bazár, predaj, inzercia, predám

Starý nábytok skrine,stolicky, postel

Kategória: Skrine

Ponúknite.
Starý nábytok skrine,stolicky, postel
Podobné inzeráty
Predám kancelársky nábytok - skrine, stoly, stoličky,
Zdravím, Predám kancelársky nábytok značky Techo (stoly, skrine, stoličky, roll kontajnery, policové skrine a pod.) Cena závisí od množstva, Ku kúpe v prípade potreby viem dať aj doklad (kúpnu zmluvu - FO) do účtovníctva. Dovoz nábytku viem zabezpečiť tak isto.
Vstavaný nábytok
Dobrý deň, ponúkame na predaj kvalitný na mieru robený nábytok. Ponúkame ho na predaj vcelku alebo po dohode aj samostatné časti. Nábytok je robený tak, aby sa jednotlivé časti dali odmontovať a zložiť rôznym spôsobom. Nábytok sa skladá z dvoch veľkých skrín s oddelitelnou vrchnou časťou, postele s úložným priestorom, knižnicou so vstavanými hlbokými šuflíkmi, širokou poschodovou posteľou, rohovým písacim stolom so šuflíkmi, rozoberateľnou nízkou komodou, rohovými poličkami a ďalším písacim stolom. Cena komplet sady 500€ + dohoda možná. Rozmery: Veľké skrine: v267 x š110 x h62,5 (spolu s vrchnou časťou) bez vrchnej má 205 x 110 Posteľ s čelom: d205 x š93 x v90 Knižnica: v121 x š47 Skrinka s hlbokými šuflíkmi pod knižnicou š55 x v99 x h83 Poschodová posteľ: d205 x š123 x v189 - rebrík v160 Rohový písaci stôl so šuflíkmi: 203 x 125 x v75,5 Komoda (oddelitelné časti): d351 x š60,5 x v50 Písaci stôl: 181 x 100 x v75,5
Predám obývačkové sety, šatníkové skrine Bojnice (PD)
prve dve fotky - spolu 100€ krásne stýlové skrine, pozostávajú z lavej časti - priestor na kabáty, strednej časti - napríklad na porcelán a dekorácie a pravej časti - úložný priestor a dekorácie. Na spodku sú praktické šuflíky. Všetko to tvorí celok. Druhá časť je samostatná - úzka skrina, s úložnym priestorom s 3 poličkami hore a jednou dole. tretia fotka - 100€ obývačkový set, lavá časť skrine je samostatne obsahuje dve poličky. Ďalej je priestor na porcelán, TV, dekorácie a na pravo napríklad na kabáty. Na spodku sú úložné šuflíky. Nábytok má vyše 5 rokov. Odvoz je potrebné si zabezpečiť. stvrta a piata fotka- 50€ zachované skrine z kvalitného masívneho dreva. Extrémne velký úložný priestor. Pravá a lavá časť skrine je priestorná, stred obsahuje poličky a šuflíky. Skrina ma 20 rokov. Odvoz je potrebné si zabezpečiť.
Nábytok do vstupnej chodby, závesný panel
Botník nábytok do vstupnej chodby, Nábytok do predsiene Tmavohnedá Ponúkam na predaj nábytok do chodby vid foto-rozmery sú Botník-2x šuplík,4x výklapné. ulož. priestor na obuv, dlžka-120cm, šírka-28cm, výška-110cm, Skryna-výška-210cm, šírka-60cm, hlbka-37cm, Závesný panel-dlžka-20cm, šírka-52cm, hlbka-30cm, Všetko čo je na foto,je plne funkčné,nepoškodené,na bielych častiach ešte ochranná folia-skriňa nábytok je na nôžkach no nový majiteľ si ho môže aj našrubova´t do steny je to tam uspôsobené. Nábytok je velmi velmi peraktický,má aj dost úložného priestoru-dôvod predaja-stahovanie-do menšieho. Iba osobný odber.
Skrine, luster, postel. Madrace
Na predaj mam. Spalnovu stenu 4x velka skrina. 4x mala skrinka + 1x manzelska postel, madrace, 2x stolik pri posteli. Luster .Vsetko dam za 150 eur. Dovod predaja prerabam kupil som novy nabytok. Postel nemam sfotenu je rozobrana ale taktiez v dobrom stave Nabytok je vo velmi dobrom stave
4x Skriňe v kuchyni
Na predaj mám 4 kusy skríň na montáž na stenu do kuchyne. Skrine majú krásnu striebornú farbu a ich dvierka sú elegantne navrhnuté zo skla, čo im dodáva štýlový vzhľad. Charakteristiky: Farba: Strieborná Počet skríň: 4 Tieto kuchynské skrine sú ideálne pre organizáciu a úložný priestor v kuchyni. Môžete ich umiestniť na stenu nad kuchynskou linkou alebo pracovným pultom, čím získate praktický úložný priestor na kuchynské náčinie, čajníky, taniere a ďalšie potrebné veci. Sklenené dvierka vám umožňujú vidieť ich obsah a pridať tak dotyk elegancie do vášho kuchynského priestoru. Skríne sú vo veľmi dobrom stave, a aj keď sú použité, ich kvalita je stále vynikajúca. Sú praktické a skvelé pre tých, ktorí hľadajú moderný a funkčný spôsob, ako organizovať kuchynský priestor. Ak máte záujem o tieto strieborné skrine so sklenenými dvierkami, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr. Spolu si dohodneme podrobnosti týkajúce sa ceny a dodania. Vaša kuchyňa bude vyzerať elegantne a dobre usporiadaná s týmito skvelými skriňami! Poprosím o komunikáciu výhradne cez mail.