedného v partií • manuálna zručnosť, technické myslenie Elektrikár: Máme projekty pre partie ale aj jednotlivcov na stavbu liniek ,rôznych strojov a zariadení. Potrebujeme priemyselných elektrikárov na automatizáciu aj pomocných elektrikárov. (zapájanie elektrických skríň podľa výkresov, trasovanie a ťahanie káblov, štítkovanie. Zapájanie motorov a rôznych senzorov). • prax ako elektrikár • Čítanie výkresovej dokumentácie • flexibilita a ochota cestovať (turnusová práca) • podmienkou a výhodou je znalosť nemeckého jazyka aspoň u jedného v partií • manuálna zručnosť, technické myslenie • platné certifikáty a vyhlášky Benefity: • Dlhodobá spolupráca • Motivujúce finančné ohodnotenie na základe Vašich skúseností s zručností. • Osobný prístup a komunikácia • Výborný kolektív ODMENA: od 24 do 28 €/hod - na základe praxe, jazykových znalostí a požiadaviek na ubytovanie Tešíme sa na Váš kontakt. industrypersonals.r.o@
Elektrotechnik Skvelá príležitosť s priemerkou až 1600€/mes
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti ✅ Pridajte sa do nášho tímu Elektrotechnikov - Údržbárov a pracujte v tíme profesionálov! Príďte nám pomôcť so zabezpečením plynulého chodu našich strojov a zariadení! Tvojou úlohou bude najmä: ⚡️ Údržba elektrických častí strojov a zariadení ⚡️ Pravidelná kontrola strojov a zariadení, ich zapájanie, inštalácia a odpájanie ⚡️ Zabezpečovanie plynulého chodu strojov a zariadení, aby všetko fungovalo tak, ako treba ⚠️ Prečo sa oplatí pridať sa ku nám? Sme medzinárodný výrobný podnik zamestnávajúci viac ako päťtisíc zamestnancov s globálnou pôsobnosťou, ktorý vie oceniť šikovného a spoľahlivého kolegu. Máme moderné stroje, nové a väčšie pracovné priestory a sme pripravení rozšíriť náš tím o nových spolupracovníkov! ✔️ Ponúkame vynikajúce mzdové ohodnotenie, finančné príspevky a množstvo zaujímavých benefitov pre našich spolupracovníkov. Viac v texte nižšie. ⭐️ Ak Ťa pracovná príležitosť zaujme alebo máš otázky, ktoré si chceš zodpovedať, neváhaj nám ZAVOLAŤ na TELEFÓNNE číslo ! Zamestnanecké výhody, benefity ✅ Pre našich spolupracovníkov Elektrotechnikov - Údržbárov poskytujeme: ➕ Vynikajúce mzdové podmienky, priemerná mesačná mzda 1530 € – 1600 € vrátane príplatkov ➕ Základná mesačná mzda 1310 € – 1390 €, bonus až 139 €, príplatky 90,70 €. ⚠️ Pozor! Ponúkame toho viac! Každý rok VALORIZUJEME mzdy našich spolupracovníkov, poskytujeme 4 kalendárne dni PLATENÉHO voľna navyše a organizujeme SKVELÉ firemné akcie! ➕ Každoročná valorizácia miezd ➕ 13. mzda ➕ Firemné akcie ➕ 4 kalendárne dni platenej dovolenky navyše pri darovaní krvi ➕ Skvelé pracovné prostredie ➕ Priateľský pracovný kolektív ➕ Príležitosť odborne rásť ⭐️ Pracujeme 37,5 hodín týždenne, v trojzmennej prevádzke, 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 a 22:00 – 06:00. ✅ V prípade, že Ťa naša pracovná ponuka zaujala, neváhaj nám ZAVOLAŤ na telefónne číslo alebo NAPÍSAŤ na e-mail ⚠️ Reagovať na našu pracovnú ponuku môžeš aj bez životopisu!
MZDA do 1529€ELEKTRIKÁR/MECHANIK.BONUS do 150€
Strojárska Firma hľadá skúseného ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMINEKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - BONUS ku mzde do výšky 150€! Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.
ELEKTRIKÁR-MECHANIK.MZDA do 1529€ + BONUS do 150€
Spoločnosť zameraná na strojársku oblasť hľadá skúseného ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMINEKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - BONUS ku mzde do výšky 150€! Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.
MECHANIK/ELEKTRIKÁR-Mzda do 1529€BONUS do 150€
Strojárska spoločnosť hľadá šikovného človeka na pozíciu ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMIENKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - BONUS ku mzde do výšky 150€! Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.