bazár, predaj, inzercia, predám

Starožitné fotoaparaty

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám dva fotoaparaty pre zberateľa.
Starožitné fotoaparaty
Podobné inzeráty
OBJEKTÍV, FOTOAPARATY CANON, KODAK
PREDAM FOTOAPARATY VID FOTO, OBJEKTÍV CANON AKO NOVY DOBIERKA MOZNA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Predám fotoaparáty
Predám fotoaparáty: Panorama Wide Pic Panoramic Lens. Funkčný, krabička Olympuss KOM. Funkčný Cena 13 Eur/ks v prípade zobratia oboch spolu 20 eur plus pošta. V prípade záujmu pošlite e-mail, číslo neplatné
Kodak Instamatic 3x
Zo svojej zbierky ponúkam sústavu troch fotoaparátov značky Kodak s označením Instamatic 100, Instamatic 104 a Instamatic 133. Spomínané fotoaparáty sa začali vyrábať od roku 1963. Ponúkané fotoaparáty sú v používanom stave, viď autentické fotky a sú určené na poličku. Cena za všetky je 16€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Predám staršie fotoaparáty
Predám staršie fotoaparáty na kinofilm, všetky plne funkčné, pekný, zachovalý stav, dlhšie nepoužívané. Vhodné aj do zbierky. Cenu navrhnite, dohoda istá.
staršie fotoaparáty
Predám staršie fotoaparáty na kinofilm, funkčnosť neznáma, 4 ks. Cena 20 € / ks. Platba dobierkou alebo osobný odber DK
II fotoaparaty
NEVOLAT NA MOBYL LEN NA PEVNU LINKU . Predam malo pouzivane plne funkcne fotoaparaty znacky OLYMPUS a PENTAX . Cena dohodou . Zaslem aj na dobierku,plus postovne a balne .