bazár, predaj, inzercia, predám

Statív na mobil

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, predá úplne nový stativ na mobil.

Je univerzálny statív na mobil.
Je ľahlý, prenosný a kompatibilný s 98% mobilmi.
Má silikónové protišmykové nožičky a je z kvalitného odolného platu. Každá noha má 9 otočných kĺbov.
Viac info na mojom eshope: si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.

Ideálne osobne: Valaliky, Košice-OKOLIE alebo poštou +3e.

Statív na mobil
Podobné inzeráty
Predám  STATÍV NA MOBIL Octopus
STATÍV NA MOBIL iPhone stojan tripod držiak extra-pevný Dobrý deň, predám univerzálny statív na mobil (univerzálny pre Apple, Samsung atď..). Je ľahký, prenosný. Má silikónové protišmykové nožičky a je z kvalitného odolného plastu. Každá noha má 9 otočných kĺbov. Cena 9e Osobný odber Košice alebo +3e poštovné ‪‬ Katarína Ďakujem :)
Predám funkčne telefony Nokia,LG
redám funkčne telefony Nokia,LG - Nokia C6-00 White 1 x funkčný s nabíjačkou je bez zadneho krytu: - 20€ - Nokia C5-00 funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) - Nokia C2-01 RM-721 Len mobil a batéria:- 20€ - Nokia 3110c RM-237 funkčný mobil,batéria s nabíjačkou:- 25€ (Telekom) - Nokia 113 Black funkčný mobil,batéria s nabíjačkou: 25€(Telekom) - Nokia E66 Len mobil a batéria:- 25€ - LG GD510 + solárný panel: 20€ - Samsung GT-E1200R funkčný s nabíjačkou:- 15€ - NOKIA 206.1 RM-873 (čierna) funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) - NOKIA 206.1 RM-873 (biela) funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) Komunikacia iba E-mail nevolat!!!!
Univerzalny stativ pre telefon a fotoaparat
Predam tento sikovny stativ na telefon alebo fotoaparat. Stativ je novy a nepouzivany. V pripade akychkolvek otazok ma nevahajte kontaktovat. Pozri aj dalsie inzeraty.
Stojan pre smartfóny a fotoaparáty
Predám stojan na smartfone. Statív je malý a prenosný, takže ho môžete mať vždy so sebou. Jeho flexibilita a ohybnosť vám umožní ohnúť ho okolo rôznych predmetov (napr. vetvy stromu, plotu, operadla stoličky) a zachytiť tak perfektnú snímku či video. Penové nohy ponúkajú väčšiu priľnavosť a zároveň chráni predmet, ktorý statív objíma. Penový statív je ľahký a kompaktný. Penové flexibilné nohy umožňujú skladné skladovanie. So snímateľným univerzálnym držiakom je pripojenie telefónu jednoduché a počas niekoľkých sekúnd. Keď odskrutkujete držiak telefónu, dostanete 1/4 palcový statívový závit. Na výber farba penových nožičiek – čierna, červená, modrá. Cena: 5 € (Trnava). Cena s poštovným na dobierku: 8 €.
Statív na mobil
Predám používaný ale plne funkčný statív na mobil s flexibilnými nohami. Dôvod predaja je nevyužitie. Iba osobný odber v Dúbravke. Neposielam. Preferujem kontakt mailom.
Statív
Kúpim statív na mobil s otočnou hlavicou, nastaviteľný, do výšky viac ako 1.2 m