bazár, predaj, inzercia, predám

Stavebné pozemky na PREDAJ.TOP LOKALITA. Projekt MAGDALENIA

Kategória: Pozemky

FGI Real Estate&Investment Vám v Exkluzívnom výhradnom zastúpení ponúka na predaj nový jedinečný a atraktívny projekt - predaj 26 pozemkov MAGDALENIA Jelšovce.

Atraktivitu projektu Magdalenia Jelšovce, zabezpečuj jej pripravenosť a to kompletné vybudovanie IS : voda, elektrina a kanalizácia. IS sú súčasťou projektu, sú zahrnuté v cene a aktuálne v prípravnej fáze a budovani začína 5/23. Na základe Územno-plánovacej informácie, je možná výstavba IBV do 2.np a k výstavbe bude postačujúce len ohlásenie jednoduchej stavby. Lokalita poskytuje celkovo 26 pozemkov a parcely sú vo výmerách od 518m2 do 852m2. Ku každému pozemku prislúcha podieľ na spoločnej spevnenej prístupovej komunikácií. Ku každému pozemku si je preto potrebné pripočítať do celkovej plochy výmeru cesty, čo predstavuje rozlohu približne 116m2.

Ponuka a rozloha pozemkov :

Rozloha pozemku : 518m2
Rozmer pozemku : d.25,55m x š.20,27m
Spolu s prístupovou cestou : 614m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 8

Rozloha pozemku : 641m2
Rozmer pozemku : d.31,23m x š.20,52m
Spolu s prístupovou cestou : 757m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 8

Rozloha pozemku : 662m2
Rozmer pozemku: d.31,22m x š.21,20m
Spolu s prístupovou cestou : 778m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 9

Rozloha pozemku : 852m2
Spolu s prístupovou cestou : 968m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 1

Kompletný zoznam pozemkov, na vyžiadanie.

CENA v PREDPREDAJI predstavuje 111Eur/m2.
!! Táto cena je cena za pozemok v predpredaji a je časovo limitovaná do 30.04.2023 !!

Obec Jelšovce sa nachádza len 8 km severozápadne od Nitry. V obci sa nachádza materská škola so školskou jedálňou, základná škola (1. stupeň), kostol sv. Márie Magdalény, pošta, reštauračné a ubytovacie zariadenia, detské ihriská, obchody, knižnica, pohostinstvo. Obec má vlakové a autobusové spojenie s okolitými obcami a mestami na trase Nitra - Topoľčany. V obci je vybudovaná rozvodná sieť plynu, kanalizácie (sieť pripojená na ČOV) a verejného vodovodu.

Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie.
V prípade záujmu vám zrealizujem bezplatný finančný servis za účelom kúpy tejto nehnuteľnosti / hypotekárny úver, spotrebný úver, stavebný úver.
Stavebné pozemky na PREDAJ.TOP LOKALITA. Projekt MAGDALENIA
Podobné inzeráty
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - [6.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 1 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 2 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 3 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 4 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 5 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 6 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 7 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 8 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 9 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 10 Rezidencia Pod Benátom ponúka: • územné rozhodnutie na stavbu 35 domových jednotiek v katastrálnom území obce Machulince • každý pozemok s pripojením na vodu, elektrinu a kanalizáciu • prístupová cesta z andezitových kociek • pozemky vo výmere od 894m2 do 2294m2 • pozemky situované na JV svahu Pohronského Inovca • tichá lokalita, blízka občianska vybavenosť, súkromie s výhľadmi do dĺžky 30km • vizualizácie na obrázkoch sú iba na ilustráciu, nie sú súčasťou predaja Ceny za jednotlivé pozemky: na našej domovskej stránke (), alebo Kontaktujte nás: • Telefónne číslo: +421 904 88 51 88 • predaj@
Ponúkame na predaj stavebné pozemky od 700 m2 Horné Srnie
Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky vo výmere 700 m2, 706 m2 719 m2 v lokalite Bologová, Horné Srnie. Stavebné pozemky sa nachádzajú v okrajovej časti obce v prekrasnej prírode na úpätí Bielych Karpát. Pozemky budú pripravené so všetkými inžinierskymi sieťami, cestou a chodníkom.Momentálne sa pripomienkuje doplnok k ÚP v uvedenej lokalite s funkčným využitím , výstavba RD. Projekt stavebných pozemkov je schválený obecným zastupiteľstvom. V súčasnosti je lokalita zameraná geodetom a pripravujeme záverečný projekt. Slnečná lokalita, mierne svahovitý pozemok s prístupovou cestou. Aktuálne sú pozemky č.1- 3 rezervované, ponúkame rezerváciu pozemkov z uvedeného projektu č.4 - 7. V súčasnosti pripravujeme záverečný projekt. Bližšie informácie na t.č. . Kompletnú ponuku realitnej kancelárie IURA REAl s.r.o. Trenčianske Teplice si môžete pozrieť na stránke Cena pozemku 84,-€/m2. Poskytujeme kompletné pravne poradenstvo pri rezarvácii a kúpe pozemkov, kompletné finančné poradenstvo pri zabezpečení financovania, poradenstvo pri spracovaní projektovej dokumentácie na výstavbu RD na klúč aj so všetkými povoleniami, poradíme a zabezpečíme vhodné a cenovo dostupné stavebné materiály, poradíme pri založení stavby, prípadne aj výkopové práce pod RD a pripravíme Vám po dohode stavbu základov a základovej dosky.
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ  - stavebné pozemky na RD Če
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ - stavebné pozemky na RD Červeník, okres Hlohovec + právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom CENA POZEMKOV OD 160,-EUR za 1m2 (podľa veľkosti pozemku) PONUKA POZEMKOV 500m2 750mľ 1.500m2 Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky na výstavbu samostatne stojacich rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite v obci Červeník Súčasťou preaja pozemkov je už právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom. Pred výstavbou rodinného domu je možné upraviť menšie dispozičné riešenie domu podľa vlastných predstáv klieta - po dohode. PROJEKT PONÚKA NASLEDOVNÉ:: - nová cesta - nové chodníky - nové osvetlenie - nové rozvody kanalyzácie -nová elektrina a voda Domy budú napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA Ide o novovybudovanú samostatnú slepú ulicu kde sa nachádzajú vedľa seba samostatne stojacie 3 domy. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Pozemky sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici TRNAVA REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebné pozemky + právoplatné stavebné povolenie na komfortnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, aj pre náročného klienta. Dom je 4 izbový s technickou miestnosťou, kúpeľnou s WC samostatnou kúpeľňou a samostatným WC a prestrešenou terasou. Dom ma obývaciu izbu s kuchyňou orientovan údo dvora. TECHNICKÉ PARAMETRE PROJEKTU RD: - Zastavaná plocha domu je cca 143 m2 - Vnútorná "úžitková" rozloha domu 106,6 m2 - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 150,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. Absolútne komfortné nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Obvodové murivo o hrúbke 25 cm tehla + zateplenie 16 cm fasádny polystyrén (isover) - Priečne murivo o hrúbke 11,5 cm tehla + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonka antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina betónová, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 36 cm, stropy- sadrokartón - Tepelné čerpadlo + ohrievač na teplú úžitkovú vodu (vodné podlahopvé vykurovanie) - Komín + predpríprava na krb v obývacej časti - Napojenie stavby na siete (elekrtika, obecný voda a kanalyzácia obecná, optika) - Výlez na strechu + odkladacia plocha v podkroví - za príplatok (14m2 ) - Možnosť doobjendať predprípravu na žalúzie - za príplatok - Zámkova dlažba (spevnená plocha cca 40m2) slúži ako parkovacie státia - Zámkva dlažba na terasu cca 12 m2 - Hrubé terenne úravy + vyčistenie pozemku POPIS MIESTNOSTÍ: 8,00m2 - ZÁDVERIE 2,95m2 - TECH.MIESTNOSŤ 1,22m2 - WC 9,09m2 - CHODBA 4,57m2 - KÚPEĽŇA 12,03m2 - IZBA 12,00m2 - IZBA 17,94m2 - KUCHYŇA 24,50m2 - OBÝVACIA IZBA 14,30m2 - SPÁLŇA 106,6 m2 - úžitková plocha domu 143 m2 - zastavaná plocha domu Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabez
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ  - stavebné pozemky na RD Če
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ - stavebné pozemky na RD Červeník, okres Hlohovec + právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom CENA POZEMKOV OD 160,-EUR za 1m2 (podľa veľkosti pozemku) PONUKA POZEMKOV 500m2 750mľ 1.500m2 Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky na výstavbu samostatne stojacich rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite v obci Červeník Súčasťou preaja pozemkov je už právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom. Pred výstavbou rodinného domu je možné upraviť menšie dispozičné riešenie domu podľa vlastných predstáv klieta - po dohode. PROJEKT PONÚKA NASLEDOVNÉ:: - nová cesta - nové chodníky - nové osvetlenie - nové rozvody kanalyzácie -nová elektrina a voda Domy budú napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA Ide o novovybudovanú samostatnú slepú ulicu kde sa nachádzajú vedľa seba samostatne stojacie 3 domy. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Pozemky sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici TRNAVA REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebné pozemky + právoplatné stavebné povolenie na komfortnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, aj pre náročného klienta. Dom je 4 izbový s technickou miestnosťou, kúpeľnou s WC samostatnou kúpeľňou a samostatným WC a prestrešenou terasou. Dom ma obývaciu izbu s kuchyňou orientovan údo dvora. TECHNICKÉ PARAMETRE PROJEKTU RD: - Zastavaná plocha domu je cca 143 m2 - Vnútorná "úžitková" rozloha domu 106,6 m2 - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 150,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. Absolútne komfortné nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Obvodové murivo o hrúbke 25 cm tehla + zateplenie 16 cm fasádny polystyrén (isover) - Priečne murivo o hrúbke 11,5 cm tehla + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonka antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina betónová, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 36 cm, stropy- sadrokartón - Tepelné čerpadlo + ohrievač na teplú úžitkovú vodu (vodné podlahopvé vykurovanie) - Komín + predpríprava na krb v obývacej časti - Napojenie stavby na siete (elekrtika, obecný voda a kanalyzácia obecná, optika) - Výlez na strechu + odkladacia plocha v podkroví - za príplatok (14m2 ) - Možnosť doobjendať predprípravu na žalúzie - za príplatok - Zámkova dlažba (spevnená plocha cca 40m2) slúži ako parkovacie státia - Zámkva dlažba na terasu cca 12 m2 - Hrubé terenne úravy + vyčistenie pozemku POPIS MIESTNOSTÍ: 8,00m2 - ZÁDVERIE 2,95m2 - TECH.MIESTNOSŤ 1,22m2 - WC 9,09m2 - CHODBA 4,57m2 - KÚPEĽŇA 12,03m2 - IZBA 12,00m2 - IZBA 17,94m2 - KUCHYŇA 24,50m2 - OBÝVACIA IZBA 14,30m2 - SPÁLŇA 106,6 m2 - úžitková plocha domu 143 m2 - zastavaná plocha domu Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečí
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ  - stavebné pozemky na RD Če
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ - stavebné pozemky na RD Červeník, okres Hlohovec + právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom CENA POZEMKOV OD 160 € za 1m2 (podľa veľkosti pozemku) PONUKA POZEMKOV 500m2 750m2 1.500m2 Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky na výstavbu samostatne stojacich rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite v obci Červeník Súčasťou preaja pozemkov je už právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom. Pred výstavbou rodinného domu je možné upraviť menšie dispozičné riešenie domu podľa vlastných predstáv klieta - po dohode. PROJEKT PONÚKA NASLEDOVNÉ:: - nová cesta - nové chodníky - nové osvetlenie - nové rozvody kanalyzácie -nová elektrina a voda Domy budú napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA Ide o novovybudovanú samostatnú slepú ulicu kde sa nachádzajú vedľa seba samostatne stojacie 3 domy. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Pozemky sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici TRNAVA REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebné pozemky + právoplatné stavebné povolenie na komfortnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, aj pre náročného klienta. Dom je 4 izbový s technickou miestnosťou, kúpeľnou s WC samostatnou kúpeľňou a samostatným WC a prestrešenou terasou. Dom ma obývaciu izbu s kuchyňou orientovan údo dvora. TECHNICKÉ PARAMETRE PROJEKTU RD: - Zastavaná plocha domu je cca 143 m2 - Vnútorná "úžitková" rozloha domu 106,6 m2 - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 150,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. Absolútne komfortné nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Obvodové murivo o hrúbke 25 cm tehla + zateplenie 16 cm fasádny polystyrén (isover) - Priečne murivo o hrúbke 11,5 cm tehla + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonka antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina betónová, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 36 cm, stropy- sadrokartón - Tepelné čerpadlo + ohrievač na teplú úžitkovú vodu (vodné podlahopvé vykurovanie) - Komín + predpríprava na krb v obývacej časti - Napojenie stavby na siete (elekrtika, obecný voda a kanalyzácia obecná, optika) - Výlez na strechu + odkladacia plocha v podkroví - za príplatok (14m2 ) - Možnosť doobjendať predprípravu na žalúzie - za príplatok - Zámkova dlažba (spevnená plocha cca 40m2) slúži ako parkovacie státia - Zámkva dlažba na terasu cca 12 m2 - Hrubé terenne úravy + vyčistenie pozemku POPIS MIESTNOSTÍ: 8,00m2 - ZÁDVERIE 2,95m2 - TECH.MIESTNOSŤ 1,22m2 - WC 9,09m2 - CHODBA 4,57m2 - KÚPEĽŇA 12,03m2 - IZBA 12,00m2 - IZBA 17,94m2 - KUCHYŇA 24,50m2 - OBÝVACIA IZBA 14,30m2 - SPÁLŇA 106,6 m2 - úžitková plocha domu 143 m2 - zastavaná plocha domu Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečíme
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ  - stavebné pozemky na RD Če
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ - stavebné pozemky na RD Červeník, okres Hlohovec + právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom CENA POZEMKOV OD 160,-EUR za 1m2 (podľa veľkosti pozemku) PONUKA POZEMKOV 500m2 750m2 1.500m2 Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky na výstavbu samostatne stojacich rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite v obci Červeník Súčasťou preaja pozemkov je už právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom. Pred výstavbou rodinného domu je možné upraviť menšie dispozičné riešenie domu podľa vlastných predstáv klieta - po dohode. PROJEKT PONÚKA NASLEDOVNÉ:: - nová cesta - nové chodníky - nové osvetlenie - nové rozvody kanalyzácie -nová elektrina a voda Domy budú napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA Ide o novovybudovanú samostatnú slepú ulicu kde sa nachádzajú vedľa seba samostatne stojacie 3 domy. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Pozemky sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici TRNAVA REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebné pozemky + právoplatné stavebné povolenie na komfortnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, aj pre náročného klienta. Dom je 4 izbový s technickou miestnosťou, kúpeľnou s WC samostatnou kúpeľňou a samostatným WC a prestrešenou terasou. Dom ma obývaciu izbu s kuchyňou orientovan údo dvora. TECHNICKÉ PARAMETRE PROJEKTU RD: - Zastavaná plocha domu je cca 143 m2 - Vnútorná "úžitková" rozloha domu 106,6 m2 - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 150,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. Absolútne komfortné nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Obvodové murivo o hrúbke 25 cm tehla + zateplenie 16 cm fasádny polystyrén (isover) - Priečne murivo o hrúbke 11,5 cm tehla + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonka antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina betónová, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 36 cm, stropy- sadrokartón - Tepelné čerpadlo + ohrievač na teplú úžitkovú vodu (vodné podlahopvé vykurovanie) - Komín + predpríprava na krb v obývacej časti - Napojenie stavby na siete (elekrtika, obecný voda a kanalyzácia obecná, optika) - Výlez na strechu + odkladacia plocha v podkroví - za príplatok (14m2 ) - Možnosť doobjendať predprípravu na žalúzie - za príplatok - Zámkova dlažba (spevnená plocha cca 40m2) slúži ako parkovacie státia - Zámkva dlažba na terasu cca 12 m2 - Hrubé terenne úravy + vyčistenie pozemku POPIS MIESTNOSTÍ: 8,00m2 - ZÁDVERIE 2,95m2 - TECH.MIESTNOSŤ 1,22m2 - WC 9,09m2 - CHODBA 4,57m2 - KÚPEĽŇA 12,03m2 - IZBA 12,00m2 - IZBA 17,94m2 - KUCHYŇA 24,50m2 - OBÝVACIA IZBA 14,30m2 - SPÁLŇA 106,6 m2 - úžitková plocha domu 143 m2 - zastavaná plocha domu Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečí