bazár, predaj, inzercia, predám

Stará past-železa k dekoraci

Kategória: Poľovníctvo, lov

Nabízím starou velkou past k dekoraci, viz foto. Cena je 5000 kč.
Stará past-železa k dekoraci
Podobné inzeráty
Zetka 7x 57
v ponuke mam na predaj aj gulovnicu oznacovanu ,,zetka",celopazba v kalibri 7x57,vo vinikajucom stave ...lahka ,zachovala zbran ,stara skola" ...predaj mi nesuri len ak sa najde naozaj vhodny zaujemca ktory odceni zberatelsku a kvalitaativnu hodnotu
Troják 9,3 x 72/16-16
Predám Troják Josef Pacholík v kalibri 9,3 x 72/16-16. Stará optika Carl Zeiss Jena. Schránka na náboje v pažbe. Napináčik. Reprezentatívna trezorová zbraň. Krásny gravír na oboch stranách. Všetko pôvodné. Zámky pevne žiadne vôľe. Po dohode aj strelivo. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene. Pozri aj ostatné inzeráty.
Stará vzduchovka Dušek-Opočno DUO II.
Predám starožitnú vzduchovku z 40-tich rokov-min.storočia. Česká výroba-Dušek Opočno. Výroba v rokoch 194x. Vzduchovka na svoj vek(cca.80rokov)-celkom pekná- zachovalá a plne funkčná-celkový stav viz. foto. Cena pevná 135eur. Vzduchovka vhodná aj do zbierky. Neposielam. Inzerát platí do zmazania. Tn--na SMS neodpovedam!
Predám ďalekohľad monokulár Luxun 25-75x70
Predám úplne nový, nepoužívaný ďalekohľad Luxun 25-75x70. Monokulárny ďalekohľad Luxun so zväčšením 25-75x s veľkosťou objektívu 70mm vás nadchne krásnym a čistým obrazom. Tento nádherný obraz je vďaka kvalitným optickým hranolom BK-7 v kombinácií antireflexnými vrstvami MC (Multi Coated), táto kombinácia zaručuje že obraz je krásne čistý, svetlý a ostrý. O bezproblémové zameranie a priblíženie sledovaného objektu sa stará plynulé zväčšenie 25-75x. Vďaka šikmému okuláru bude pre vás sledovanie objektov komfortné aj počas dlhšej doby. Ďalekohľad sa dodáva spolu s malým stolovým statívom s výškou 24cm. Samozrejme k ďalekohľadu si môžete zabezpečiť statív aký vám vyhovuje so závitom 1/4"""""""". Ďalekohľad je vyrobený z tvrdeného plastu a značná časť tela je pogumovaná, pre pohodlný úchop a manipuláciu. Súčasťou balenia okrem ďalekohľadu je stolový statív, čistiace handričky, a praktické nylonové puzdro. Technické špecifikácie: Zväčšenie: 25-75x Veľkosť objektívu: 70mm Materiál: Tvrdený plast + guma Zorné pole: 20m/13m na 920m (záleží od zväčšenia) Najkratší zaostriteľný bod: 8m Vodeodosnosť: Áno Optické sklo: BK-7 Cena 95€, preferujem osobný odber no po dohode zašle aj na dobierku (+5€)
Vzduchovka Tell 1702 - Nemecko 1920
Stará vzduchovka zn. Tell, model "1702", vyrábana v 20. - 30. rokoch v Nemecku. Vzácne prevedenie s tzv. anglickou pažbou z orechového dreva, vysoká kvalita vypracovania a použitých materiálov. Kaliber 4.5mm, drážkovaná hlaveň, nastaviteľná citlivosť spúšte, celk. dĺžka 1015 mm, váha ca. 2.6 Kg, výkon 3.5 Joule. Vzduchovka je vo veľmi dobrom, plne funkčnom stave. Bez poškodení, všetky súčasti pôvodné. Krásne černenie, pažba s nádhernou štruktúrou dreva, botka z lešenej ocele. Jedinečný kus do zbierky.
Stará silná trofej z Jelence Běloocasého-Virginského
Nabízím starou trofej, viz foto.Cena je 5000 kč. Ne sms.