bazár, predaj, inzercia, predám

Stavebný technik

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme stavebného technika:
• práca vhodná aj pre SŠ, VŠ
• práce stavebného technika
• vedenie stavieb – BA, BA – okolie
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• sledovanie ekonomických a časových ukazovateľov projektu
• riadenie prác subdodávateľov
• kontrola dodržiavania zmluvných vzťahov
• súčinnosť s investorom pri výstavbe projektu

Požiadavky:
• zaslanie CV na email kancelaria@
• znalosti a ovládanie CENKROS

Stavebný technik
Podobné inzeráty
stavebný dozor, stavbyvedúci, projektový manažér
Stavebný inžinier s odbornou spôsobilosťou "stavebný dozor" a "stavbyvedúci" v odbore POZEMNÉ STAVBY a DOPRAVNÉ STAVBY s dlhoročnou praxou, Vám ponúka svoje služby na celom území SR. Ponúkam činnosť stavebného dozora zároveň poskytujem vyhlásenie , ktoré je povinnou prílohou pre začatie stavebného konania. Taktiež vykonávam stavebný/technický dozor, odborné poradenstvo v Nitrianskom a Banskobystrickom kraji. Som držiteľom osvedčenia stavbyvedúci aj stavebný dozor vydaným Slovenskou komorou stavebných inžinierov. Ponúkané služby: -kontrola vykonaných prác -kontrola použitých materiálov a technologických postupov -kontrola realizačných rozpočtov -kontrola súpisov prác -vedenie stavebného denníka -koordinácia BOZP Kontaktovať mailom, alebo na číslo .
Stavebný technik - laborant
Spoločnosť STACHEMA Bratislava a.s. bola založená v roku 1991. Má vlastný vývojový program a vysoko kvalifikované technologické poradenstvo a je držiteľom certifikátu systému manažérstva kvality podľa STN EN ISO 9001:2009. Firma je tuzemským výrobcom a dodávateľom kompletného sortimentu stavebnej chémie, materiálov pre povrchové úpravy, špeciálnych maltových zmesí, ale aj chemických prípravkov pre ošetrovanie dreva, fungicídnych prípravkov a bazénovej chémie Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - skúšanie vlastností čerstvého betónu - výroba skúšobných telies pre skúšky zatvrdnutého betónu - evidencia vzoriek - miešanie betónových zmesí - kontrola betónu na stavbe, vyhodnotenie výsledkov Zamestnanecké výhody, benefity - práca v stabilnej spoločnosti s 30 ročnou históriou - zaškolenie + firemné vozidlo + mobil - príspevok do III.piliera DDS - teambuilding Informácie o výberovom konaní Práca na zaujímavom projekte rýchlostnej cesty R2, stavba na Kriváni, uchádzačov bez skúseností odborne zaškolíme Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa Vzdelanie v odbore stavebné, strojárske Ostatné znalosti Microsoft Windows - Mierne pokročilý Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti skúsenosti v oblasti výroby betónu - výhodou Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti precíznosť, flexibilita, spoľahlivosť, iniciatívnosť, samostatnosť, praktické myslenie, vytrvalosť, dobrý time manažment TPP plat min. 1050-1500 (možnosť na živnosť)
Hľadáme stavbyvedúceho/stavebný dozor
Pekný deň! Hľadáme stavbyvedúceho/stavebný dozor, ktorého náplňou práce by bolo rozdeľovanie prác na stavbe, kontrola realizovaných prác po majstroch na stavbe, plánovanie postupu prác, odovzdanie stavby majiteľovi/investorovi, prípadne obhliadky nových prác. Sme menšia stavebná firma s počtom zamestnancov 12 - 15 / väčšinou samostatní majstri s vlastným náradím, vlastným vozidlom, majstri robia zodpovedne, kvalitnú prácu. Realizujeme väčšinou rekonštrukcie rodinných domov a bytov ako aj exteriérové práce. Veľkým stavbám a projektom sa nevenujeme. Platové podmienky sú veľmi priaznivé, vzájomnou dohodou podľa rozsahu prác. Certifikát ako stavbyvedúci, alebo stavebný dozor nie je vôbec podmienkou! Neváhajte nás kontaktovať, viac info osobne.
STAVBYVEDUCI STAVEBNY DOZOR
Ponúkam vypracované otázky na skúšky, odborná spôsobilosť osvedčenie stavbyvedúci/stavebný dozor. Otázky sú podrobne a veľmi kvalitne vypracované ide o 200 správnych testových odpovedí a 30 teoretických vypracovaných otázok. Odborná spôsobilosť - skúška - stavbyvedúci / stavebný dozor Otázky sú vypracované tak, aby skúšku spravil každý, kto si to pár krát prečíta. Prečítaním získate všeobecný rozhľad o každej otázke. Otázky sú aktuálne. Podľa týchto vypracovaných odpovedí som úspešne absolvoval skúšky aj ja.
Technik na pripájanie zákazníkov na Orange optický internet
Hladame - zodpovedneho technika na dlhodobu spolupracu Idealne ELEKTRIKARA, samostateho a spolahliveho cloveka, ktory vie jednat so zakaznikmi. Technika hladame z okolia Michaloviec / Trebisova, nakolko sa jedna o spominany region. Jedna sa o zriadovanie optickych pripojeni domov, hlavne pre Telekom. (potiahnutie optiky :"vzduchom" = z dreveneho stlpa Telekomu, alebo "zemou" dokopanie od plota k domu zakaznika, pripojenie routra, pripadne TV) Potrebna je ZIVNOST, vlastne auto, priklepova vrtacka, laptop, zakladne naradie(srubovaky, klieste, rebrik). Vybavu na zvaranie optiky dodame my. Zaskolime a vsetko vysvetlime priamo v terene u zakaznikov. Hladame cloveka na dlhodobu spolupracu, Odmenovanie je platene za vykonanu instalaciu, na zaver mesiaca sa vystavi faktura so supisom instalacii, pripadne dalsich prac. Aktualne hladame technika pre lokalitu na vychod od Trebisova. mzda je priemerne 20az25 eur hodina, podla sikovnosti technika a typu instalacie. ladislav.karafa@
Elektrikár - servisný technik
Spoločnosť WELLNESS SYSTEMY, s r.o. ponúka pracovnú pozíciu elektroservisného technika v oblasti servisu a údržby wellness technológií. Požiadavky na vzdelanie a prax v oblasti elektroservisu. Bližšie informácie na info@