bazár, predaj, inzercia, predám

Stereomikroskop PZO MSTS2

Kategória: Ostatné

Ponukam jednoduchy, kvalitny profesionalny stereoskopicky mikroskop MST2 znacky PZO ("Polskie Zaklady Opticnie") s bohatou vybavou, vhodny najma pre biologicke preparacne a pozorovacie prace alebo technicke prace. Stereomikroskop bol pouzivany, je vynikajuco zachovaly, v 100% technickom stave.
Pevne namontovane otocne objektivy zvacsuju 0,6 alebo 1-krat. Podla nasadenia konkretnych predobjektivov, objektivov a okularov je mozne dosahovat zvacsenia od 7,2 do 50x. Tubus ma naklon 45°, co umoznuje pohodlne pozorovanie a dlhodobu rutinnu pracu bez vacsej unavy. Osvetlenie je zabezpecene cez transformator otocnou lampou (svetlo teple, zlte) zhora a je mozne ho prelozit do zadu do nohy stativu a tak dosiahnut pozorovanie v prechadzajucom svetle (bude fungovat ako slabsie zvacsujuci binokularny mikroskop) - v nohe je polohovatelne zrkadielko na usmernennie svetelnych lucov. Vybavou su: 2 srobovatelne predobjektivy so zv. 1x a 2x, par okularov zv. 12x, par okularov zv. 25x, 2 ks muslickovite nasadce na okulare pre lepsie pozorovanie, 2 rozne sklicka na pracovnom stoliku: biele/cierne (na pozorovanie v dopadajucom svetle) a ciste uplne priehladne (na pozorovanie v prechadzajucom svetle), 2 svorky umoznujuce pridrzanie mikroskopickeho preparatu na stoliku.
Cena stereomikroskopu s uvedenou vybavou: 250,- EUR + postovne (osobny odber mozny). Zasielam po uhrade na ucet, dobierka nie. Prvy kontakt prosim cez e-mail.
Stereomikroskop PZO MSTS2
Podobné inzeráty
Staršia váha do 50kg Lubelskie fabryki wag
Predám staršiu plne funkčnú používanú váhu r.v 1989 Lubelskie Fabryki Wag /PZO Strojexport Praha-Servis Kovoslužba Praha/.Váživosť 2,5kg-50kg.Pri vážnom záujme dohoda na cene.
6x Meopta Objektívy do mikroskopu TOP STAV
6x Meopta Objektívy do mikroskopu TOP STAV Sú ako nové v lepšom stave ich sotva niekde zoženiete. S originálními púzdrami. Optika čistá ako nová. Vhodné na mikroskopy Meopta zeiss pzo leitz leica nikon olympus atď... 6x, 10x, 20x, 45x, 60x, 100x UŽ PREDANÉ 100x Kus za 40e. Pošlem aj poštou. PÍŠTE na mail alebo sms.