bazár, predaj, inzercia, predám

Stavebné pozemky Šamorín-Bučuháza

Kategória: Pozemky

Realitná kancelária Joyel reality Vám ponúka na predaj stavebné pozemky vo veľmi peknej, novovybudovanej lokalite Búčuháza v Šamoríne. Stále možnosť výberu veľkosti aj umiestnenia pozemku na vzniknutej ulici. Veľkosť pozemkov je od 479 m2 po 621 m2. Pozemky sú určené na výstavbu 11 samostatne stojacich rodinných domov. Pozemky sú slnečné, rovinaté a veľmi dobre situované. Ponechávajú dostatok priestoru pri realizácii Vášho stavebného projektu.
Napojenie sa na inžinierske siete je naplánované na 2 Q. 2023.

Rozlohy a ceny ponúkaných pozemkov:
3 pozemky, z ktorých każdy má 479m2, cena 146.800,- €
1 pozemok o rozlohe 480 m2, cena 147.000,- €
1 pozemok o rozlohe 560 m2, cena 171.600,- €
1 pozemok o rozlohe 565 m2, cena 173.200,- €
1 pozemok o rozlohe 567 m2, cena 173.800,- €
1 pozemok o rozlohe 569 m2, cena 174.400,- €
1 pozemok o rozlohe 571 m2, cena 175.100,- €
1 pozemok o rozlohe 573 m2, cena 175.700,- €
1 pozemok o rozlohe 621 m2, cena 190.300,- €

Výhody:
- možnosť výberu veľkosti a umiestnenia pozemku
- blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti mesta Šamorín, cca 3 min. autom
- novovybudovaná, tichá a slnečná lokalita
- blízkosť rýchlostnej cesty R7 a D4
- blízkosť hlavného mesta Bratislava, cca 24 min. autom
- možnosť rezervácie už dnes

Lokalita:
Ideálna lokalita pre bývanie, či už pre jednotlivcov, rodiny s deťmi, seniorov. Priamo v mestskej časti Bučuháza – Šamorín sa nachádzajú súkromné detské jasle a škôlka. Kompletná občianska vybavenosť mesta Šamorín ponúka široké možnosti voľnočasových aktivít.
V blízkosti sú obchodné centá, parky, detské ihriská, školy, škôlky, športoviská. Blízkosť cyklotrasy, možnosti rybolovu, jazdectva. Naozaj každý si tu príde na svoje.


V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

V prípade potreby Vám poskytneme bezplatné hypotekárne poradenstvo, spolupracujeme so všetkými bankovými inštitúciami na trhu.

Pre viac informácií prosím kontaktujte sprievodcu nehnuteľnosťami: Ing. Pavel Konýček, tel.č. , makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č., sprievodcu nehnuteľnosťami: Petronela Konýčková, tel.č.


Obhliadku Vám po dohode radi sprostredkujeme kedykoľvek.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Joyel Reality.
Stavebné pozemky Šamorín-Bučuháza
Podobné inzeráty
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - [6.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 1 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 2 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 3 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 4 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 5 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 6 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 7 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 8 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 9 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 10 Rezidencia Pod Benátom ponúka: • územné rozhodnutie na stavbu 35 domových jednotiek v katastrálnom území obce Machulince • každý pozemok s pripojením na vodu, elektrinu a kanalizáciu • prístupová cesta z andezitových kociek • pozemky vo výmere od 894m2 do 2294m2 • pozemky situované na JV svahu Pohronského Inovca • tichá lokalita, blízka občianska vybavenosť, súkromie s výhľadmi do dĺžky 30km • vizualizácie na obrázkoch sú iba na ilustráciu, nie sú súčasťou predaja Ceny za jednotlivé pozemky: na našej domovskej stránke (), alebo Kontaktujte nás: • Telefónne číslo: +421 904 88 51 88 • predaj@
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 9 lukratívnych p
Typ: Pozemky - bývanie Ulica: Bučuháza Mestská časť: Bučuháza Obec: Šamorín Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 9 lukratívnych pozemkov v Šamoríne, časť Bučuháza! Pozemky sa nachádzajú v intraviláne v novovybudovanej slepej ulici, len 2,4 km od rýchlostnej cesty R7, vďaka ktorej sa dostanete do Bratislavy len za pár minút. Výborná investičná príležitosť pre developerov, ale zároveň aj vysnívaná parcela pre bungalov rodiny, ktorá túži po bývaní v rodinnom dome pri Bratislave. Pozemky sú priestranné, veľmi pekné, s výhľadom na Šamorín, 22-23 m široké a určené pre výstavbu jednopodlažných, samostatne stojacích rodinných domov. Výmera jednotlivých pozemkov: 1 .pozemok: 567 m2 = 173 502 Eur 2. pozemok: 573 m2 = 175 338 Eur 3. pozemok: 571 m2 = 174 726 Eur 4. pozemok: 569 m2 = 174 114 Eur 5. pozemok: 565 m2 = 172 890 Eur 6. pozemok: 560 m2 = 171 360 Eur 7. pozemok: 621 m2 = 190 026 Eur 8. pozemok: 480 m2 = 146 880 Eur 9. pozemok: 479 m2 = 146 574 Eur IS: Na pozemkoch je vybudovaná elektrická sieť NN, verejné osvetlenie, verejný vodovod, verejná kanalizácia a nová asfaltová cestná komunikácia, chodníky, obrubníky. Plyn v obci nie je vybudovaný. Mesto Šamorín disponuje výbornou občianskou vybavenosťou /škôlky, školy - základné, stredné, poliklinika, odborní lekári, kostoly, služby - obchody LIDL, KAUFLAND, BILLA, TESCO, COOP JEDNOTA, banky: TATRA, VÚB, PRIMA, OTP, UniCredit, SLOVENSKÁ SPORITEĹŇA, ČSOB, rôzne ďalšie obchody, pošty, hotely, reštaurácie, kaviarne, atď... Veľmi dobré autobusové spoje na smery: BA, SC, DS. Možnosť bohatého kultúrneho a športového vyžitia - kultúrny dom, tenisové kurty, futbalové ihrisko, park POMLÉ, kiná, hrádza s cyklotrasou pri Dunaji, výletné plavby loďou - KORMORÁN, luxusný komplex X-BIONIC SPHERE a iné... Cena: 306 Eur/ m2  Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis, ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Celková plocha: 479 m2 Plocha pozemku: 479 m2 El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie
Na predaj pozemok s výbornou polohou v obci Bučuháza
F044-14-KADA Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj stavebný pozemok s rozlohou 807 m2 v Šamoríne v časti Bučuháza. Pozemok sa nachádza vo veľmi tichej časti tejto lokality, je veľmi pekný a slnečný. Pred pozemkom sa nachádzajú inžinierske siete - elektrina, voda a kanalizácia. Na pozemok je vydané stavebné povolenie na stavbu rodinného domu, čo umožňuje aj napojenie sa na inžinierske siete pred pozemkom. Na pozemok sa vstupuje priamo z hlavnej ulice. Bučuháza je od Šamorína vzdialená ca 3 km, medzi Šamorínom a Kvetoslavovom je možnosť napojenia sa na diaľnicu R7 do Bratislavy a do Dunajskej Stredy. Tento pozemok je možné kúpiť aj s ďalšími tromi susednými parcelami. V tom prípade by sa jednalo o 1979m2 v cene 140€/m2. Cena pozemku je 119 436 €, čo predstavuje 148€/m2. Provízia pre RK nie je v cene pozemku zahrnutá. V prípade záujmu kompletnú zmluvnú dokumentáciu, norátov, úrady, kataster a všetko potrebné k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti, vybavíme za Vás. Kedykoľvek ma kontaktujte a dohodnite si obhliadku. Teším sa na Vás.
Predaj ornej pôdy, Šamorín časť Bučuháza, 2123 m2
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj časť ornej pôdy v obci Bučuháza s rozlohou 2123 m2 v blízkosti mesta Šamorín. Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia dediny. V prípade záujmu neváhajte mňa kontaktovať. Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Pre investora. Pozemky pripravené na výstavbu rodinných domo
Typ: Pozemky - bývanie Ulica: Zvolenská Slatina Mestská časť: Obec: Zvolenská Slatina Ponuka pre investora. Predávame investičné pozemky pripravené na výstavbu, nachádzajúce sa v novej zástavbe rodinných domov v obci Zvolenská Slatina, 10km od mesta Zvolen. Pozemky majú prístup po asfaltovej, obecnej komunikácií, k dispozícií sú základné vyjadrenia dotknutých orgánov a tiež projekty pre dva typy rodinných domov. VŠEOBECNE:  * Lokalita: Zvolenská Slatina,  10 km od Zvolena * Účel využitia: pozemky určené na výstavbu rodinných domov * Sklon pozemku: mierny svah * Orientácia: juhozápad  * prístup na pozemky po asfaltovej ceste  * pozemky sa nachádzajú v časti obce s novostavbami rodinných domov  * pozemky predávame len všetky spolu. PLOCHA: * predávané pozemky spolu: 2623m2  * jednotlivo:  - pozemok 1  - 929m2 - pozemok 2 - 875m2 - pozemok 3 - 819m2 INŽINIERSKE SIETE:  * elektrina – na hranici pozemkov (kladné vyjadrenia máme k dispozícií) * voda – vlastný vrt (bol vykonaný geo. prieskum) ) * čistička odpadových vôd. OKOLIE a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:  * pozemky  susedia svojou západnou stranou s asfaltovou prístupovou cestou. * nad pozemkami sú už len lúky a les. * v tesnej blízkosti je vybudovaných a skolaudovaných viacero nových rodinných domov  * bezproblémová dostupnosť, pozemky sa nachádzajú neďaleko centra obce, pešia dostupnosť k zastávke SAD * v obci sa nachádza škôlka, škola 1-5, obchody, reštaurácie atď. PLATBA:  * CENA: 210.000,-Eur,  t.j. 80 €/m2  Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Celková plocha: 2623 m2 Plocha pozemku: 2623 m2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: ČOV Plyn: nie
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ  - stavebné pozemky na RD Če
TRNAVA REALITY - STAVAJTE IHNEĎ - stavebné pozemky na RD Červeník, okres Hlohovec + právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom CENA POZEMKOV OD 160,-EUR za 1m2 (podľa veľkosti pozemku) PONUKA POZEMKOV 500m2 750mľ 1.500m2 Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky na výstavbu samostatne stojacich rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite v obci Červeník Súčasťou preaja pozemkov je už právoplatné stavebné povolenie na rodinný dom. Pred výstavbou rodinného domu je možné upraviť menšie dispozičné riešenie domu podľa vlastných predstáv klieta - po dohode. PROJEKT PONÚKA NASLEDOVNÉ:: - nová cesta - nové chodníky - nové osvetlenie - nové rozvody kanalyzácie -nová elektrina a voda Domy budú napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA Ide o novovybudovanú samostatnú slepú ulicu kde sa nachádzajú vedľa seba samostatne stojacie 3 domy. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Pozemky sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici TRNAVA REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebné pozemky + právoplatné stavebné povolenie na komfortnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, aj pre náročného klienta. Dom je 4 izbový s technickou miestnosťou, kúpeľnou s WC samostatnou kúpeľňou a samostatným WC a prestrešenou terasou. Dom ma obývaciu izbu s kuchyňou orientovan údo dvora. TECHNICKÉ PARAMETRE PROJEKTU RD: - Zastavaná plocha domu je cca 143 m2 - Vnútorná "úžitková" rozloha domu 106,6 m2 - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 150,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. Absolútne komfortné nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Obvodové murivo o hrúbke 25 cm tehla + zateplenie 16 cm fasádny polystyrén (isover) - Priečne murivo o hrúbke 11,5 cm tehla + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonka antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina betónová, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 36 cm, stropy- sadrokartón - Tepelné čerpadlo + ohrievač na teplú úžitkovú vodu (vodné podlahopvé vykurovanie) - Komín + predpríprava na krb v obývacej časti - Napojenie stavby na siete (elekrtika, obecný voda a kanalyzácia obecná, optika) - Výlez na strechu + odkladacia plocha v podkroví - za príplatok (14m2 ) - Možnosť doobjendať predprípravu na žalúzie - za príplatok - Zámkova dlažba (spevnená plocha cca 40m2) slúži ako parkovacie státia - Zámkva dlažba na terasu cca 12 m2 - Hrubé terenne úravy + vyčistenie pozemku POPIS MIESTNOSTÍ: 8,00m2 - ZÁDVERIE 2,95m2 - TECH.MIESTNOSŤ 1,22m2 - WC 9,09m2 - CHODBA 4,57m2 - KÚPEĽŇA 12,03m2 - IZBA 12,00m2 - IZBA 17,94m2 - KUCHYŇA 24,50m2 - OBÝVACIA IZBA 14,30m2 - SPÁLŇA 106,6 m2 - úžitková plocha domu 143 m2 - zastavaná plocha domu Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabez