bazár, predaj, inzercia, predám

Šteniatko jazvečíka

Kategória: Psy

Kúpime šteniatko jazvečíka trpazličieho fenku. Môžeme začiatkom júla.
Šteniatko jazvečíka
Podobné inzeráty
Peruánsky naháč malý s pp
Ch. stanica Per Aspera ad Felicitas ponúka na predaj posledného psíka peruánskeho naháča malého nar. 17.3.2023.Cena za psíka je 1000eur.Šteniatko je ihneď k odberu. M: FARRA od Remetky, O: GRUFFALINA'S  KAFKA(import HR). Šteniatko je po zdravotne testovaných a výstavne úspešných rodičoch.Pre šteniatko hľadáme len ten najlepší domov, vyžadujeme si kontakt s budúcou rodinou, aby sme sa mohli tešiť, ako šteniatko rastie. Ak sa bude zúčastňovať výstav, radi vás prídeme podporiť a v prípade potreby aj pomôcť a poradiť so všetkými Vašimi otázkami. Šteniatko od nás odchádza socializované, žije s nami ako člen rodiny, zvyknuté na bežný ruch domácnosti, na deti a iných zvieracích členov našej rodiny. Je zaočkované, odčervené, začipované s petpassom, rodokmeňom, kúpno-predajnou zmluvou, úvodným balíčkom pre jednoduchší štart v novom domove. Plemeno je vhodné na rôzne psie športy, k akejkoľvek vekovej kategórii, alebo ako spoločník. Vhodné ku alergikom (alergia na srsť). V prípade, že máte o šteniatko z našej chovateľskej stanice záujem, napíšte nám email (michaelamotuzova15@) Viac info na
Šteniatko jazvečika krátkosrtého
Darujem 2 mesačné šteniatko krátkosrtého jazvečika kríženec, iba za preplatenie vet.poplatkov. Šteniatko je prítúlné a hravé dúfam, že do dobrej a starostlivej odčervený, čípovaný a má prvé očkovanie.V prípade vázneho záujmu zavolajte cislo
Predám šteniatka čokomerle jazvečíka a hnedého jazvečíka
Predám šteniatka čokomerle jazvečíka a hnedého jazvečíka . Sú odčervené a majú 2tyždne. Cena čokomerle 300eur a hnedé 250eur. Viac inf. na tel.č.
Trpasličí jazvecik - hladkosrsty
Prijímam rezervácie na hore uvedených psíkov. Matka:trpasličí jazvečík čierna s pálením jej rodičia s PP,váha 3,5kg. Otec:trpasličí jazvečík merle jeho rodičia s PP,váha 5kg 1.šteniatko pes blue,cena 250€ 2.šteniatko pes blue merle,cena 250€ 3.šteniatko pes merle,cena 200€ 4.šteniatko fenka merle,cena 220€ 5.šteniatko pes čierny s pálením 150€. V čase odberu budú všetky potrebné vyšetrenia a očkovania vykonané. Odber možný ihneď. Hygienické návyky vykonávajú vonku.
Predáme šteniatka Chesapeake bay retrievera s PP
Poslední dvaja chlapci z B vrhu plemena Chesapeake Bay retriever si hľadajú tých najlepších majiteľov. Šteniatka sa narodili 3.5.2023 z výborného spojenia MultiCh Selena Gomez by Libami x šampión práce František Viribus. Obaja rodičia majú krásny exteriér, vyrovnané povahy, excelentné zdravie a veľkú chuť k práci. Toto plemeno je vhodné na poľovačky, športovú kynológiu, vyhľadávanie osôb, drog, ale výborný je aj do rodiny bez výstavných a pracovných ambícií. Šteniatka sa predávajú s PP, PetPassom, čipované, rozočkované, 4x odčervené, kúpnopredajnou zmluvou, kvalitnými granulkami Farmina N&D na týžden, hračkami a obojkom pre šteniatko. Chovateľský servis samozrejmostou. Šteniatka sú výborne socializované, nebojácne, ku každému z nich pristupujeme individuálne. BUDDY BEAR LITTLE GRIZZLY : krásny chlapček, kontaktný, výborná povaha, s predpokladmi výstavných aj pracovných úspechov, bola tu pani pomáhať vyberať fenku pre záchranárku a videla v ňom veľký potenciál BORN TO BE MY LITTLE GRIZZLY krásne veľké šteniatko, náš najväčší chlapček, veľmi kontaktný, ale malinko bojazlivejší. Myslím, že by mu bolo najlepšie u rodinky s rodinným domom, ktorá mu dá veľa lásky a hľadá si parťáka na dlhé vychádzky v prírode. Vonku aj na vodítku sa správa veľmi pekne, myslím, že je to veľmi tvárne šteniatko, s ktorým sa bude dať pracovať UPDATE Po zrušenej rezervácii je voľné aj šteniatko Balou. Balou je krásne šteniatko svetlejšej farby. Má krásnu hlavu, je veľmi prítulný a rád aportuje, nemá problém s chôdzou na vôdzke. Vonku sa správa mimoriadne poslušne. Nieje konfliktný, skôr kľudnejší chlapec s krátkym chrbátikom, nádejný na výstavy a zrejme aj prácu, ale aj ako domáci maznák. Nebojácny s výborným temperamentom.
Kúpim šteniatko čokoládového jazvečíka dlhosrtého
Kúpim šteniatko psíka jazvečíka,trpaslík čokoládový. Vopred ďakujem za ponuky.